Get ready for Paris with the collections of the tennis stars. Discover now.

Tretorn

14 Artikeler
Filtrer
Tretorn
110 DKK 100 DKK
Tretorn
120 DKK 100 DKK

Tretorn Tennis Online Shop

Tretorn er et meget berømt og betroet navn i den verdensomspændende tennisindustri. Det er et mærke, der har gjort sig fortjent til stor respekt i sportsverdenen med den fantastiske kvalitet og det omfattende udvalg af sine produkter. Den store succes dette mærke nyder er passende akkrediteret til indsatsen og visionerne af Henry Dunker, deres centralt figur. Med hovedkvarter i Helsingborg, Sverige, har dette selskab været højt på kurs siden 1891. Designet fra de allerførste ikoniske højkvalitets tennissko fra Tretorn var baserede på de funktionelle behov, og den kreative vision har gjort at mærket har sikret sig en plads blandt de førende udbydere af komplette tennisforsyninger over hele verden i dag.

Vid Mere om Tretorns Tennisprodukter

Tretorn er et mærke, der har overtaget den internationale tennis popularitet med de avancerede designs og en strålende spil af sine varer. Det brede og varierede udbud af produkter de fremstiller, gør Tretorn butik til den ultimative tennis destination. Uanset hvad dit tennis behov kan være, kan du finde den perfekte løsning fra en Tretorn tennisbutik nær dig.

Tennisskoene fra Tretorn har fængslet tenniselskere for evigt. Den fantastisk pakke af Nylite serien blev det første valg af de fleste håbefulde tennisspillere på ingen tid. Det være sig stil, ydelse, brugervenlighed eller komfort, du får altid 100% af alt med Tretorn fodtøj. De mange forskellige højtydende sportsbeklædninger de udbyder til dig omfatter pragtfulde designs, der lover at give dig den mest behagelige tennisoplevelse. Når du er fuldt klædt på til spillet, faciliterer Tretorn tennisbutik også dit spil med top-kvalitet tennisketchere og dens fantastiske sving-støttende tennis-bolde. Den enorme vifte af fint præsterende og lavtryks-bolde og kraftfulde ketchere lader dig opleve tennis som en professionel.

Tretorn produkter tager vores sind med glansen fra deres show og deres trendsættende design og uovertrufne stil stjæler vores hjerte også. Den måde hvorpå Tretorn butikken tager sig af selv det mindste behov en spiller må have med sin brede vifte af produkter som armbånd, bold samlere, tennisnet, stilfulde tasker, boldkurve og alt, uden kompromis i kvalitet og med en pift af leg, er der ingen tvivl, hvorfor det har været et top-trendsættende valg blandt tennisbroderskabet på verdensplan.

Få Dine Tretorns Online

En førende leverandør af et omfattende udvalg af tennisprodukter, gør Tennis-Point det muligt for dig at spare dig for alle de problemer med at søge efter det perfekte tennisprodukt. Det være sig de perfekt sko til spil, spiller-venlige beklædninger, tennisudstyr eller genialt designede ketchere; du kan finde alle Tretorns tennisprodukter fra vores online samling på ingen tid. Fra de klassiske evige favoritter til de nyeste hits på markedet, alle de produkter, er kun et klik væk fra din rækkevidde. Hvad det bedst er, er at du også kan benytte store fordele fra vores spændende tilbud og spare en masse penge fra fantastiske rabatter vi leverer. Så næste gang du ønsker at opgradere dit udstyr til en tenniskamp som en professionel, får du mest ud af Tretorn’s tennisprodukter hos Tennis-Point.