Final Deals Save up 60% Save now!

Pacific Tennisketchere

7 Artikel
Filtrer
Pacific Xfast (2 Artikel)
Sale -21%
Pacific
Tennisketchere
1.800 DKK 1.420 DKK
645 cm²
16/19
288 g
Størrelser, der er klar til levering:
Sale -23%
Pacific
Tennisketchere
1.950 DKK 1.500 DKK
645 cm²
16/19
310 g
Størrelser, der er klar til levering:
Test ketchere (1 Artikel)
Pacific
Tennisketchere
Lejepris for 14 dage
59 DKK
645 cm²
16/19
310 g
Størrelser, der er klar til levering:
Andre
-38%
Pacific
80 DKK 50 DKK
-31%
Pacific
29 DKK 20 DKK
-25%
Pacific
40 DKK 30 DKK
Final Deal
Final Deal

Sig goddag til Pacific tennisketchere!

Pacific tennisketchere har et enkelt mål, og det er at producere nogle af de bedste tennisketchere i verden, som altid yder det bedste. Oprindeligt ejet af Fischer Tennis og Ketsjer Division, Pacific gjorde et overvældende positivt indtryk på markedet og blev et adskilt foretagende i 2009. Derfra gik det hurtigt fremad og Pacific begyndte at producere avancerede tennisketchere til fanatiske spillere over hele verden.

Pacific tennisketchere - En global tilstedeværelse

Pacific ketsjere er virkelig globale og anses for at være en af de bedste producenter af tennisketchere i verden. Det anses også for at være et førende mærke inden for det bedste tennis tilbehør. Pacific tennisketchere fremstilles forskellige steder i verden – fra Tyskland til New Zealand, det er virkelig et globalt mærke som definerer dets standarder ved hver levering.

Pacific tennisketchere garanterer en slidstærk og holdbar ketsjer. De holder i årevis og vil være din gode følgesvend som giver dig balance og støtte i hver kamp du spiller. De er en af de mest solgte tennisketchere i verden og kan fås i utallige forretninger over hele verden – både online og offline. Hvis du er begynder og gerne vil købe nye tennisketchere til at komme i gang, så vil købet af en Pacific tennis ketsjer være en god beslutning.

Køb Pacific tennisketchere online

Rette tid til din nye Pacific tennis ketsjer: BX2 Raptor, Fast Pro, LT, X Force og Finesse! Vi hos Tennis-point, har et stort og specielt udvalg af de bedste Pacific tennisketchere i verden, som helt sikkert vil blive din favorit. Bestil din næste tennis ketsjer online og vælg din favorit fra vores udvalg som du kan få til den lavestepris.

Din tennis oplevelse vil helt sikkert ændre sig efter du har spillet med din nyePacific tennis ketsjer.