Black Weekend! Now over 2000 articles in the deals. Save up to 75%!

Brugte ketchere

1 Artikel
Sorter efter:
Filtrer
Ny
Wilson
Tennisketchere
1.800 DKK 750 DKK
697 cm²
16/18
270 g
Størrelser, der er klar til levering:

Brugte tennisketchere, kvaliteten er ikke ringere end de nye

Disse ketsjere er ikke nye, men de er alle i fremragende stand og generelt på ingen måde ringere end nye. Mange kendte mærker sælger brugte ketsjere, og de er i stor efterspørgsel.

Høj kvalitets brugte tennisketchere

Brugte tennisketchere har nogen selvfølgelig spillet med. De kommer normalt i den aktuelle tilstand, herunder en status over strengene og rammen (uden grip), medmindre andet er angivet i beskrivelsen. Hvis du vil have en brugt tennisketsjer, er du nødt til at angive dette i beskrivelsen af ordren. Efter købet af ketsjeren, bliver sælger øjeblikkeligt krediteret på kontoen. Selvfølgelig kan dine forventninger være forskellig (på den værste og på den bedste måde) fra den faktiske tilstand af ketsjeren. Sælger er ansvarlig for fastsættelsen af prisen på ketsjeren og modtager pengene umiddelbart efter salget.

Oftere end ikke, bliver brugte tennisketchere der er sat til salg kontrollet for skader og deformation. Således fås langt de fleste produkter i udmærket stand. Hvis ketsjeren ikke opfylder standarderne, kan den returneres til videresalg.

Således forhindrer intet dig i at købe en brugt tennisketsjer lige nu via vores online butik. Når der opstår problemer, vil vi erstatte ketsjeren i overensstemmelse med fastlagte standarder. Brugte ketsjere er velegnede til både nybegyndere og erfarne spillere. Vær ikke bange for at købe en brugt ketcher : alle produkter er i fremragende stand, ellers sætter vi dem bare ikke til salg. Tøv ikke men køb din drømmeketsjer!