TOPSELLER DEALS Save up to 60% on over 300 products. Save now.

Pacific

47 Artikeler
Filtrer
Størrelser, der er klar til levering:
-27%
Størrelser, der er klar til levering:
-29%
Størrelser, der er klar til levering:
Størrelser, der er klar til levering:
Størrelser, der er klar til levering:
-27%
Størrelser, der er klar til levering:

Pacific Tennis Online Shop

Hver eneste tennisspiller kender de førsteklasses ketchere fremstillet af Pacific selskabet. Virksomheden har fået et verdensomspændende navn på at skabe perfekt tennisudstyr i de sidste årtier. I 2009 gik virksomheden i samarbejde med Fisher Selskaber. Pacific butikken er berømt for sine verdensklasse produkter, som koncentrerer sig om præcision. Produkterne, som virksomheden producerer, er meget eksklusive, lette og meget betalelige. Funktionen og opsætningen af tennis udstyret gør dem til en af de mest populære mærker for tennisspillere på alle niveauer.

Det tyske selskab har leveret varer siden 1972 og mærket har stadig den samme værdi som det havde i begyndelsen. De har en forbløffende andel af markedet nutildags. Virksomheden har også organiseret internationale Tenniskampe. Produkterne er således konstruerede at en nybegynder og også en professionel vil være i stand til at håndtere disse med perfektion. Succesen for virksomheden skyldes banebrydende tilpasning af teknologi og deres øko-venlig holdning, der resulterer i at deres produkter er 100% genanvendelige. Produkterne vinder popularitet hurtigere end de andre.

Tennisprodukter der udbydes af Pacific

De produkter virksomheden designer, bruger deres patenterede teknologi som bliver opdateret en gang imellem. Inddragelsen af Fischer teknologi har gjort designet og fremstillingen af ketcherne en nem men effektiv proces. Den professionelle involveret i designet lytter altid til, at spillerne har brug for letvægts ketchere, som vil give dem frihed til at bevæge sig og også gøre det muligt at serve hårdere. De professionelle hos Pacific ved, overordnet set hvordan spillet fungerer. Pacific har mange fans over hele verden. De mest kendte sports berømtheder kommer også på listen. Ketcherne er konstrueret i overensstemmelse med de tips givet af berømte tennisspillere, som giver dette produkt en fornemmelse, som alle andre ketchere ikke giver. Pacific har skabt betydelig udvikling i fremstillingsprocessen. Efter samarbejdet blev produktionen sat i vejret og kvaliteten forøgedes. Pacific er den mest succesfulde virksomhed inden for dette område. Pacific har masser af stjerner, der personligt bruger udstyret. Det vigtigste element bag succesen af deres ketchere er, at det videnskabelige design tager hensyn til forskellige faktorer, der kan påvirke spillet. For at minimere tab af energi og præcision, er kvaliteten af varerne blevet forbedrede fra dag til dag.

Hvor Finder man Pacific Tennisbutik

Butikken kan nås ved hjælp af den lokale sportsbutik og også ved hjælp af online-butikker. Produkterne er let tilgængelige, og du kan købe fra nettet for at få særlige rabatmuligheder, lige her på Tennis-Point. Produkterne er godt testede og pakket, så kun det bedste vil komme til dig. Produkterne kommer med en garantiperiode, så hvis du finder nogen skade, kan du få produktet udskiftet uden problemer. Den enorme tilfredse kundebase viser hvor god servicen er. Pacific, en af de bedste butikker for tennis udstyr!