TOPSELLER DEALS Save up to 60% on over 300 products. Save now.

Databeskyttelse

Vores privatlivspolitik er kun tilgængelig på tysk. Disse findes på https://www.tennis-point.de/datenschutz/ En national oversættelse vil blive tilføjet snart. Nedenfor finder du en maskinoversat version på dit lokale sprog:

I. Kontakt

Disse instruktioner gælder data forædlingsprocesserne består af:

Tennis-Point GmbH
Hans-Böckler-Str. 29-35
33442 Herzebrock-Clarholz
Tyskland
E-Mail: info@tennis-point.dk
Telefon: 78 79 37 50
https://www.tennis-point.dk/

Den officer af Tennis-Point er under ovenstående Adresse, til databeskyttelsesansvarlig opmærksomhed, eller via e-mail på datenschutz@tennis-point.de.

II. Behandling af personoplysninger og art og formål

1. Webhosting

Webhosten for dette websted er

For at levere denne hjemmeside bruger vi Salesforce Commerce Cloud webhosting service, Salesforce.com. Inc, The Landmark @ One Market, Suite 300, San Francisco, CA 94105 ("Salesforce").

Salesforce gemmer denne hjemmeside på sine servere (hosting). Tilbudet på denne hjemmeside kræver ibrugtagning af en webhosting service. Brugen af ​​Salesforce finder sted i overensstemmelse med Art. 6 stk. 1 sætning 1 tændt. f DSGVO på grund af vores legitime økonomiske interesse for at gøre vores tilbud tilgængeligt på denne hjemmeside.
I forbindelse med hosting vil Salesforce behandle personlige data på vores vegne, der følger af følgende handlinger fra brugeren:

 • Når du besøger vores hjemmeside.
 • inden for rammerne af en ordre i vores online butik.
 • Når du opretter og bruger en kundekonto,
 • Når du bruger vores tilbage-tilgængelige funktion,
 • i forbindelse med brugen af ​​kontaktformularen.
 • i forbindelse med vores nyhedsbreve.

Vi har indgået en kontraktbehandlingskontrakt med Salesforce om at bruge Commerce Cloud. Gennem denne aftale sikrer Salesforce, at de behandler dataene i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning og sikrer beskyttelsen af ​​det registreredes rettigheder. Salesforce er EU / USA såvel som Schweizisk-U.S. Underlagt Privacy Shield, er blevet tildelt TRUSTe Privacy Seal og begrænser adgangen til data i det omfang loven tillader det. Desuden er Salesforce Commerce Cloud certificeret af pålidelige sikkerhedsstandarder, herunder PCI-DSS, SOC2, ISO 27001. For mere information om privatliv med Salesforce Commerce Cloud, se fortrolighedserklæringerne. .

2. Når du besøger vores hjemmeside

Når du ringer op vores hjemmeside https://www.tennis-point.dk/ være browseren, der anvendes på din enhedsoplysninger til serveren af vores hjemmeside, sendes automatisk. Disse oplysninger gemmes midlertidigt i en såkaldt logfil. Følgende oplysninger er indsamlet her uden din indgriben og gemt, og slettes efter 14 dage fra logfilerne:

 • IP-adressen på den anmodende computer
 • Dato og tidspunkt for adgang,
 • Navnet og URL-adressen på fil,
 • Webstedet, hvorfra det er åbnet (referrer URL)
 • Operativsystem på den computer, der anmoder om oplysninger,
 • Browsertype og version samt yderligere oplysninger indsendt af browser (f.eks. operativsystemet på din computer).

Oplysningerne behandles af os følgende formål:

 • at sikre en jævn forhandling af hjemmesiden,
 • sikring af en komfortabel ved hjælp af vores websted.
 • at evaluere systemets sikkerhed og stabilitet.
 • til påvisning og forebyggelse af angreb på vores hjemmeside.
 • til løbende forbedring af hjemmesiden samt
 • til andre statistiske og administrative formål.

Retsgrundlaget for databehandlingen er venlige. 6 Abs. 1 S. 1 lit. f DSGVO. Vores interesse er anført ovenfor i forbindelse med databehandling.
I tilfælde af et angreb på vores netværksinfrastruktur, vil vi evaluere din indsamlede IP-adresse til den påstand eller forsvar af juridiske krav.
Derudover beskæftiger vi når du besøger vores websted cookies samt analysis services. Mere detaljeret forklaring af dette se afsnit IV og V i denne fortrolighedspolitik.

3. Inden for rammerne af en ordre i vores online shop

Hvis du gerne vil bestille produkter som gæst eller som registreret kunde på vores hjemmeside, vil vi behandle de følgende obligatoriske oplysninger:

 • Hilsen, fornavn, efternavn,
 • en gyldig e-mail-adresse
 • Fakturering og levering adresse
 • Afhængigt af den betalingsmetode, der er valgt af dig eventuelt betaling oplysninger (F.eks kreditkortnummer)

Disse data behandles,

 • gør det muligt at identificere dig som vores kontrakt partner
 • at kontrollere den indtastede data for plausibilitet;
 • Betaling forarbejdning og forsendelse din ordre.
 • Hvis det er nødvendigt at personalisering af reklame;
 • for behandling af nogen præsentere garantikrav samt hævde af eventuelle krav mod dig.

Vi arbejder i forbindelse med din bestilling

parcelLab GmbH Landwehrstr. 39 80336 München såsom Emarsys, Stralauer Platz 34, 10243 Berlin

som tjenesteudbyder for logistik og transaktion meddelelser sammen, hvor vi håndtere til meddelelser til sporingsnumrene, samt ethvert input afkast vil osv sende de nødvendige data til forsendelse og ethvert afkast, inklusive din E-Mail. Tjenesteyderen blev valgt af vores omhyggelig og bestilt, er bundet til vores instruktioner og kontrolleres regelmæssigt, især med hensyn til de relevante tekniske og organisatoriske foranstaltninger vedrørende datasikkerhed. En datatransmission i lande uden for EØS finder ikke sted her.
Databehandling udføres på din anmodning og på måde. 6 ABS. 1 S. 1 tændt. b og tændt. f DSGVO til disse formål for opfyldelsen af kontrakten og andre forud for aftaleindgåelsen foranstaltninger, såvel som vores legitime interesser kræves.
Den behandling af personoplysninger for ordren ved os er gemt indtil udløbet af den lovbestemte garanti og derefter automatisk slettes, medmindre at vi efter artikel 6 stk 1 s. 1 tændt. c DSGVO på grund af skatte- og kommercielle opbevaring og dokumentation krav (fra tysk handelslov, straffelov eller AO) til en længere opbevaring er påkrævet eller i en yderligere lagertype. 6 ABS. 1 S. 1 tændt. en DSGVO har givet sit samtykke.

4. Når du opretter en kundekonto

De tilbyder dig muligheden for at oprette en kundekonto hos os. For registrering og oprettelse af en kundes konto, vi har brug for følgende oplysninger:

 • Hilsen, fornavn, efternavn,
 • en gyldig e-mail-adresse
 • Fakturering og levering adresse
 • Adgangskode.

Du kan også frivilligt yderligere oplysninger (såsom Gøre din fødselsdato).
Disse data behandles,

 • gør det muligt at identificere dig som vores kunde
 • at kontrollere den indtastede data for plausibilitet;
 • at personliggøre reklameaktiviteter;
 • for behandling af nogen præsentere garantikrav samt hævde af eventuelle krav mod dig.

