Dunlop

237 Artikel
Vis alle filtre
236 Artikel
Sorter efter:
-30%
Dunlop
370 DKK 260 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Dunlop
450 DKK 340 DKK
Størrelser, der er klar til levering:

Dunlop Tennis Online Shop

Dunlop Sports er velkendte for at producere nogle af de fineste og bredt populære tennisketchere og andet tennistilbehør i verden. Virksomheden der blev grundlagt i 1910 af den legendariske John Boyd Dunlop, har oplevet enorme fremskridt siden sin grundlæggelse. Dunlop der har hovedkvarter i Shirebrook, Derbyshire i England er helt sikkert berømt for sin hårde produktion af britisk sportstilbehør, der er både klassiske og holdbare. Deres produkter er kendt for deres lækre design og fejlfri finish. Virksomheden er ejet af Sports Direct International og opererer med samme navn for den største del af verdenen.

Hvad gør Dunlop så speciel?

Traditionelt en sportsvirksomhed, der er kendt for at producere tennisketchere og tennistilbehør, producerer Dunlop også noget af det fineste og mest avancerede sportsudstyr samt tilbehør til biler, i verdenen. Firmaet er kendt for produktion af sine tennisketchere, strenge, tennis og golf tilbehør og forskellige andet sportsudstyr relateret til squash. En af de mest bemærkelsesværdige aspekter, der gør Dunlop så speciel er, at flere grandslams er blevet vundet med tennisketchere fra Dunlop end ketchere af noget andet mærke. Det er også den officielle leverandør til diverse internationale turneringer relateret til spillet. Nogle af de mest berømte professionelle tennisspillere, der har brugt Dunlop tennisketchere er Steffi Graf, Marat Safin, James Black, Jamie Murray, Mardy Fish, og mange andre. Nogle af de spillere, der stadig bruger Dunlop tennisketsjere omfatter internationalt anerkendte navne som Nicolás Almagro, Philipp Marx, Tim Smyczek, Jonathan Marray, og så videre. Dunlop har også produceret noget af det mest eftertragtede og professionelle squash-tilbehør, der anvendes af forskellige professionelle i spillet. Da de er fulgt af mange og er betragtet som en af de foretrukne sportsmærker af tusindvis af entusiaster, har Dunlop sikret sig et navn for sig selv i branchen. Hvis du kunne tænke dig at påbegynde din rejse indenfor tennis eller gerne vil skifte til en anden ketcher, så vil Dunlop sikkert være et klogt valg for dig. Hvad venter du på? Hvis du gerne vil bringe en professionelt føling til dit spil, så se efter en Dunlop tennisbutik i nærheden eller gennemse vores brede og eksklusive udvalg online for at bringe din næste favorit tennisketcher med hjem.

Få Dunlop Tennisprodukter

Hvis du ønsker at købe disse fantastiske Dunlop tennisprodukter, så er du kommet til det rette sted. Du behøver ikke at finde en Dunlop butik i nærheden, da vi hos Tennis-Point har samlet et omfattende udvalg af tennisketchere og andet tilbehør fra det legendariske hus Dunlop. Prøv nogle af de bedste ketchere i branchen og bring noget nyt og interessant til dit spil. Gennemse vores store udvalg af Dunlop tennisprodukter online og få eksklusive tilbud. Tennis-Point bringer altid det bedste udvalg af tennisketchere og andet tennis-tilbehør til sine kunder. Hos os vil ethvert køb være ægte, og du vil have en fantastisk tid med at øve dig med vores holdbare og autentiske produkter.