Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Luxilon Tennis Online Shop

Luxilon er en af de mest ansete og højt elskede navne i sportsudstyrs-industrien i dag. Med den fineste mulige kvalitet af deres produkter, er dette mærke på toppen af hitlisterne som den førende producent af tennis strenge. Det blev grundlagt et halvt århundrede siden i 1959. Luxilon Industries i Antwerpen, Belgien trivedes med sin uovertrufne forståelse af fiberstreng teknologien. Navnet Luxilon kommer af ordene ‘Luxury’ og ‘Nylon’ og dette mærke har vist sig at være lig ekstravagance i sportens verden med deres unikke innovative ideer, der revolutionerede teknologien for strenge i sport, som vi nu kender det. Den strålende kvalitet og de fremragende resultater af strengene har gjort Luxilon shop et populært hit over hele kloden.

Hvad gør Luxilon Så Eksklusiv!

Luxilon er uden tvivl en af de mest populære producenter af strenge i industrien. Hele tennis broderskabet, lige fra den opstigende nybegynder til de professionelle, sætter deres lid til den uovertrufne kvalitet og udførelsen af disse strenge. Fremstillingsprocessen af disse strenge blev udviklet kraftigt, da Luxilon opnåede at blive ISO 9001-certificeret i 1994. Siden da har det avancerede sortiment af Luxilon produkter ingen lige i den ellers skarpe konkurrence i sportsindustrien. Det omfattende markedsnetværk af mærket, er på verdensplan og der er en enorm kæde af agenter, der tager sig af forretningen fra alle de populære Luxilon butikker.

4G og ALU serier er et af de produkter, der nyder stor popularitet i tennisverdenen i dag. Mærket engagerer 20% af sin arbejdsstyrke i intensiv forskning og udvikling for at give dig det bedste tennisudstyr. Alle dets strenge er fremstillet af hi-tech fibre, der er optimerede i deres design og strukturer med banebrydende teknologi og avancerede teknikker. Kvaliteten af strengene fra Luxilon butikker er så fin, at det er blevet en kvalitetsstandard i praktisk anvendelse. De investerer multi-millioner i programmerne for at producere bedre og højtydende kompetente produkter med et unikt udtryk. Luxilon følger en total kvalitetsstyring og statistisk proceskontrol for at kontrollere de høje standarder af deres produktion. Den super brugervenlighed, utrolige styrke, spænding, elasticitet og spilbarhed af deres strenge gør Luxilon til mærket for alle sande tennis-entusiaster.

Køb Dine Luxilon Tennisprodukter Online

Verdensklasse kvaliteten af Luxilon tennisprodukter er nu inden for din rækkevidde online. Hos Tennis-Point, bringer vi dig den bredeste samling af de fineste tennisvarer, fra alle de bedste mærker fra hele verden. Du kan udforske vores Luxilon tennis shop og finde lige de strenge, du skal bruge for at opgradere din ketsjers præstation på banen. Find de unikke avantgarde-design og højteknologiske frembringelser af Luxilon strenge til fantastiske priser på Tennis-Point og få det fabelagtige unikke tilbud med vores løbende rabatter. Når du handler smart online, kan du få fat i de perfekte udvalgte varer fra Luxilon og blive klar til din næste kamp med kraftfulde præstationer på den nemmeste og mest omkostningseffektive måde.

Luxilon Tennis Shop

Mærker
Produkttype
Størrelse
Farve
(48 Vare)
* Alle priser er inkl. den lovpligtige moms
De gennemstregede priser er vejledende udsalgspriser.
1 2