Vi arbejder med

Emarsys Stralauer Platz 34, 10243 Berlin (i det følgende "emarsys")

som en specialiseret serviceudbyder for customer Relationship management til dokumentation, administrative og markedsføringsformål sammen, sender vi din master data (titel, fornavn og efternavn, postnummer, placering, e-mail-adresse). Denne tjenesteudbyder blev valgt af vores omhyggelig og bestilt, er bundet til vores instruktioner og kontrolleres regelmæssigt, især med hensyn til de relevante tekniske og organisatoriske foranstaltninger vedrørende datasikkerhed. En datatransmission i lande uden for EØS finder ikke sted.
Databehandling udføres på din anmodning og på måde. 6 ABS. 1 S. 1 tændt. b og tændt. f DSGVO til disse formål for opfyldelse af kontrakten og andre forud for aftaleindgåelsen foranstaltninger og på grund af vores legitime interesser kræves.
Vi opbevarer personlige data indsamlet af os for registrering og tilmelding indtil du anmode om sletning af din konto mod os. I tilfælde af sletning ønske, vi kun give de nødvendige oplysninger om din ordrer, medmindre en længere opbevaring på basis af kunst. 6 ABS. 1 S. 1 tændt b DSGVO til opfyldelse af kontrakten er nødvendige eller vi som omhandlet i artikel 6 stk. 1 s. 1 tændt. c DSGVO på grund af skatte- og kommercielle opbevaring og dokumentation krav (fra tysk handelslov, straffelov eller AO) til en længere opbevaring er påkrævet.

5. Im når du bruger funktionen back-tilgængelige

Hvis din ønskede vare er på lager, kan du Anmelde af vores back-tilgængelige funktion, så snart varen igen er tilgængelige. Dette er forpligtet til at give dit navn og din e-mail-adresse.
Databehandling udføres på din anmodning og på måde. 6 ABS. 1 S. 1 tændt. b DSGVO og forud for aftaleindgåelsen foranstaltninger er påkrævet.
Personlig data indsamlet af os vil blive slettet efter færdiggørelsen af anmodning fra dig, bortset fra at vi skal holde dette på grund af karakteren af din anmodning eller vi omhandlet i artikel 6, stk. 1 s. 1 tændt. c DSGVO på grund af skatte- og kommercielle opbevaring og dokumentation krav (fra tysk handelslov, straffelov eller AO) til en længere opbevaring er påkrævet.

6.I forbindelse med brug af vores kontaktformular / kundeservice

Du kan sende os generelle forespørgsler via kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi beder dig om dit for- og efternavn og en gyldig e-mailadresse. Vi har brug for disse oplysninger for at kunne besvare din henvendelse.

Personlige oplysninger ud over dette, såsom din adresse, et ordrenummer eller dit telefonnummer, indsamles ikke, medmindre du frivilligt giver disse oplysninger.

Databehandlingen med henblik på at kontakte os udføres som svar på din anmodning og på grundlag af artikel 6, stk. 1, p. 1, litra b, i DSGVO eller for at beskytte vores legitime interesser i henhold til artikel 6, stk. 1, p. 1, litra f, i DSGVO. Vores legitime interesse er at kunne besvare henvendelser fra vores kunder og dermed sikre en velfungerende kundeservice.

De personoplysninger, som vi indsamler ved brug af kontaktformularen, slettes, når din henvendelse er blevet behandlet, medmindre vi er nødt til at opbevare dem på grund af arten af din henvendelse, eller vi er forpligtet til at opbevare dem i en længere periode i henhold til artikel 6, stk. 1, p. 1, litra c, i DSGVO på grund af opbevarings- og dokumentationskrav i henhold til skatte- og handelslovgivningen (fra den tyske handelslov (HGB), den tyske straffelov (StGB) eller den tyske skattelov (AO)).

a. Freshdesk Service

For at behandle din anmodning arbejder vi sammen med følgende specialiserede tjenesteudbyder, til hvem vi overfører de personoplysninger, der kræves hertil:

Kundepleje gennem Freshworks Inc., 2950S. Delaware Street, Suite 201, San Mateo, CA 94403 (herefter kaldet ""Freshdesk").

Denne tjenesteudbyder er nøje udvalgt og bestilt af os, er bundet af vores instruktioner og kontrolleres regelmæssigt, især med hensyn til passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger til datasikkerhed. Freshdesk bruger servere i Europa til dette formål, data overføres ikke til USA. Se her: https://www.freshworks.com/privacy/data-hosting/

b. Salgsforsyning

Med hensyn til kundesupport samarbejder vi med følgende specialiserede tjenesteudbyder, som vi overfører de personoplysninger, der er nødvendige til dette formål:

Salesupply Customer Service of Salesupply Deutschland GmbH, Dr.-Detlev-Karsten-Rohwedder-Str. 17, 47228 Duisburg (i det følgende benævnt "Salesupply").

Vi har indgået en kontrakt om ordrebehandling med Salesupply. Gennem denne kontrakt forsikrer Salesupply, at de behandler dataene i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning og sikrer beskyttelsen af den registreredes rettigheder.

Vi har indgået en aftale om kommissionsbehandling med Salesupply.

7. I forbindelse med vores nyhedsbreve

Som en kunden eller kundeemnet, vil vi sende dig til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke endnu er vores kunde ønsker at modtage vores nyhedsbrev, behøver vi kun din mailadresse og detaljer for at sende nyhedsbrevet, hvis du ønsker at blive informeret om produkter til kvinder eller mænd. Desuden kan du os frivilligt din første og sidste navn, så vi kan henvende dig personligt. Afsendelsen sker ved dit udtrykkelige samtykke (art.) 6 Abs. 1 S. 1 lit. a DSGVO). Hvis du allerede er kunde, vil vi sende dig på basis af kunst. 6 ABS. 1 S. 1 tændt. f, DSGVO og vores legitime interesser, at informere dig om aktuelle produkt anbefalinger (direkte markedsføring).
Personalisering af nyhedsbrevet vi bruge de følgende specialiserede tjenesteydere, som vi den nødvendige personlige data (e-mail-adresse) samt kundedata, medmindre etableret en frivillig debitorkonto med os har indsende:

Emarsys, Stralauer Platz 34, 10243 Berlin (i det følgende "emarsys")

en. Med emarsys kan vi måle adfærd hos vores registrerede brugere og nyhedsbrev modtagere og evaluere. Dette omfatter den åbning, klik, bounce, barnesenge, logge, og konvertering hastighed. Evalueringen er foretaget gennem cookies eller pixeltags, oplysninger om IP-adresse, browser type /-indsamle version, e-mail-klient og tidspunktet for opkaldet. Dette kan være, der åbner mailen og den klikker indeholdt links spor også. Analysen af brugeradfærd udføres med formålet at identificere læsevaner og derefter justere indholdet, at måle succesen af e-mail-kampagner og forbedre, især til vores du dine interesser baseret på relevante og målrettede tilbud til nuværende. En datatransmission i lande uden for EØS finder ikke sted her.
Du kan modsige personalisering af nyhedsbrevet til enhver tid ved at sende os en e-mail til datenschutz@tennis-point.dk send. Hvis du bruger det, vi vil gøre nogen flere personalization, men kan fortsætte med at sende dig vores generelle nyhedsbrev.
Derudover også fuld afmelde vores nyhedsbreve er muligt til enhver tid, f.eks. via et link i bunden af hver nyhedsbrev. Alternativt, du kan knytte logonanmodningen gerne til enhver tid info@tennis-point.dk af E-Mail send. Deres personoplysninger, der behandles i denne sammenhæng og i forbindelse med Newsletterversands vil blive slettet umiddelbart efter logoff, men vi forbeholder os adresse, at du har gjort indsigelse mod og e-mail, til at hjælpe dig i At fremtiden ikke ved et uheld komme til nyhedsbrev.

 

III. Videregivelse af data til tredjemand

Især, så vidt dette er tilladt ved lov og type. 6 ABS. 1 S. 1 tændt. b DSGVO håndtering af aftalemæssige forbindelser med du er nødvendig, gives dine personlige oplysninger til tredjemand.

