Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Björn Borg Tennis Online Shop

Björn Borg er en tidligere berømt tennisspiller fra hjertet af Sverige, der engang blev betragtet som nummer et i spillet. Han er blevet vidt betragtet som en af de mest sejrrige spillere i tennishistorien. Mellem årene 1974 og 1981 blev han den første mandlige professionelle tennisspiller til at opnå elleve Grand Slam titler til hans navn. Det har også åbnet nye markeder i Tyskland og Storbritannien. WBM blev grundlagt i 1997 og har et eksklusivt varemærke licens til navnet Björn Borg, som giver dem ret til at fremstille, markedsføre og sælge Björn Borg produkter i alle lande. Deres vigtigste produkter er undertøj, sko, parfume og meget mere.

Hvad Gør Björn Borg så Unik?

Björn Borg er et kæmpe navn i tennisverdenen og hans navn er blevet kendt for at producere nogle af de mest moderigtige produkter i dag. Dette selskab er kendt for at producere nogle af de fineste sko og undertøj, der anvendes i tennis og andre steder blandt andet. Det er et velkendt mærke i dag, og har formået at erobre markederne i mange steder i verdenen.

Hvad skiller Björn Borg fra andre tennismærker af sin klasse, er at det er en af de få originale mærker, der er blevet grundlagt af en succesrig tennisspiller. Det er derfor mærket tænker ud fra perspektivet af at en tennisspiller, og ikke en producents eller en forhandlerens ende, der kommer op med blot kommercielle ting. For virkelig at give noget unikt og anderledes til alle tennis entusiaster rundt om i verden, er Björn Borg gået den ekstra mil, og bringer altid noget ægte og autentisk at behage deres kunder med. Du behøver ikke bare købe et Björn Borg produkt, køb dig en oplevelse, som du tager med dig på tennisbanen for at opgradere dine træningssessioner, hvilket resulterer i et stort og mindeværdigt spil, som hver gang forbliver med dig i det lange løb.

Til dags dato, forbliver Björn Borg stadig og sælger nogle af de mest fashionable sportssko, undertøj, punge, briller og parfume over hele verden. Björn Borg tennisbutikken huser alt hvad du har været på udkig efter, i alle disse år. Det er virkelig godt at se så mange produkter til huse under ét tag her under mærket Björn Borg.

Få Björn Borg Tennisprodukter

Du behøver ikke at gå nogen steder at for få din favorit Björn Borg ketchere og tilbehør i dag. Fra Tennis-Point kan du nemt bladre igennem de forskellige ting de har, og købe dem online. Alle dine yndlings tennisprodukter er tilgængelige her til en virkelig god pris og det at købe dem online kan endda hjælpe dig med at få nogle gode rabatter. Så spild ikke tiden, men begynd at handle med din familie og venner og gør brug af de store rabatter, de tilbyder. Besøg din Björn Borg butik i nærheden, eller gennemse deres udvalg fra vores online butik for at vælge din næste favorit ketcher.

Björn Borg Tennis Shop

Mærker
Køn
Størrelse
Farve
modtaget
(276 Vare)
* Alle priser er inkl. den lovpligtige moms
De gennemstregede priser er vejledende udsalgspriser.
1 2 3 ... 7