Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Sig goddag til Pacific tennisketchere!

Pacific tennisketchere har et enkelt mål, og det er at producere nogle af de bedste tennisketchere i verden, som altid yder det bedste. Oprindeligt ejet af Fischer Tennis og Ketsjer Division, Pacific gjorde et overvældende positivt indtryk på markedet og blev et adskilt foretagende i 2009. Derfra gik det hurtigt fremad og Pacific begyndte at producere avancerede tennisketchere til fanatiske spillere over hele verden.

Pacific tennisketchere - En global tilstedeværelse

Pacific ketsjere er virkelig globale og anses for at være en af de bedste producenter af tennisketchere i verden. Det anses også for at være et førende mærke inden for det bedste tennis tilbehør. Pacific tennisketchere fremstilles forskellige steder i verden – fra Tyskland til New Zealand, det er virkelig et globalt mærke som definerer dets standarder ved hver levering.

Pacific tennisketchere garanterer en slidstærk og holdbar ketsjer. De holder i årevis og vil være din gode følgesvend som giver dig balance og støtte i hver kamp du spiller. De er en af de mest solgte tennisketchere i verden og kan fås i utallige forretninger over hele verden – både online og offline. Hvis du er begynder og gerne vil købe nye tennisketchere til at komme i gang, så vil købet af en Pacific tennis ketsjer være en god beslutning.

Køb Pacific tennisketchere online

Rette tid til din nye Pacific tennis ketsjer: BX2 Raptor, Fast Pro, LT, X Force og Finesse! Vi hos Tennis-point, har et stort og specielt udvalg af de bedste Pacific tennisketchere i verden, som helt sikkert vil blive din favorit. Bestil din næste tennis ketsjer online og vælg din favorit fra vores udvalg som du kan få til den lavestepris.

Din tennis oplevelse vil helt sikkert ændre sig efter du har spillet med din nyePacific tennis ketsjer.

Pacific tennisketchere

(16 Vare)
Mærker
Produkttype
Opstrengning, mønster
Grebstykkelse

Pacific Xforce (2 Vare)

Pacific Xfast (3 Vare)

Pacific tennisketsjere udgået (1 Vare)

Brugte ketchere (2 Vare)

Andre (8 Vare)

* Alle priser er inkl. den lovpligtige moms
De gennemstregede priser er vejledende udsalgspriser.
Kontakt
Newsletter

Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet fra Tennis-Point. Nyhedsbrevet fra Tennis-Point informerer løbende om nye produkter, værdifulde tips og nyheder samt eksklusive tilbud fra Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan altid afmelde dig igen. Dine data gives ikke videre til tredjepart. Yderligere oplysninger om dette finder du i databeskyttelseserklæringen.

Sikre betalingsmetoder ForudbetalingMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Forudbetaling
  • PayPal
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
  • Efterkrav
Vores leveringsfirmaer UPS
Udmærket & sikker
Social medier

Topmærker
Pacific tennisketchere køb online | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, alle rettigheder forbeholdes

Skyscraper