1. For behandling af betalinger

Overførsel af betalingsdata om betaling eller kreditnota institutioner omfatter for at gennemføre en betalingstransaktion. For behandling, kan det være nødvendigt, at vi videregiver personoplysninger indsamlet i betalingsprocessen, såsom navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse, kreditkort eller bankkonto detaljer og transaktionsoplysninger til udbyderen af betalingstjenester. Normalt, betaling service provider men indsamle selv disse data. De overførte data kan anvendes af tredjemand udelukkende til disse formål.
I forbindelse med opfyldelsen af kontrakten i henhold til art. 6 ABS. 1 S. 1 tændt. Vi bruger b DSGVO til betaling af følgende nævnte betaling service provider (udbyderen af betalingstjenester).

a. Betaling med kreditkort

Hvis du betaler med kreditkort (Visa/Mastercard), er dine betalingsdata perle. Kunst. 6 ABS. 1 S. 1 tændt. (b) DSGVO for de

Stripe Payments Europe Ltd., 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin, Irland (i det følgende “Stripe”)

indsamlet, lagret og offentliggøres kun til selskaber, der deltager i betalingsprocessen.
Med kreditkort-betaling accepterer du de vilkår og betingelser af udbyderen af betalingstjenester. En samling eller oplagring af udbetaling data af os er ikke gjort i dette tilfælde.
Flere oplysninger er tilgængelige i privatlivets fred for dit kreditkortselskab.

 

b. kontanter

Hvis du vælger betaling metode "Bar Number", vi giver dine personlige data (første og sidste navn, gade, hus nummer, postal code, sted, fødselsdato, e-mail adresse og måske telefonnummer) på udbyderen af betalingstjenester med henblik på behandling af betaling

Cash Payment Solutions GmbH, Dircksenstr. 40, 10178 Berlin

yderligere, således at kontant betalingsløsninger GmbH du for den specifikke transaktion en individuelt genereret nummer eller bar kode (sog. "Betaling") kan give. Med dette nummer certifikat, er det muligt at bilægge transaktionsomkostninger i kontanter i partnervirksomheder af kontant betalingsløsninger GmbH kommercielle lokaler du. Processen med betaling metode "Bar nummer", kontant betalingsløsninger GmbH er kreditinstituttet

NordFinanz Bank Aktiengesellschaft, Martini vej 48, 28195 Bremen (i det følgende benævnt "NordFinanz")

en. Kontant betalingsløsninger GmbH, såvel som NordFinanz Brug dine personoplysninger udelukkende med henblik på gennemførelsen af betalingsmetode "Bar nummer" og at overholde hvidvaskning af forordninger.

 

c. Betaling med PayPal

Vi tilbyder betaling forarbejdning med udbyderen af betalingstjenester

PayPal der PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L- 2449 Luxembourg (im Folgenden „Paypal“)

på. Når du betaler med din PayPal-konto, vil de blive Omdirigeret fra PayPal på hjemmesiden. Der, kan de logge ind med deres kontooplysninger og gøre betalingen. Vælg betalingsmuligheder "Betalingskort", "Kreditkort" eller "Køb på konto", vil du blive omdirigeret også på hjemmesiden for PayPal. Der, kan du instruere betaling med eller uden en PayPal-konto med betalingsoplysninger. Vi har ikke adgang til personlige data indsamlet af PayPal. PayPal er ansvarlig for deres behandling.
Yderligere oplysninger om databeskyttelse i forbindelse med PayPal, i den PayPal fortrolighedspolitik.

 

d. Betaling med Amazon løn

Vi tilbyder betaling forarbejdning med udbyderen af betalingstjenester

Amazon betaler for Amazon betalinger Europa s.c.a.., 5 Rue Plaetis, 2338 Luxembourg (i det følgende "Amazon pay")

på. Med Amazon betaler du kan betale på vores hjemmeside, uden at videregive dine betalingsoplysninger til os til. Hvis du betaler med din Amazon-konto, vil de blive Omdirigeret fra Amazon på webstedet. Der, kan de logge ind med deres kontooplysninger og gøre betalingen. Vi har ikke adgang til personlige data indsamlet af Amazon løn. Amazon betaler er ansvarlig for deres behandling.
Yderligere oplysninger om databeskyttelse i forbindelse med Amazon løn, i privatlivet for Amazon betale.

 

e. Betaling via Klarna

i. Klarna Pay Later

Hvis du betaler din ordre på konto via Klarna, foretager vi en forudbetaling. Når du vælger denne betalingsmulighed, vil dine personlige oplysninger derfor blive videregivet af Stripe til:

Klarna GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München (i det følgende benævnt "Klarna")

(se Klarnas privatlivspolitik på: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_de/privacy ) med henblik på at kontrollere vores kreditrisiko.

Klarna får kreditrisikoen vurderet af kreditvurderingsbureauer og modtager oplysninger og om nødvendigt oplysninger om kreditværdighed på grundlag af matematisk-statistiske procedurer (scoring), hvis beregning bl.a. omfatter adresseoplysninger og din fødselsdato.

Klarna samarbejder med følgende kreditvurderingsbureauer:

 • Deltavista GmbH, Freisinger Landstraße 74, D-80939 München, Tel.: +49 (0)721-25511-777
 • Creditreform Boniversum GmbH, Hellersbergstraße 11, D-41460 Neuss, Tel.: +49 (0)2131-109-501, Fax: -557
 • infoscore Consumer Data GmbH, Rheinstraße 99, D-76532 Baden-Baden, Tel.: +49 (0)7221-5040-1000, Fax: -1001
 • Bürgel Wirtschaftsinformationen GmbH & Co. KG, Gasstraße 18, D-22761 Hamburg, Tel.: +49 (0)40-89803-0, Fax: -777
 • Deutsche Post Direkt GmbH, Junkersring 57, 53844 Troisdorf
 • Regis24 GmbH, Wallstraße 58, D-10719 Berlin, Tel.: +49 (0)30 44350-240, Fax: -249
 • CRIF Bürgel GmbH, Radlkoferstraße 2, D-81373 München, Tel.: +49 40 89803-0, Fax: -777/ 778
 • SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, D-65201 Wiesbaden (Du kan få oplysninger om de data, der er gemt om dig, på følgende adresse SCHUFA Holding AG, Forbrugerservice, Postfach 5640, 30056 Hannover)

Indsamlingen, opbevaringen og videregivelsen af disse oplysninger sker derfor med henblik på at kontrollere din kreditværdighed og i vores interesse i at undgå betalingsmisligholdelse samt til forebyggelse af svig i henhold til artikel 6, stk. 1, p. 1, litra f, i DSGVO. På grundlag af disse oplysninger beregnes en statistisk sandsynlighed for en kreditmislighedsfejl og dermed din solvens (kreditvurdering). Hvis kreditværdighedskontrollen er positiv, er en ordre på konto mulig. Hvis kreditværdighedskontrollen er negativ, tillader vores shopsystem ikke, at du kan betale på konto. Beslutningen om, hvorvidt en ordre også er mulig på konto, er udelukkende baseret på en automatiseret beslutning fra vores onlineshop-system, som udføres af Klarna eller de kreditbureauer, som Klarna har fået til opgave at udføre, således at en manuel kontrol af dine dokumenter af en af vores medarbejdere ikke finder sted separat.

Når vi træffer automatiserede afgørelser med retsvirkning, har du ret til at få oplysninger om den involverede logik og omfanget og de tilsigtede virkninger af denne databehandling. Du kan få den automatiserede afgørelse gennemgået sammen med os og forklare dit synspunkt, og du har ret til menneskelig indgriben fra vores side. For at gøre dette bedes du kontakte shop@klarna.com.

ii. Klarna Pay Now

1. Klarna øjeblikkelig bankoverførsel

Hvis du betaler for din bestilling med en øjeblikkelig bankoverførsel, skal du blot bruge dit kontonummer, BIC- eller bankkode samt pinkoden og TAN-koden for din netbank. Under bestillingsprocessen vil du automatisk blive omdirigeret til en sikker betalingsformular hos Klarna Bank AB ("Klarna"). Umiddelbart herefter modtager du en bekræftelse af transaktionen. Vi vil derefter direkte modtage overførselsgodtgørelsen. Alle, der har en aktiveret netbank-konto med PIN/TAN-procedure, kan bruge Sofortüberweisung som betalingsmetode. Bemærk venligst, at nogle få banker endnu ikke understøtter betaling med straksoverførsel.

