Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Roger Federer

Født 8 august 1981, er en schweizisk professionel tennisspiller, der er blevet en rigtig legende i sport på grund af sin iver efter at vinde, hengivenhed og lidenskab. Roger Federer er placeret på tredje pladsen i Association of Tennis Professionals’ rangering. Uden tvivl er han en af verdensbedste tennisspillere i historien. Roger Federer blev professionel i 1998 og indtil oktober 2002 forblev han i top 10. I løbet af sin frugtbare karriere har han samlet masser af priser og udmærkelser. Han har vist rigtig imponerende resultater ved at være nummer 1 i rangeringen i 302 uger i træk, 18 gange har han vundet i Grand Slam i single og dermed har han været i finalen i 10 Grand Slam og Wimbeldon-turneringer. Og det er ikke alle den legendariske tennisspillers resultater. Han har også olympiske medaljer. Hans succes er en utrolig historie om sportsresultater i vores tid.

Fine tennis produkter fra Roger Federer

Under ledelse af Severin Luthi og Stephen Edberg har Roger Federer udviklet sin egen individuelle spillestil ved hjælp af nyttigt udstyr og tilbehør, som passer ideelt til Roger Federers stil som tennisspiller. Roger Federer arbejder kun med de bedste, han ved godt hvordan man skal bruge de rette sko og tøj for at forvandle sin præstation. I dag bruger Roger Federer Wilson Prostaff RF97 Autograph som gør hans spil næsten perfekt. Pro Staff 6.1 90 BLX var en af mesterens yndlingste ketsjere. Roger Federer synes at man skal vælge ketsjerestrenge ikke kun ud fra tennisbanens overflade men også med hensyntagen til boldenskendetegn og vejrforholdene.

Roger Federer arbejder med Nike. Brandet har udarbejdet et specielt sæt til ham, der består af 3 tennisketsjere med symboler fra sejren i Wimbledon-mesterskabet på. Roger Federer er stadig en af de højest betalte sportsmænd i vor tid, han indtager anden pladsen på Forbes´ World’s Highest Paid Athletes liste, og dette er tæt forbundet med hans samarbejdsaktiviteter. Nike, Lindt, Gillette, Rolex, Jura Elektroapparater og Wilson – det er ikke den fulde liste over hans samarbejdspartnere. For ikke så længe siden blev Roger Federer Mercedes-Benz- partner.

Roger Federer outfits på Tennis-Point

Nu kan du få fornøjelse af det professionelle tennisudstyr fra den berømte sportsmand. Tennis-Point tilbyder en stor kollektion af tennisudstyr fra førende brands. Alt kan du desuden købe online. Du skal bare kigge på den særlige serie Nike’s Roger og vælge noget efter din smag. Du bliver helt sikkert tiltrukket af det fine tennisudstyrs kvalitet, og de vilde rabatter giver dig ingen chance for at undgå at købe noget fra den store Roger Federer-kollektion.

Roger Federer Outfits

(39 Vare)

Tennisketchere (5 Vare)

Tennistøj (19 Vare)

Tennissko (7 Vare)

Tennistasker (4 Vare)

Tennisstrenge (2 Vare)

Andet (2 Vare)

* Alle priser er inkl. den lovpligtige moms
De gennemstregede priser er vejledende udsalgspriser.
Kontakt
Newsletter

Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet fra Tennis-Point. Nyhedsbrevet fra Tennis-Point informerer løbende om nye produkter, værdifulde tips og nyheder samt eksklusive tilbud fra Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan altid afmelde dig igen. Dine data gives ikke videre til tredjepart. Yderligere oplysninger om dette finder du i databeskyttelseserklæringen.

Sikre betalingsmetoder ForudbetalingMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Forudbetaling
  • PayPal
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
  • Efterkrav
Vores leveringsfirmaer UPS
Udmærket & sikker
Social medier

Topmærker
Roger Federer Outfits | Ketchere, Tøj, Sko | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rettigheder forbeholdes
