Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Jan-Lennard Struff

Jan-Lennard Struff er den fremtrænde tennisspiller fra Tyskland. Han blev født den 25 april 1990. og blev professionel i 2009. Sportsmanden besejrede fans kærliged på grund af sin stærke vilje for at vinde i de vanskeligste spilesituationer. Og det gør Jan-Lennard Struff en af de mest perspektiviske tennisspillere i moderne verden. Nu er han placeret på 98 pladsen i verdensrangeringen i single og 151 pladsen i doublerangeringen (hans bedste plads – 46 i single og 141 i double). Men der er ingen tvivl at tennisspilleren Jan-Lennard Struffs unikke stil lader ham at udvikle sig og vise bedre resultater hvert år. Sportsmanden tog del i alle fire Grand Slams turneringer, tre gange i Australian Open, to gange i Wimbledon og en gang i French Open. Jan-Lennard Struff øver sig under ledelse af Ute Strakerjahn. Selvfølgelig synes vi at der kommer store sejre i fremtiden.

Jan-Lennard Struff tennis produkter og dens vigtige rolle i tennis

Den store tennis er en spændende slags af sport, hvor man skal være ikke kun dygtig men også meget godt forberedet for at vinde i. Og det handler ikke kun om spiletaktik men også om rette udstyr og tilbehør. Når der er to lige gode modstander så vinder nuancer. Og det ved Jan-Lennard Struff meget godt. Han bruger kun bedste ketsjere, tøj og tilbehør, der lader ham at være på toppen i alle situationer. Jan-Lennard Struff bruger tøj fra Hydrogen og Pro Drive ketsjer fra Babolat med forstærkede Kirschbaum strenge.

Jan-Lennard Struff outfits på Tennis-Point

Nu kan alle den store tennis fans købeudstyr og tilbehør online. Det var aldrig så nemt at købe tennisudstyr! I Tennis-Point internet-shop vil du finde de bedste tennisvarer fra førende verdensbrands og kan vurdere vores varer med høj kvalitet. Service er 100% sikker, vi har styr på vores positioner og tilbyder kostante rabater.

Jan-Lennard Struff Outfits

(19 Vare)

Tennisketchere (1 Vare)

Tennistøj (8 Vare)

Tennissko (5 Vare)

Tennistasker (1 Vare)

Tennisstrenge (3 Vare)

Andet (1 Vare)

* Alle priser er inkl. den lovpligtige moms
De gennemstregede priser er vejledende udsalgspriser.
Kontakt
Newsletter

Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet fra Tennis-Point. Nyhedsbrevet fra Tennis-Point informerer løbende om nye produkter, værdifulde tips og nyheder samt eksklusive tilbud fra Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan altid afmelde dig igen. Dine data gives ikke videre til tredjepart. Yderligere oplysninger om dette finder du i databeskyttelseserklæringen.

Sikre betalingsmetoder ForudbetalingMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Forudbetaling
  • PayPal
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
  • Efterkrav
Vores leveringsfirmaer UPS
Udmærket & sikker
Social medier

Topmærker
Jan-Lennard Struff Outfits | Ketchere, Tøj, Sko | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, alle rettigheder forbeholdes