3. Klarna direkte debitering

Hvis du vælger betalingsmetoden direkte debitering, når du afgiver din bestilling, skal du oplyse dine kontooplysninger (IBAN og BIC), som vil blive videregivet til Klarna. Betalingsbeløbet forfalder til betaling ved direkte debitering ved kontraktens indgåelse og vil blive trukket fra din angivne konto af Klarna. Debiteringen vil finde sted, efter at varerne er blevet afsendt. Du vil blive informeret om datoen via e-mail. Betalingsmetoden med direkte debitering kræver bl.a. en vellykket identitets- og kreditkontrol (se nedenfor under III. 1. e. i.).

iii. Klarna Pay over time („Betaling i rater“)

Hvis du vælger afdragsbetaling som betalingsmulighed for din ordre, vil dine personoplysninger blive videregivet af Stripe til Klarna med henblik på at kontrollere din identitet og kreditværdighed.

Klarna får kreditrisikoen vurderet af kreditbureauer og modtager oplysninger og om nødvendigt oplysninger om kreditværdighed på grundlag af matematisk-statistiske procedurer (scoring), hvis beregning bl.a. omfatter adresseoplysninger og din fødselsdato. For den nøjagtige procedure henvises til III. 1. e. i. Der finder du en liste over de kreditbureauer, som Klarna samarbejder med.

De personoplysninger, der overføres til Klarna, er normalt fornavn, efternavn, adresse, fødselsdato, køn, e-mailadresse, IP-adresse, telefonnummer, mobilnummer og andre data, der er nødvendige for behandlingen af et køb på afbetaling. For at kunne træffe beslutning om etablering, gennemførelse eller afslutning af et kontraktforhold indsamler og anvender Klarna data og oplysninger om den registreredes tidligere betalingsadfærd samt sandsynlighedsværdier for deres adfærd i fremtiden (såkaldt scoring). Scoringen beregnes på grundlag af videnskabeligt anerkendte matematisk-statistiske metoder.

Når vi træffer automatiserede afgørelser med retsvirkning, har du ret til at få oplysninger om den involverede logik og omfanget og de tilsigtede virkninger af denne databehandling. Du kan få den automatiserede afgørelse gennemgået sammen med os og forklare dit synspunkt, og du har ret til menneskelig indgriben fra vores side. For at gøre dette bedes du kontakte shop@klarna.com.

 

2. Til kredit check

Vi tilbyder dig muligheden for at betale din ordre på faktura eller ved direkte debitering. Når du vælger disse betalingsmuligheder, går vi på forhånd. Når ordren er afsluttet, er os en automatisk parameter screening på grundlag af kundedata, herunder adressen, transporteres. Derefter kan være dine personlige data til en af de følgende udbydere:

 • infoscore Consumer Data GmbH Rheinstraße 99 76532 Baden-Baden
 • Creditreform Boniversum GmbH Hellersbergstraße 11 41460 Neuss
 • CRIFGmbH Kaiserstraße 217 76133 Karlsruhe

For mere information om infoscore Consumer Data GmbH og dine rettigheder og indvendinger, se her
Du finder flere oplysninger om Creditreform Boniversum og til dine interessenter- og oppositionens rettigheder her.
Disse udbydere tillade vurdere kreditrisikoen, om nødvendigt ved kredit-bureauer udføre og få oplysninger og om nødvendigt kredit oplysninger på grundlag af matematiske og statistiske procedurer (score) i deres beregning blandt andre ting adressedata indarbejdet.
Indsamling, opbevaring og distribution foregår derfor med henblik på kreditvurdering og i vores interesse at undgå en betaling svigt og svig forebyggelse baseret på typen. 6 Abs. 1 S. 1 lit. f‚ DSGVO. En statistisk sandsynlighed for et lån standard og dermed din evne til at betale (kredit) er beregnet på grundlag af disse oplysninger. Hvis kreditkontrollen er positive, er en ordre, faktura eller med direkte debitering muligt. Kreditkontrollen er negative, vi beslutter, om en betaling på faktura eller med direkte debitering er stadig muligt. Beslutningen bygger primært på en automatiseret beslutning, men en manuel kontrol udført af en af vores medarbejdere.

3. Forebyggelse af svig

Desuden vi giver på grund af vores legitime interesser af svig til den

Risk.Ident GmbH kl Sandtorkai 50 20457 Hamburg Tyskland (i det følgende Risk.Ident)

Oplysninger om ikke-krav-relateret adfærd (eksempelvis data allerede er sket til enheder som svig). Vi har også bestilt Risk.Ident at behandle data på websteder i vores webshop ved hjælp af cookies og tracking teknologier for opdagelsen af den enhed, der bruges af brugeren. En tilknytning til en bestemt bruger er ikke gjort. Som IP-adresser er indsamlet gennem Risk.Ident, er de straks krypteret. Dataene, der er deponeret af Risk.Ident i en database over svig, hvor de lagrede data til enheder af os hvis benytter sig allerede (forsøg) handlinger af svig er kommet, gemmes. Også, ikke tildeles bestemte brugere.
I en del af ordreprocessen på vores hjemmeside får vi en risikovurdering til brugeren terminal enheden fra database over Risk.Ident. Denne risikovurdering vedrørende sandsynligheden for en svindel forsøg tager højde blandt andre, om enheden er en har valgt gennem forskellige tjenesteudbydere, om enheden har et hyppigt skiftende geo-reference, så mange transaktioner via den mobile enhed blev foretaget, og om at bruge en proxyforbindelse.
Behandles således med henblik på forebyggelse af svig på grundlag af art. 6 Abs. 1 S. 1 lit. f DSGVO.

 

4. Forsendelse af din bestilling

For at kunne sende din bestilling i vores butik (art. 6 stk. 1 p. 1 lit. b GDPR) og på grund af vores legitime interesse i at gøre forsendelsesprocessen så ukompliceret og smidig som muligt for dig (art. 6 stk. 1 p. 1 lit. f GDPR) videregiver vi de data, som du har oplyst som leveringsadresse, samt din e-mailadresse til de fragtudbydere, der transporterer din forsendelse, udelukkende med henblik på levering af varerne og med henblik på individualiseret vareleveringsmeddelelse. Hvis det er nødvendigt at koordinere en leveringsdato, f.eks. i forbindelse med forsendelse af varer (art. 6 stk. 1 p. 1 lit. b. GDPR), og du har oplyst os dit telefonnummer, vil vi også videregive dette til de speditører, der transporterer din forsendelse, udelukkende med henblik på at koordinere en leveringsdato. Disse tjenesteydere er underlagt posthemmelighed.

5. For intern forvaltning og reklameformål

Vi er et flertal-ejede SiGNA detailvirksomhed GmbH og er en del af den SIGNAdetailgruppen. Som sådan gør vi selfmade person data (pseudonymiserede brugerprofiler) for del inden for rammerne af en kontrakt forhold

SIGNA Retail GmbH, Freyung 3, 1010 Wien (im Folgenden “SIGNA”)

synlige for evaluering og markedsføringsmæssige formål (såsom Google Analytics og Salesforce DMP). Overførslen sker på basis af kunst. 6 ABS. 1 S. 1 tændt. f DSGVO og vores legitime interesser på en pseudonyme analyse af data af SIGNA detailgruppen.
Du kan gøre indsigelse beskrevet til enhver tid, salgsfremmende brug af din person directure data under IV. og V. uden begrundelse. I dette tilfælde kan også SIGNA ikke længere se en person directure data om dig.

6. Gennemgå anmodninger

a. Ausgezeichnet.org

Hvis du under eller efter din ordre har givet deres udtrykkelige samtykke til os, sender vi den unikke hukommelse af en pligt for en kunde vurdering for vurdering platform til din e-mail-adresse

ausgezeichnet.org AUBII GmbH, Alsterufer 34, 20354 Hamborg

relaterede ydeevne og / eller produktet. Dette samtykke kan tilbagekaldes, når som helst med virkning for fremtiden.

 

b. Trusted Shops

Når du har afgivet en ordre i vores webshop, sender vi din e-mail-adresse til den

Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15c, 50823 Köln (www.trustedshops.de),

for dig af betroede butikker om nødvendigt via E-Mail til muligheden for udlevering minder en evaluering for at være. Levering sker på basis af vores legitime interesser bedst tilpasse vores shopping oplevelse til behovene hos vores kunder baseret på dine anmeldelser og baseret på kunst. 6 Abs. 1 S. 1 lit. f DSGVO.

