Tilbagebetalingsgaranti

Betingelser "30 dages tilbagebetalingsgaranti"

  1. Uagtet den juridiske ret til tilbagekaldelse yder vi en yderligere ret til tilbagekaldelse: Du kan tilbagekalde din kontraktmæssige udtalelse skriftligt inden 30 (f.eks. brev, fax, e-mail).
  2. Perioden på 30 dage starter den dag, hvor du eller tredjemand, som ikke er transportøren udnævnt af dig, kommer i fysisk besiddelse af varerne. For at oppebære den udvidede 30 dages-periode skal tilbagekaldelsen sendes i tide.
  3. Annulleringen skal sendes til: Tennis-Point GmbH, Hans-Böckler-Str. 29-35, 33442 Herzebrock-Clarholz, Tyskland, E-Mail: info@tennis-point.dk
  4. Hvis du vil gøre brug af den udvidede fortrydelsesret, skal varen være pakket i den originale emballage (hvis varen blev leveret i en sådan), og den skal være komplet, ubrugt (hvis den var ny ved leveringen) og ubeskadiget. Dette gælder ikke for individualiserede produkter eller tjenester, der allerede er leveret; ved brug af racketbespændingstjenesten kan kun købsprisen for racketten refunderes. De rettigheder i forbindelse med mangler, der er fastsat af loven, berøres ikke heraf, hvis varen var behæftet med mangler allerede ved leveringen.