Get ready for Paris with the collections of the tennis stars. Discover now.

Betalingsmåder

Kreditkort

Betaling med kreditkort er en af de mest populære betalingsmetoder på internettet. Det er ikke nødvendigt med registrering. Kreditkortoplysningerne gemmes ikke, men bruges udelukkende til betalingsprocessen. Det pågældende pengeinstitut instrueres om at overføre betalingen af fakturaen, så snart bestillingen er afsendt. Vi accepterer følgende kreditkort: VISA, American Express og EuroCard/MasterCard.

PayPal

Dette online-betalingssystem fungerer nemt og hurtigt. Identiteten på PayPal-kontoen defineres ved hjælp af kundens e-mail-adresse. Betalinger via PayPal krediteres straks, derfor er der ingen ventetid som ved bankoverførsel.

Efterkrav

Ved denne betalingsmåde betaler du ikke varen på forhånd, men først når du faktisk har modtaget den. Det betyder, at du betaler din pakke til postbuddet, når han kommer med den. Betaling skal her ske kontant. Så får du varen meget hurtigere.

Klarna

Betal om 30 dage - køb på konto via Klarna

Tilbuddet om betalingsmuligheden køb på konto via Klarna findes ikke i alle lande og kræver bl.a. en vellykket identitets- og kreditvurdering. Dette behandles via vores betalingstjenesteudbyder Klarna Bank AB (Klarna).

Køb på afbetaling

Med Klarna afbetalingskøb kan du købe i dag og opdele prisen i faste afdrag. Dette tilbud findes ikke i alle lande og kræver bl.a. en vellykket identitets- og kreditvurdering. Dette behandles gennem vores betalingstjenesteudbyder Klarna Bank AB (Klarna).

Betal nu

Betal din ordre bekvemt med øjeblikkelig bankoverførsel, direkte debitering eller kreditkort. Din konto vil blive debiteret efter bestillingen af vores betalingstjenesteudbyder Klarna Bank AB (Klarna). Dette tilbud findes ikke for alle lande.