 

c. Google anmeldelser

Du har mulighed for at evaluere købsprocessen på vores hjemmeside gennem undersøgelsen af Google Kundeanmeldelser. Hvis du deltager i udtrykkeligt acceptere (art.) 6 ABS. 1 S. 1 tændt. en undersøgelse der sendes en DSGVO), efter rækkefølgen af Google. For at gøre dette skal give vi følgende oplysninger om din ordre

 • Ordre-ID
 • Din e-mail-adresse
 • det land, hvortil ordren vil blive leveret
 • leveringsdato for ordren, samt
 • global trade varenummer til at tildele anmeldelse data til en af vores artikler

på Google Ireland Limited ("Google"), et selskab, der er oprettet og drives under irsk ret (registreringsnummer: 368047), beliggende i Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland ("Google") in den USA. Google er i overensstemmelse med databeskyttelsesbestemmelserne i "US-Privacy-shield" og er registreret i programmet "USA-Privacy shield" af U.S. Department of Commerce. Du kan hæve din aftale til enhver tid mod os. Det har den konsekvens, at vi kan ikke længere fortsætte databehandlingen baseret på denne aftale, for fremtiden.

d. Produktbedømmelser ved hjælp af Bazaarvoice

Vi bruger tjenesterne fra Bazaarovice Inc., 10901 Stonelake Blvd. Austin, Texas 78759, USA (www.bazaarvoice.com) til at få kendskab til din tilfredshed med varen. Til det formål bruger vi din e-mailadresse og dine købsdata til at sende en e-mail, hvor vi beder dig om at bedømme dit købt. Denne behandling af dine data er til bevarelse af vores berettigede interesser i sortimentsbedømmelsen nødvendig iht. Vare 6, stk. 1 s. 1 lit f i EU‹s persondataforordning.

Du kan modsætte dig at modtage denne forespørgende e-mail på forhånd ved at klikke på feltet »Opt-out« på dette link.

7. For Kupon tilbud af Sovendus GmbH

For at vælge en aktuel interesse Kupon tilbud er for os kunstnere og krypteret hash af din e-mail-adresse og IP-adressen til den

Sovendus GmbH, Moltkestr. 11, 76133 Karlsruhe (Sovendus)

leverede (art.) 6 Abs.1 f DSGVO).
Den pseudonyme hash af e-mail-adressen bruges til at tage hensyn til en maj præsentere konflikt mod reklame af Sovendus (art.) 21 ABS. 3, art. 6 Abs.1 S. 1 lit. c DSGVO). IP-adressen bruges udelukkende med henblik på datasikkerhed ved Sovendus og efter syv dage anonymiseres normalt (art.) 6 Abs.1 S. 1 f DSGVO). Også, vi give kunstnere ordre ordrer med valuta, sessions-ID, kupon kode og tidsstempel af Sovendus (art.) for debiteringsøjemed, 6 Abs.1 S. 1 lit. f DSGVO). Hvis du er interesseret i en kupon tilbud fra Sovendus, til din emailadresse ingen reklame modsigelse findes og klik på Kuponen banneret vises kun i dette tilfælde, er krypteret af os titel, navn, postnummer, Land og din e-mail adresse til Sovendus til den Forberedelse af voucher leveret (art.) 6 Abs.1 b, f DSGVO).
Du finder flere oplysninger om behandling af dine data fra Sovendus her.

 

8. For integrationen af de betroede butikker Trustbadges

The Trusted Shops Trustbadge is integrated on this website to display our Trusted Shops Trustmark and the collected reviews as well as to offer Trusted Shops products to buyers after an order.

This is necessary to safeguard our legitimate prevailing interests in an optimal marketing by ensuring the safety of your purchase according to Article 6 (1) f GDPR. The Trustbadge and the services advertised with it are an offer of the Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Cologne, _Germany. The Trustbadge is made available by a CDN provider (Content-Delivery-Network) as part of order processing. The Trusted Shops GmbH uses also service provider from the USA. An adequate level of data protection is guaranteed. Further information to the data security of the Trusted Shops GmbH can be found here: https://www.trustedshops.co.uk/imprint/

When the Trustbadge is called up, the web server automatically saves a server log file which contains, for example, your IP address, the date and time of the call, the amount of data transferred and the requesting provider (access data) and documents the call. Individual access data are stored in a security database for the analysis of security problems. The log files are automatically deleted 90 days after creation at the latest.

Further personal data will be transferred to Trusted Shops GmbH if you decide to use Trusted Shops products after completing an order or have already registered for use. The contractual agreement made between you and Trusted Shops applies. For this purpose personal data is automatically collected from the order data. Whether or not you are already registered as a Trusted Shops customer is automatically checked by means of a neutral parameter, the e-mail address hashed by cryptological one-way function. The e-mail address is converted to this hash value, which cannot be decrypted by Trusted Shops before it is transmitted. After checking for a match, the parameter is deleted automatically.

This is necessary for the fulfillment of our and Trusted Shops' legitimate prevailing interests in the provision of the buyer protection linked to the specific order and the transactional review services in accordance with Art. 6 para. 1 s. 1 lit. f GDPR. Further details, including your right to object, can be found in the Trusted Shops Privacy Policy linked above and within the Trustbadge.

9. Hvis du klikker på indlejrede YouTube videoer

Vi stoler på vores hjemmeside på basis af kunst. 6 ABS. 1 S. 1 tændt. f DSGVO og vores legitime interesser, interessant at designe vores hjemmeside udseende for dig komponenter (videoer) i selskab med YouTube, LLC 901 cherry Ave., 94066 San Bruno, CA, Amerikas Forenede Stater (i følgende:) 'YouTube'), et selskab i den

Google Ireland Limited ("Google"), et selskab, der er oprettet og drives under irsk ret (registreringsnummer: 368047), beliggende i Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland ("Google"),

en.
Det, vi bruger indstillingen "Avancerede Privacy mode" fra YouTube: Hvis du ringer til en side, der har en integreret video, oprette forbindelse til YouTube-servere, og mens indholdet repræsenteret ved meddelelse til din browser på internettet siden. Ifølge oplysninger fra YouTube er dine data i "Avanceret Privacy mode" kun derefter – navnlig som af vores Web-sider du har besøgt, samt enhedsspecifikke oplysninger, herunder IP-adresse - til YouTube servere i USA sender, hvis du den Se videoen. Ved at klikke på videoen, smide du kun denne levering.
Du er logget ind, på samme tid på YouTube disse oplysninger vil være forbundet med din medlemskonto på YouTube. Du kan forhindre dette ved at du logger ud, før du besøger vores hjemmeside fra din medlemskonto.
Google er i overensstemmelse med databeskyttelsesbestemmelserne i "US-Privacy-shield" og er registreret i programmet "USA-Privacy shield" af U.S. Department of Commerce.
Yderligere oplysninger om databeskyttelse i forbindelse med YouTube, i den Googleprivatlivspolitik.

 

10. Til andre formål

Derudover videregive vi dine personlige data til tredje parter kun, hvis:

 • Du din stil. 6 ABS. 1 S. 1 tændt. en DSGVO har givet udtrykkeligt samtykke hertil.
 • i tilfælde af at fordelingen af type. 6 ABS. 1 S. 1 tændt. c DSGVO en retlig forpligtelse, som
 • overensstemmelse med overførselstypen. 6 ABS. 1 S. 1 tændt. f DSGVO er nødvendige for kravet, motion eller forsvar af juridiske krav og ingen grund til at tro, at du har en altoverskyggende legitime interesse af ikke-spredningsordningen af dine data.

