Get ready for Paris with the collections of the tennis stars. Discover now.

Fordele hos Tennis-Point

Stor udvalg af mærker

Vi tilbyder det bredeste udvalg inden for produkter til tennissport og fører de nyeste produkter fra alle de kendte producenter. Både de klassiske tennismærker, Asics, Nike og Babolat, og de mere eksklusive mærker som fx Bidi Badu, Under Armour og Falke findes alle i vores sortiment.

Kæmpeudvalg

Fra træningsdragter til tennissko - eller hvad med en ny T-shirt? Hos os finder du alt, hvad du behøver til tennis. Vi har en bred vifte af produkter, så vores kunder kan finde præcis det, der svarer til deres ønsker og behov.

Produktkvalitet

Vi tilbyder kun mærkevarer af høj kvalitet, der er kendetegnet ved deres fremragende egenskaber.

Individuel og professionel

Ekspertrådgivning og ekstraordinær service danner grundlaget for tilfredse kunder. Derfor er alle vores erfarne og pålidelige medarbejdere eksperter inden for deres område. I vores servicecenter har vi ansat tennisspillere med mange års erfaring, aktive tennistrænere og andre medarbejdere, der er glade for tennis. For at du også i fremtiden kan få sagkyndig rådgivning hos vores personale - både i butikken og online - gennemfører vi målrettede kursusarrangementer. Hvis du har spørgsmål, forslag eller oplysninger kan du kontakte os på følgende måde:

- Tel.: 78 79 37 50
mandag til fredag fra 9.30-12.00 og 14:00-15:30

- E-Mail: info@tennis-point.dk

- Postadresse:
Tennis-Point Europe GmbH, Hans-Böckler-Str. 29-35, 33442 Herzebrock-Clarholz, Tyskland

- Facebook: http://www.facebook.com/tennispoint.de

Hurtig opstrengningsservice

Der er gået en streng på din ketsjer, og du kan ikke spille med den? Det er ikke noget problem! Hos os kan du få din ketsjer strenget op - individuelt og hurtigt. Kontakt vores kundeservice og send din ketsjer til følgende adresse:

Tennis-Point Europe GmbH
Hans-Böckler-Str. 29-35
33442 Herzebrock-Clarholz
Tyskland

Kort tid efter får du din ketsjer tilbage med nye strenge og er straks klar til næste kamp.

For en tennisketsjer, der skal opstrenges, opkræver Tennis-Point et gebyr til administration på 75 DKK. Du kan finde oplysninger om forsendelsesomkostninger her.

Enkelt håndtering af forsendelser

Hurtig og fleksibel levering

Hurtig levering er et vigtigt kriterium i forbindelse med shopping på internettet. Derfor er vores onlineshop koblet sammen med vores varedisponeringssystem. Du kan når som helst se, om varen er på lager hos os eller ej. Den umiddelbare tilgængelighed er en forudsætning for hurtig levering. Er du ikke hjemme på de normale leveringstider? Det er heller ikke noget problem! Hos os kan du selv vælge den ønskede leveringsadresse, så du med garanti modtager forsendelsen.

Sporing af forsendelsen - altid overblik over din bestilling

Med sporing kan du nemt holde øje med din forsendelse og altid se leveringsstatus. Forsendelsesnummeret modtager du automatisk pr. e-mail, efter at vi har afleveret pakken til forsendelse. Som alternativ kan du få det individuelle forsendelsesnummer af en af vores medarbejdere i kundeservice. Klik på sporing her.

Sikre måder at betale på

Vi tilbyder mange sikre betalingsmåder, herunder forudbetaling, kreditkort, efterkrav og PayPal.

Hvordan fungerer ombytning? Hvordan får jeg mine penge tilbage?

Du kan välge mellem forskellige retur muligheder. Vi bytter gerne den returnerede vare tile n anden störrelse eller en anden vare. Det er selvfölgelig også nemt muligt, at få refunderet det indbetalte belöb. Belöbet vil blive betalt tilbage til den konto, di anvendte ved bestillingen. Eller vi kan sätte belöbet ind som tilgodehavende på dit kundekonto til brug på en fremtidig order. Vär venlig opmärksom på, at retur omkostningen er 45 DKK. For mere information, Se venligst: 30-dages penge-tilbage garanti.

Sikker shopping med tilbagebetalingsgaranti

Din tillid er vigtig for os! Derfor videregives personlige data eller oplysninger ikke til andre. Det er en vigtig del af vores filosofi. Desuden sender vi kun dine data med SSL-kryptering og gemmer ikke nogen bank- eller kreditkortdata.

Enkel, hurtigt og nemt

Så er shopping en fornøjelse

Vores onlineshop er meget brugervenligt opbygget. Mange indstillinger af sortering og filtrering hjælper dig med at finde den ønskede vare så hurtigt som muligt.

Sociale medier og nyhedsbreve

Besøg os på Facebook, Twitter eller Instagram. Her kan du udveksle erfaringer med andre tennisentusiaster. Vi informerer også om de nyeste tendenser, kampagner og nyheder inden for tennis i vores nyhedsbrev. Tilmeldingen foregår via vores hjemmeside, på telefon eller med e-mail.

Min konto

Under "Min konto" kan du se dine bestillinger og redigere din profil, herunder indstillinger for faktura og levering, e-mailadresse, password og indstillinger for nyhedsbrev. Hvis du har fundet produkter, som du gerne vil købe senere, kan du notere dem på din "Ønskeseddel" og altid finde dem igen.