Summer Special: Up to 55% discount on selected rackets! Code: “RACKET22” Save now!

PROKENNEX Tennisketchere

5 Artikel
Filtrer
Pro Kennex Kinetic (1 Artikel)
PROKENNEX
Tennisketchere
1.690 DKK 1.280 DKK
645 cm²
16/20
320 g
Størrelser, der er klar til levering:
Pro Kennex Kinetic Q (3 Artikel)
PROKENNEX
Tennisketchere
2.100 DKK 1.880 DKK
677 cm²
16/19
285 g
Størrelser, der er klar til levering:
PROKENNEX
Tennisketchere
1.880 DKK 1.420 DKK
632 cm²
16/19
315 g
Størrelser, der er klar til levering:
PROKENNEX
Tennisketchere
1.880 DKK 1.500 DKK
632 cm²
18/20
325 g
Størrelser, der er klar til levering:
Andre
PROKENNEX
900 DKK 820 DKK

En introduktion til PROKENNEX tennisketchere

PROKENNEX fremstilles i Taiwan og de har nogle af de bedste tennisketchere i verden. Det er et af de førende mærker, der producerer internationalt kendte produkter til tennis squash, badminton osv. i verdensklasse. PROKENNEX blev grundlagt i 1978 og i årevis har firmaet produceret specielle PROKENNEX tennisketchere af høj kvalitet.

Hvad gør PROKENNEX tennisketchere så specielle?

Hver eneste PROKENNEX tennisketcher bliver fremstillet til firmaets høje standarder. De mener at det kræver smart ketsjer videnskab at producere PROKENNEX tennisketchere. De producerer den slags ketchere, som udskiller sig fra mængden og altid bringer noget nyt til de mange sportsentusiaster i hele verden.

Hvis du leder efter et sted at købe nye tennisketchere så behøver du ikke at lede mere. Besøg din lokale sportsforretning eller se vores udvalg online for at finde din næste PROKENNEX tennisketcher. Dit spil vil aldrig være det samme, efter du har købt disse fantastiske ketchere. Hvis du leder efter en tennisketcher med et bemærkelsesværdigt design og fantastisk ydelse, så er PROKENNEX ketchere et rigtigt godt valg. Med årevis af erfaring i design og produktion af tennisketchere af høj kvalitet, har mærket etableret sig som et af de største mærker i verden.

Køb PROKENNEX tennisketchere online

Hos Tennis-point, har vi det største og specielt valgte udvalg af PROKENNEX tennisketchere: Kinetic og Black Ace. Bestil din næste PROKENNEX tennisketcher online fra vores hjemmeside til den bedst mulige pris.. Vi garanterer levering af premium tennisketchere af høj kvalitet, som vil holde i årevis og vil forbedre dit spil.