Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

En introduktion til Wilson tennisketchere

Wilson tennisketchere fremstilles af Wilson Sports Goods Company, som er et amerikansk firma der er baseret i Chicago. Wilson Sports Goods Company producerer meget forskelligt sportsudstyr til for eksempel baseball, softball, fodbold, squash, badminton, volleyball, og tennis. Hvad er det, der er så godt ved Wilson tennisketchere?

Det er en stor producent af tennisketchere, og er velkendt for at producere den originale Kevlar Pro Staff model som blev en signatur tennisketcher for mærket. Det er en fantastisk ketsjer som bruges meget af internationale spillere som for eksempel Roger Federer. Lette og af meget høj kvalitet. Det er et rigtigt godt valg til dem der vil forbedre deres spil.

Mærket kendes over hele verden for at producere tennis produkter af høj kvalitet. Det er kendt for at producere tennisbolde, sko, strenge, tasker og tilbehør. Det er også en officiel producent af tennisbolde til Australian Open og US Open. Nogle af de kendte spiller som har brugt Wilson tennisketchere er Roger Federer, Juan Martín del Potro, Agustín Velotti, David Goffin, Max Mirnyi, Serena Williams, Venus Williams, Anastasia Rodionova og så videre. Køb din næste Wilson tennisketcher og gør dit spil bedre!

Køb Wilson tennisketchere online

Wilson tennisketchere anses for at være et standard mærke som producerer god kvalitet og pålidelige tennisketchere. Hvis du er nybegynder og vil fremskynde din tennisoplevelse så er det et godt valg at købe en Wilson tennisketcher. Da du kan finde et stort udvalg af Wilson ketchere online, foreslår vi at du, i stedet for at besøge din lokale forretning, bestiller din næste Wilson tennisketcher online.

Hos Tennis-point, har vi et stort udvalg af Wilson tennisketchere: Pro Staff, Blade, Burn og Juice. Køb nye tennisketchere fra vores store udvalg til en god pris. Vores høje kvalitet garanterer at du får de bedste tennisketchere!

Wilson tennisketchere

(205 Vare)
Mærker
Opstrengning, mønster
Grebstykkelse

Wilson Pro Staff (11 Vare)

Wilson Burn (10 Vare)

Wilson Blade (14 Vare)

Wilson Ultra (12 Vare)

* Alle priser er inkl. den lovpligtige moms
De gennemstregede priser er vejledende udsalgspriser.
1 2 3 ... 6
Kontakt
Newsletter

Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet fra Tennis-Point. Nyhedsbrevet fra Tennis-Point informerer løbende om nye produkter, værdifulde tips og nyheder samt eksklusive tilbud fra Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan altid afmelde dig igen. Dine data gives ikke videre til tredjepart. Yderligere oplysninger om dette finder du i databeskyttelseserklæringen.

Sikre betalingsmetoder ForudbetalingMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Forudbetaling
  • PayPal
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
  • Efterkrav
Vores leveringsfirmaer UPS
Udmærket & sikker
Social medier

Topmærker
Wilson tennisketchere køb online | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, alle rettigheder forbeholdes

Skyscraper