Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Introduktion til Tecnifibre tennisketchere

Tecnifibre er et fransk firma som blev grundlagt i 1978 og de producerer premium tennis og squash udstyr af høj kvalitet. Tecnifibre har et vældigt godt ry, som er blevet etableret af dets fantastiske tilbehør, tasker, strenge og vigtigst af alt Tecnifibre tennisketchere.

Hvad er så specielt ved Tecnifibre tennisketchere?

Franskmændene er kendte for deres fejlfrie design og fremragende stil. De har ikke sparet på noget under fremstillingen af de bedste tennisketchere i verden. Tecnifibre tennisketchere bruges af nogle af de bedste spillere i denne sport, blandt andet Janko Tipsarević, Devin Britton, Filip Peliwo, Marton Fucsovics, Daniel Cox, Donald Young og Mathilde Johansson.

Tecnifibre tennisketchere bruges af tusindvis af spillere, som nyder deres sport. Det siges at man ikke bare køber en Tecnifibre tennisketcher fra en forretning. Tecnifibre ketchere ejes af nogle af de mest entusiastiske spillere, som er meget lidenskabelige med hensyn til tennis. Det er en oplevelse som man ikke må gå glip af, at spille din favoritsport med en Tecnifibre tennisketcher.

Hvis du gerne vil introducere nogen til tennis og gerne vil købe nye tennisketchere til dig selv eller et familiemedlem, så vil det være et godt valgt at købe Tecnifibre tennisketchere. De passer til alle slags spillere og vi er sikre på at det fejlfrie design vil lade dig udtrykke din kærlighed for spillet på den bedste måde.

Køb Tecnifibre tennisketchere online

Hvis du vil købe en af Tecnifibres tennisketchere: T-Fight, T-Flash, T-Rebound, så er du kommet til det rigtige sted. Bestil din næste tennisketcher online fra Tennis-point. Vi har et perfekt udvalg af tennisketchere til meget rimeligepriser. Hvert eneste produkt som vi sælger erægte og garanterer et godt spil, hver gang!

Tecnifibre tennisketchere

(12 Vare)
Mærker
Produkttype
Opstrengning, mønster
Grebstykkelse

Tecnifibre T-Fight (7 Vare)

Tecnifibre T-Flash (3 Vare)

Andre (2 Vare)

* Alle priser er inkl. den lovpligtige moms
De gennemstregede priser er vejledende udsalgspriser.
Kontakt
Newsletter

Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet fra Tennis-Point. Nyhedsbrevet fra Tennis-Point informerer løbende om nye produkter, værdifulde tips og nyheder samt eksklusive tilbud fra Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan altid afmelde dig igen. Dine data gives ikke videre til tredjepart. Yderligere oplysninger om dette finder du i databeskyttelseserklæringen.

Sikre betalingsmetoder ForudbetalingMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Forudbetaling
  • PayPal
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
  • Efterkrav
Vores leveringsfirmaer UPS
Udmærket & sikker
Social medier

Topmærker
Tecnifibre tennisketchere køb online | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, alle rettigheder forbeholdes

Skyscraper