Welcome to Cyber Week! 4 deals + 5 new deals of the day every 24 h. Code: “CYBER” Save now!

Roger Federer

10 Artikel
Sorter efter:
Tennis tøj (2 Artikel)
Nike
100 DKK
Winter Special!
Code: HOLY15
Winter Special!
Code: HOLY15
Nike
100 DKK
Winter Special!
Code: HOLY15
Winter Special!
Code: HOLY15
En anden (1 Artikel)
Ny
Tennis-Point
299 DKK 225 DKK
Tennisketcher (1 Artikel)
-27%
Wilson
Tennisketchere
2.450 DKK 1.800 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Tennis tasker (1 Artikel)
Tennis strenge (2 Artikel)
Størrelser, der er klar til levering:
Greb bånd (3 Artikel)
Tennis strenge (2 Artikel)
Størrelser, der er klar til levering:

Roger Federer

Født 8 august 1981, er en schweizisk professionel tennisspiller, der er blevet en rigtig legende i sport på grund af sin iver efter at vinde, hengivenhed og lidenskab. Roger Federer er placeret på tredje pladsen i Association of Tennis Professionals’ rangering. Uden tvivl er han en af verdensbedste tennisspillere i historien. Roger Federer blev professionel i 1998 og indtil oktober 2002 forblev han i top 10. I løbet af sin frugtbare karriere har han samlet masser af priser og udmærkelser. Han har vist rigtig imponerende resultater ved at være nummer 1 i rangeringen i 310 uger i træk, 20 gange har han vundet i Grand Slam i single og dermed har han været i finalen i 10 Grand Slam og Wimbeldon-turneringer. Og det er ikke alle den legendariske tennisspillers resultater. Han har også olympiske medaljer. Hans succes er en utrolig historie om sportsresultater i vores tid.

Fine tennis produkter fra Roger Federer

Under ledelse af Severin Luthi har Roger Federer udviklet sin egen individuelle spillestil ved hjælp af nyttigt udstyr og tilbehør, som passer ideelt til Roger Federers stil som tennisspiller. Roger Federer arbejder kun med de bedste, han ved godt hvordan man skal bruge de rette sko og tøj for at forvandle sin præstation. I dag bruger Roger Federer Wilson Prostaff RF97 Autograph som gør hans spil næsten perfekt. Pro Staff 6.1 90 BLX var en af mesterens yndlingste ketsjere. Roger Federer synes at man skal vælge ketsjerestrenge ikke kun ud fra tennisbanens overflade men også med hensyntagen til boldenskendetegn og vejrforholdene.

Roger Federer er stadig en af de højest betalte sportsmænd i vor tid, han indtager anden pladsen på Forbes´ World’s Highest Paid Athletes liste, og dette er tæt forbundet med hans samarbejdsaktiviteter. Nike, Lindt, Gillette, Rolex, Jura Elektroapparater og Wilson – det er ikke den fulde liste over hans samarbejdspartnere. For ikke så længe siden blev Roger Federer Mercedes-Benz- partner.

Roger Federer outfits på Tennis-Point

Nu kan du få fornøjelse af det professionelle tennisudstyr fra den berømte sportsmand. Tennis-Point tilbyder en stor kollektion af tennisudstyr fra førende brands. Du bliver helt sikkert tiltrukket af det fine tennisudstyrs kvalitet, og de vilde rabatter giver dig ingen chance for at undgå at købe noget fra den store Roger Federer-kollektion.