 

IV. Cookies og pixeltags

1. Hvad er cookies og pixeltags?

Vi bruger vores cookies side. Disse er små filer oprettes automatisk til din browser og gemmes på din enhed (laptop, Tablet, Smartphone etc.), når du besøger vores websted. Cookies gør ingen skade på din enhed, der indeholder nogen virus, trojanske heste eller anden skadelig software.
Oplysningerne gemmes i en cookie, hvert forbindelse med de specifikke anvendte enhed. Dette betyder imidlertid ikke, at vi straks opnå som følge af din identitet.
Vi kan bruge pixeltags (også kaldet beacons eller sporing af pixels) inden for rammerne af vores onlinetjenester. Pixels er små grafik, der leveres via HTML-koden på vores side. Gennem pixel tag selv, ingen oplysninger er gemt på din enhed eller ændret, så selv pixels gør ingen skade på enheden, indeholder ingen virus, trojanske heste eller anden skadelig software.
Pixel kan personlige oplysninger, såsom din IP-adresse, henvisende URL af den besøgte hjemmeside, den tid hvor pixelen var mente, browseren bruges, og tidligere indstille cookie-oplysninger skal sendes til en webserver. Det er muligt at udføre range målinger og andre statistiske rapporter, der tjener optimering af vores tilbud.
På den ene side brugen af cookies tjener til at gøre brug af vores tilbud til dig mere komfortabel. Så vi bruger såkaldte sessionscookies, til at anerkende, at du allerede har besøgt individuelle sider på vores hjemmeside, er du allerede logget ind til din brugerkonto eller visningen shopping cart. Disse bliver automatisk slettet efter forlader vores websted.
Desuden bruger vi også midlertidige, såkaldte komfort-cookies til at forbedre brugeroplevelsen, gemt i en vis periode på din enhed. Besøg vores side for igen at gøre brug af vores tjenester, er automatisk opdaget at du allerede har været med os og hvilke indgange og indstillinger har gjort dem ikke selv skulle skrive dem. Typisk, slettes de efter højst 30 dage. Kun sådan komfort cookies, der vedrører sprogindstillinger gemme disse 365 dage.
På den anden side er vi i forbindelse med tredjepartsværktøjer cookies og pixeltags til at fange statistisk brug af vores website og med henblik på at optimere vores tilbud for dig at vurdere (Se V). Denne analyse, sporing og Tageting cookies gør det muligt at opdage, at du allerede har været med os mens du besøger vores hjemmeside igen. Disse cookies slettes automatisk efter hver defineret tid.

2. På hvilket retsgrundlag er baseret behandling ved hjælp af cookies og pixeltags?

Gennem cookies og pixel er tags behandlet data til de nævnte formål at bevare vores legitime interesser på analyse, optimering og økonomisk drift af vores tilbud samt de legitime interesser af tredjemand efter type. 6 ABS. 1 S. 1 tændt. f DSGVO kræves.

3. Hvad er opt-out-muligheder vil du have?

De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies og pixel. Du kan konfigurere din browser, så ingen cookies på din computer er gemt eller altid vises en advarsel, før en ny cookie vil blive oprettet.
Imidlertid kan komplet deaktivering af cookies medføre at du kan bruge alle funktioner i vores hjemmeside. Du kan finde instruktioner om, hvordan at slukke cookies på din browser i hjælpefunktionen i din browser eller klik på følgende links:

Du kan forhindre brugen af pixels på vores sider gennem relevante værktøjer og tilføjelsesprogrammer til webbrowseren, (f.eks. gennem tilføjelse "AdBlock").
Yderligere opt-out-metoder, se følgende oplysninger om den vi bruge sporing og målretning foranstaltninger.

 

V. tracking og målretning

De nedenfor anførte og vi brug sporing og målretning foranstaltninger er baseret på typen. 6 ABS. 1 S. 1 tændt. f udført DSGVO.
Med sporing foranstaltninger at bruge, ønsker vi at sikre en efterspørgselsorienteret design og den løbende optimering af vores hjemmeside. På den anden side bruger vi tracking foranstaltninger, til at fange statistisk brug af vores hjemmeside. Også, af de erhvervsdrivende målretning interventioner, vi ønsker at sikre, at kun på din faktiske eller formodede interesser-orienteret annoncering er vist du på dine enheder.
De specifikke formål af databehandling og datakategorier kan findes i beskrivelsen af de relevante sporingsværktøjer.

1. affilinet

På vores hjemmeside er det på grund af vores legitime interesser. 6 ABS. 1 S. 1 tændt. f DSGVO netværk af affilinet GmbH, Sapporo bue 6-8, 80637 München (i det følgende "affilinet") for at bruge. Vi kan analysere salgsfremmende indhold levering og kampagnernes succes ved affilinet.
Inden for denne service gemmer affilinet til dokumentation af transaktioner (f.eks. af leads og salg) cookies på enheder af brugere, der besøger vores hjemmeside. Disse cookies alene formålet med korrekt tildeling af succesen med en reklame og den tilsvarende løsning inden for rammerne af netværket. En cookie vil blive placeret kun oplysninger om når der klikkes på et bestemt reklamemateriale af en enhed og i forbindelse med en ordre oder summen, bestille ID, uanset om det er en ny eller eksisterende kunder og tidspunktet for ordren forarbejdet. I tracking cookies, individ, men ikke på enkelt bruger kortlægning aktiveret ciffer vil deponeres hos den

 • en annoncør affiliate program
 • Udgiveren,
 • timingen af handlingen af brugeren (klik eller visning)
dokumenteres.

Du kan forhindre installationen af cookies ved at justere browser-softwaren; Vi gøre dog opmærksom på, at i denne sag, hvis ikke alle funktioner på denne hjemmeside kan fuldt ud anvendes.
Venligst Bemærk, at du vil fortsætte med at modtage reklamer efter en eventuel Deaktiver display personlige annoncer af affilinet og andre reklame-partnere, men mindre præcist matches, på dine interesser / din surfing-adfærd er.
Mere information, se den privatliv af affilinet.

2. AWIN

På vores hjemmeside er det på grund af vores legitime interesser. 6 ABS. 1 S. 1 tændt. f DSGVO reklame netværk af AWIN AG, Eichhorn vej 3, 10785 Berlin (i det følgende "Abraham") til at bruge. Vi kan analysere salgsfremmende indhold levering og kampagner, der bruger AWIN succes. Under sin tjeneste gemmer AWIN for dokumentation af transaktioner (f.eks. af leads og salg) cookies på enheder af brugere, der besøger vores hjemmeside. Disse cookies alene formålet med korrekt tildeling af succesen med en reklame og den tilsvarende løsning inden for rammerne af netværket. En cookie vil blive placeret kun oplysninger om når der klikkes på et bestemt reklamemateriale af en enhed og i forbindelse med en ordre oder summen, bestille ID, uanset om det er en ny eller eksisterende kunder og tidspunktet for ordren behandlet... I tracking cookies, individ, men ikke på enkelt bruger kortlægning aktiveret ciffer vil deponeres hos den

 • en annoncør affiliate program
 • Udgiveren,
 • timingen af handlingen af brugeren (klik eller visning)
dokumenteres.

Du kan forhindre installationen af cookies ved at justere browser-softwaren; Vi gøre dog opmærksom på, at i denne sag, hvis ikke alle funktioner på denne hjemmeside kan fuldt ud anvendes. Kan du huske, at du stadig vil modtage reklamer efter en eventuel Deaktiver display personlig reklamer af Abraham og andre reklame-partnere, men mindre nøjagtigt skræddersyet til dine interesser / din surfingvaner. Flere oplysninger, se den privatlivets fred Vincent og spor at cookien opt -ud af. Ved at klikke på boksen "opt-out" er en opt-out cookie årsagerne af Abraham at ingen besøgsdata for din browser på AWIN fremover er indsamlet og lagret. Opt-out cookie gælder kun i denne browser og gemmes på din enhed. Slet cookies i denne browser, skal du angive den opt-out cookie igen.

