Wilson Tennis Online Shop

Wilson er en af de mest betroede mærker i verden af tennis i dag. De laver nogle af de bedste ketchere, der benyttes af nogle af de bedste spillere i dagens tennis. Virksomheden har en historie, der følger sit navn. Det blev grundlagt af Les og blev oprindeligt kaldt Ashland Manufacturing Company, tilbage i 1913 for at producere noget fra animalske biprodukter fra forskellige slagterier. Senere, i 1915 udnævnte virksomheden Thomas E. Wilson som præsident, og det begyndte at producere ketcherstrenge, violin strenge, kirurgiske instrumenter og mere. De har hovedkvarter i Chicago i USA, og har helt sikkert kommet langt siden grundlæggelsen.

Hvad gør Wilson Så Unik?

Wilson er en af de førende producenter af tennisketchere. Ikke bare tennisketchere, men Wilson fremstiller også nogle af de meget kendte og holdbare tennisprodukter, såsom tennisbolde, strenge, sko, tøj, ketchertasker og meget mere. Nogle af de store spillere i tennisverdenen bruger Wilson ketchere og har virkelig fundet dem nyttige.

Spillere der har brugt disse ketchere til at vinde store turneringer er: Pete Sampras, der brugte den oprindelige Wilson kevlar Pro Staff ketcher model til at vinde så mange Grand Slams, og Roger Federer brugte også den eksakte samme ketcher model. Nogle af de andre succesrige spillere der har brugt Wilson ketchere, er Stefan Edberg, Jim Courier, og så videre. Desuden dem, bruger Juan Martin Del Porto også disse ketchere. Ligesom disse professionelle, kan du også opgradere dit spil og tage professionalismen i dine trænings-sessioner til et helt nyt niveau. Hvis du er interesseret i disse ketchere, kan du enten bestille online eller få dem fra din nærmeste Wilson butik.

Du kan finde en hel vifte af tennistilbehør og andre relaterede produkter fra din nærmeste Wilson tennisbutik, alt under ét tag. Så behøver du ikke at springe fra butik til butik for at finde hvad du har brug for, men i stedet kan du bare finde alt på ét sted.

Wilson laver også udstyr til andre sportsgrene som badminton, fodbold, baseball, og så videre. Det anses som et komplet sportstilbehørs-mærke, der ved hvordan de skal overgå mængden af deres konkurrenter ved at producere i en klasse for sig af holdbart sportstilbehør. I dag er virksomheden meget kendt for sin kvalitet og betragtes som en favorit af mange!

Få Wilson Tennisprodukter

I dag er meget nemt at få dit valg af produkter. Du behøver ikke at besøge enhver butik, men kan bare købe dem online. Vi hos Tennis-Point har alt hvad du har brug for, især dine foretrukne Wilson ketchere og andet tilbehør fra selskabet. Tennis-Point lagrer nogle af de mest eftertragtede og populære ketchere i dag. Kom med dine venner og familie til dette sted og få nogle af de bedste tennisprodukter i byen, der også udbydes til en utrolig lav pris. Du kan endda få dem med fantastiske rabatter, lige her hos huset Tennis-Point.

Wilson Tennis Shop

Mærker
Køn
Størrelse
Farve
modtaget
(852 Vare)
* Alle priser er inkl. den lovpligtige moms
De gennemstregede priser er vejledende udsalgspriser.
1 2 3 ... 22