Get ready for Paris with the collections of the tennis stars. Discover now.

Tilbagebetalingsgaranti

Betingelser "30 dages tilbagebetalingsgaranti"

  1. Uagtet den juridiske ret til tilbagekaldelse yder vi en yderligere ret til tilbagekaldelse: Du kan tilbagekalde din kontraktmæssige udtalelse skriftligt inden 30 (f.eks. brev, fax, e-mail).
  2. Perioden på 30 dage starter den dag, hvor du eller tredjemand, som ikke er transportøren udnævnt af dig, kommer i fysisk besiddelse af varerne. For at oppebære den udvidede 30 dages-periode skal tilbagekaldelsen sendes i tide.
  3. Annulleringen skal sendes til: Tennis-Point Europe GmbH, Hans-Böckler-Str. 29-35, 33442 Herzebrock-Clarholz, Tyskland, E-Mail: info@tennis-point.dk
  4. Hvis du vil gøre brug af den udvidede fortrydelsesret, skal varen være pakket i den originale emballage (hvis varen blev leveret i en sådan), og den skal være komplet, ubrugt (hvis den var ny ved leveringen) og ubeskadiget. Dette gælder ikke for individualiserede produkter eller tjenester, der allerede er leveret; ved brug af racketbespændingstjenesten kan kun købsprisen for racketten refunderes. De rettigheder i forbindelse med mangler, der er fastsat af loven, berøres ikke heraf, hvis varen var behæftet med mangler allerede ved leveringen.
  5. Du afholder de direkte omkostninger ved returnering på 45 DKK.