3. Bing Conversion Tracking

Vi bruge konverteringssporing af Microsoft Corporation, one Microsoft måde, Redmond, WA 98052-6399, USA. Dette giver os, aktiviteter for brugere på vores websted til at spore, når de når omkring annoncer Bing Ads på vores websted.
Får du om en Bing Ads display på vores websted, en cookien på din computer. Her er værdien rækkefølgen og tidspunktet Microsoft data om brugen af webstedet (f.eks., hvilke områder websted blev besøgt og hvilken skærm tager dig til vores hjemmeside) eller af en orden baseret på det Bestil gespeicherzt. gemt. Indsamle ikke oplysninger, der identificerer dig.
Disse oplysninger sendes til serveren af Microsoft i USA og gemt der dybest set op til 180 dage. Microsoft er i overensstemmelse med databeskyttelsesbestemmelserne i "US-Privacy-shield" og er registreret i programmet "USA-Privacy shield" af U.S. Department of Commerce. Derudover har vi gennemført et job processing kontrakt for brug af Bing Ads med Microsoft. Microsoft sikrer gennem denne aftale, at de behandler dataene i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen og sikre beskyttelse af rettighederne for den pågældende person.
Hvis du ikke vil deltage i processen, sporing, du kan afvise også den nødvendige indstille en cookie - om af browser indstilling, der deaktiverer den automatiske indstilling af cookies generelt. Yderligere oplysninger om databeskyttelse og de anvendte cookies på Microsoft Bing, på den Microsoftwebsted.

4. Econda Web Analytics

For at optimere hjemmesiden og databanker i baggrunden, bruger vi webanalyseløsninger econda GmbH, Eisenlohrstr. 43, 76135 Karlsruhe.
Når procedurer under et pseudonym brugerprofiler lavet. Cookies anvendes også for at gøre dette. Econda GmbH har ret til at bære etiketten "Godkendt databeskyttelse" for området "Web Shop kontrollere".
Data indsamlet hos econda teknologi uden din separate samtykke ikke bruges til at identificere dig som en besøgende på denne hjemmeside personligt og ikke fusioneret med direkte personoplysninger om indehaveren af pseudonymet.
Behandling af econda kan du til enhver tid med virkning for fremtiden er at modsige, ved du Klik her. Ved at klikke på "Send"-boksen er en opt-out cookie årsager, af econda, at ingen besøgende data i browseren er med econda i fremtiden er indsamlet og lagret. Opt-out cookie gælder kun i denne browser og kun for vores websted og gemmes på din enhed. Slet cookies i denne browser, skal du angive den opt-out cookie igen.
For mere information, besøg venligst http://www.econda.de/.

5. Emarsys Webextend

Webextend-tracking cookie/pixel tag: Vi bruger cookie/pixel taggets Webextend nyhedsbrev skræddersyet til dig og dine interesser, og oprette. Vi bruger denne eksisterende oplysninger, som, for eksempel, modtager og kvitteringer via e-mail, oplysninger om computer og forbindelse til internettet, operativsystem og platform, din surfing historie, dato og tidspunkt for besøget af hjemmesiden, produkter /. Artikel, som du har søgt på. Vi bruger disse oplysninger i princippet i pseudonym form, men kan også, for at sende dig nyhedsbreve, der passer til dine interesseområder. Hvis du ønsker at modtage personligt tilpassede reklamer, e-mail-nyhedsbreve, du kan på når som helst via E-Mail datenschutz@tennis-point.dk modsige. Alternativt kan du afmelde dig via afmeld linket i bunden af hver nyhedsbrev.

6. Facebook Custom Audiences

Vi bruger Facebook Web site brugerdefinerede publikum Facebook Ireland Limited (4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irland) en. Dette er en marketing service af Facebook. Dette tillader os at vise visse grupper af pseudonymiseret besøgende på vores websted, der bruger Facebook også individuelt tilpasset og interessebaseret annoncering på Facebook.
På vores hjemmeside integrerer en brugerdefineret Facebook publikum pixel tag. Dette er en Java-scriptkode på ikke-personlige oplysninger ved hjælp af hjemmesiden er gemt. Dette omfatter din IP-adresse, de anvendte browser og siden kilde og destination. Disse oplysninger overføres til serveren ved Facebook i USA. Facebook er underlagt EU-US Privacy shield, således at et passende niveau af beskyttelse af personoplysninger er garanteret.
Der matches automatisk, om du har gemt en Facebook cookie. Om Facebook cookie, er det bestemmes automatisk, uanset om du tilhører målgruppen relevante til vores. Du tilhører målgruppen, relevante annoncer af os ses på Facebook. Under denne proces du tilsvarende data hverken af os eller Facebook personligt identificeret.
Du kan bruge tjenesten af brugerdefinerede publikum på webstedet for Facebook modsige. Til din Facebook konto nå du indstillingerne for Facebook annoncer efter registrering.
Du kan finde flere oplysninger om Facebooks privacy Se fortrolighedspolitik af Facebook.

Deaktivere Facebook tracking: Klik her.

7. Google Analytics

Vi bruger på vores hjemmeside Google Analytics, et Web analyse service af Google Ireland Limited ("Google"), et selskab, der er oprettet og drives under irsk ret (registreringsnummer: 368047), beliggende i Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland ("Google"). I denne sammenhæng, oprette pseudonymiserede brugerprofiler og bruge cookies (Se IV1). Oplysninger om din brug af dette site du genereres af cookien som

 • Browser type /-version.
 • Operating system anvendes,
 • Referrer URL (tidligere besøgte siden),
 • Værtsnavnet på den adgang til computer (IP adresse),
 • Tidspunktet for anmodningen om server

er overført til en server af Google i USA og gemt der. Google er i overensstemmelse med databeskyttelsesbestemmelserne i "US-Privacy-shield" og er registreret i programmet "USA-Privacy shield" af U.S. Department of Commerce.
Derudover har vi afsluttet en job behandling kontrakt om brug af Google Analytics om brugen. Gennem denne aftale forsikrer Google at de behandle data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen og sikre beskyttelse af rettighederne for den pågældende person.
Oplysninger, der skal bruges til at evaluere brugen af webstedet, at rapporter om hjemmeside aktiviteter til at samle og mere med brug af webstedet og brugen af Internet-relaterede tjenester med henblik på markedet forskning og at give behov-baseret design af disse Internet-sider.
Også, vil de overføre oplysninger til tredjemand, medmindre dette kræves af loven, eller for så vidt som tredjemand behandle disse data på vegne af. Det fletter din IP adresse med andre oplysninger fra Google i hvert fald. IP-adresserne er gjort anonyme, således at en forening ikke er mulig (IP maskering).
Som et alternativ til de browser add-on, især for browsere på mobile enheder, kan du forhindre erhvervelse af Google Analytics også af dig om disse Klik på linket. Det bruges en opt-out cookie, som forhindrer den fremtidige erhvervelse af dine data, når du besøger dette websted. Opt-out cookie gælder kun i denne browser og kun for vores websted og gemmes på din enhed. Slet cookies i denne browser, skal du angive den opt-out cookie igen.
Yderligere oplysninger om databeskyttelse i forbindelse med Google Analytics, som i den Google Analytics hjælp.
Derudover bruger vi også Google optimere. Dette er en webservice, analyse af Google LLC, som er indbygget i Google Analytics. Google optimerer gør det muligt for os at udføre A / B og multi muligheder tests. Dermed, vi kan lære hvad version af vores hjemmeside brugere snarere som. Yderligere oplysninger om denne service, du her.

Deaktivere Google Analytics-sporing: Klik her.

