Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Laura Siegemund

Laura Siegemund - Tysk tennisspiller, som nu er i deres bedste alder, og lover at alle af os vidunderlige forestillinger i den nærmeste fremtid. Født den 4. marts 1988 Vesttyskland, begyndte hun sin professionelle karriere i 2002. Hun blev optaget på universitetet i Hagen (University of Hagen), og uddannet under tilsyn af Markus Gentner. Denne talentfulde højrehåndet tennisspiller er en ivrig fan af Steffi Graf. Han har allerede opnået stor succes både i single og i double. Tennis spiller Laura Siegemund nåede toppen af karrieren er ikke så længe siden i maj 2016, hvor klatrede til 37 th sted verdensranglisten. Og i betragtning af den lidenskab, hvormed denne atlet står, er der ingen tvivl om, at det endnu ikke er tid vil glæde os med lyse forestillinger og mindeværdige sejre.

Hun har 11 ITF titler i singler og 3 i double WTA-titler. Laura Siegemund allerede kendt, men det bedste er stadig at komme. Hvis du - en fan af denne unge og energiske tennisspillere, anbefaler vi dig at teste hendes foretrukne tennis tøj fra Völkl og Tonic. Her i butikken Laura Siegemund, kan du finde et bredt udvalg af produkter fra denne masterovitoy tyskere og købe modeller, ideel til at passe til din spillestil og image.

Vælg din favorit tennis produkter fra Laura Siegemund

For at sikre, at du kan udvælge det perfekte sæt af tennis udstyr og produkter, vi, Tennis-Point, præsenterer vi dig det bredeste udvalg af produkter til tennis i Europa. Nu endelig du kan frit følge deres drømme med de bedste tennis produkter og tilbehør. Udforsk de bedste tennis produkter fra Laura Siegemund, såsom hendes foretrukne ketcher Völkl Organix Super G Tour og Völkl V-Sense 6 Tour, og vinde den uden problemer.

Vi indsamlede også tøj til avanceret tennis fra Tonic. Det vil give dig fuld komfort på banen og tillade udelukkende at koncentrere sig om spillet. Vi præsenterer en komplet samling af produkter - fra sko til ketsjere, så valget er ubegrænset! Vent ikke - køb online dine næste tennis produkter i vores butik sikker. Du får en stor shopping oplevelse og ikke stoppe på vej til deres mål!

Laura Siegemund Outfits

Der var ingen hits på din søgning.