8. Google Adwords Conversion Tracking

Vi bruger på vores hjemmeside Google konverteringssporing i Google Ireland Limited ("Google"), et selskab, der er oprettet og drives under irsk ret (registreringsnummer: 368047), beliggende i Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland ("Google") til at registrere og vurdere med henblik på at optimere vores tilbud til dig brug af vores hjemmeside. Med Google AdWords ligger en cookie på din computer, medmindre du har opnået om en Google annonce på vores hjemmeside.
Disse cookies udløber efter 30 dage. Brugeren besøgte visse sider af hjemmesiden for annoncøren og cookien er ikke udløbet endnu, Google og kunden kan indse, at brugeren har klikket på annoncen og er blevet omdirigeret til denne side.
De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af denne hjemmeside overført til en server af Google i USA og gemt der. Google er i overensstemmelse med databeskyttelsesbestemmelserne i "US-Privacy-shield" og er registreret i programmet "USA-Privacy shield" af U.S. Department of Commerce. Derudover har vi gennemført et job processing kontrakt for brug af Google AdWords med Google. Gennem denne aftale forsikrer Google at de behandle data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen og sikre beskyttelse af rettighederne for den pågældende person.
Hver annoncør får en forskellig cookie. Cookies kan ikke spores således via hjemmesiderne for annoncører. De oplysninger, der indsamles med konverterings-cookien bruges til at oprette konverteringsoplysninger til annoncører, der har tilmeldt sig konverteringssporing. Vi kender det samlede antal brugere, der har klikket på deres annonce og blev omdirigeret til en side med en konverteringssporingstag. Du vil modtage alle oplysninger, som kan identificere brugeren personligt.
Hvis du ikke vil deltage i processen, sporing, du kan afvise også den nødvendige indstille en cookie - om af browser indstilling, der deaktiverer den automatiske indstilling af cookies generelt. Du kan også deaktivere konverteringssporings-cookies ved at indstille din browser til at blokere for cookies fra domænet "www.googleadservices.com".
Find Googles privacy Belehrung konverteringssporing her.

9. Google Adwords Remarketing

Vi bruger Google remarketing. Disse er tjenesteydelser af Google Ireland Limited ("Google"), et selskab, der er oprettet og drives under irsk ret (registreringsnummer: 368047), beliggende i Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland ("Google"). Google bruger cookies (se punkt 5), som er gemt på din computer og aktiverer analyse af din brug af hjemmesiden af dig. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af dette websted (herunder din IP-adresse) er overført til en server af Google i USA og gemt der. Google er underlagt EU-US Privacy shield, således at et passende niveau af beskyttelse af personoplysninger er garanteret.
Den IP-adresse og derefter Google de sidste tre cifre er afkortet, en unik kortlægning af IP-adressen er ikke længere muligt. Google vil bruge disse oplysninger til at vurdere din brug af webstedet, udarbejde rapporter om hjemmeside aktiviteter til hjemmesiden operatører og give yderligere tjenester i forbindelse med hjemmesiden aktivitet og internetbrug.
Google vil også sende disse oplysninger til tredjemand, medmindre det kræves af loven, eller for så vidt som tredjemand behandle disse data for Google. Tredjeparts leverandører, herunder Google, annoncer på websteder på internettet. Tredjepartsleverandører, herunder Google, bruge cookies gemmes for skift af annoncer baseret på tidligere besøg til en bruger på dette site. Google vil bringe din IP-adresse med andre oplysninger, der opbevares af Google i forbindelse under alle omstændigheder. Kan tilbagekaldes, når som helst med virkning for fremtiden for dataindsamling og lagring. Du kan deaktivere brugen af cookies fra Google, af det de side for at deaktivere Google reklame call .
Noter, hvordan Google bruger cookies til at personliggøre reklame, se her.

10. inspectlet

Dette websted bruger inspectlet, en tjeneste for webanalyse (www.inspectlet.com/). inspectlet giver en analyse af brugeradfærd på vores hjemmeside (for eksempel Museklik, musebevægelser, rulle, aktiviteter med formularfelter). Dette bruger inspectlet cookies. Cookies aktiverer anerkendelse af internetbrowseren. De oplysninger, der genereres af cookien i det pseudonyme brugerprofil ikke bliver brugt til at identificere dig som en besøgende på denne hjemmeside personligt og ikke flettes med din umiddelbare personlige data.
Du kan forhindre, at erhvervelse af dine data som du under følgende link tilgængelige på webstedet og vælge "Opt mig ud nu" klik. Dette lægger en "opt-out cookie" i den browser, du brugte, da du klikker på denne knap. Opt-out cookie gælder kun i denne browser og kun for vores websted og gemmes på din enhed. Slet cookies i denne browser, skal du angive den opt-out cookie igen.
Få flere oplysninger om indsamling af data ved inspectlet, i den inspectletvilkår og betingelser.

11. Ny relic

Vi bruger Web analytics service ny relic for den statistiske analyse af besøgende trafik, drives af den ny relic, Inc., 188 spyd St, San Francisco, CA 94105 USA. Ny relic indsamler og lagrer data, der med henblik på at analysere besøgendes adfærd og at forbedre udformningen af tilbuddet samt optimering og markedsføringsformål brug profiler oprettes under pseudonym. Ny relic bruger cookies. Disse cookies bruges til at genkende browseren og aktiverer så en mere nøjagtig bestemmelse af statistiske data. Ny relic vil bruge denne information til at vurdere din brug af hjemmesiden, at rapporter om hjemmeside aktiviteter til at samle og meget mere med brug af webstedet og brugen af Internet-relaterede tjenester. Ny relic vil bringe din umiddelbare personoplysninger med andre data fra ny relic i forbindelse under alle omstændigheder. Hvis du ikke vil deltage i processen, sporing, du kan afvise også den nødvendige indstille en cookie - som per browserindstilling, der deaktiverer den automatiske indstilling af cookies i almindelighed.
Flere detaljer og oplysninger kan findes i den ny relicfortrolighedspolitik.

12. Marin

På dette site er med en software af Marin Software GmbH (suite, høj blegemiddel 820354 Hamborg) kan Bestillingsdata for markedsføring og optimering formål indsamles og lagres, herunder cookies og pixeltags anvendes.
Du kan til enhver tid med virkning for fremtiden denne data indsamling og opbevaring af Marin Software GmbH her modsige. Når du klikker på knappen "Opt-out", en "opt-out cookie" i browseren du brugte ved at klikke på denne knap er placeret. Opt-out cookie gælder kun i denne browser og kun for vores websted og gemmes på din enhed. Slet cookies i denne browser, skal du angive den opt-out cookie igen.

13. Sociomantic / dunnhumby

Vi bruger Sociomantic af dunnhumby Deutschland GmbH, Paul Lincke UFER 39/40, 10999 Berlin (www.sociomantic.com). Gennem denne service løses brugernes hvem allerede har besøgt vores hjemmeside og er interesseret i det specifikke tilbud, gennem målrettede reklamer på siderne af partnernetværk af Sociomantic igen. Indsættelse af reklamer gøres på grundlag af oplysninger om besøg på de respektive internetsider, herunder i cookies og pixeltags er gemt. Disse cookies bliver læst i forbindelse med efterfølgende anlægsbesøg for målrettede produktanbefalingerne. Til dette formål, er et tilfældigt ID nummer gemt i cookies. Enten dette nummer eller oplysninger om dine besøg på websites kan tildeles til dig personligt. Hverken vi eller Sociomantic vil flette disse oplysninger sammen med personlige oplysninger eller videregive personligt identificerbare oplysninger om dig til tredjepart.
Du kan forhindre tracking (sporing) af Sociomantic ved du om disse link Klik og "Opt-out" aktivere feltet der leverede. Dette vil placere en "opt-out cookie" i browseren, du har brugt, når du klikker på denne knap. Opt-out cookie gælder kun i denne browser og kun for vores websted og gemmes på din enhed. Slet cookies i denne browser, skal du angive den opt-out cookie igen.

14. Tradedoubler

Dette websted tager del i affilierede programmer af TradeDoubler GmbH, Herzog Wilhelm Strasse 26, 80331 München ("TradeDoubler"), en service til at omfatte reklamer i form af tekst-links, billedlinks, reklamebannere eller inputmasker. TradeDoubler bruger cookies, der er gemt på din computer og pixeltags, der aktiverer analyse af din brug af webstedet. Disse oplysninger, som brugeren trafik på disse sider kan evalueres.
Gennem cookies og pixel tags overført til en server af TradeDoubler-genererede oplysninger om brugen af dette websted (herunder obfuskierter IP adresser) og levering af reklame formater er og hvor den er gemt. Denne information kan videregives af TradeDoubler entreprenører af TradeDoubler. TradeDoubler vil resultere i din IP adresse med andre oplysninger, du har gemt men ikke sammen.
Du kan gøre indsigelse mod behandling af TradeDoubler, ved at du under dette link Klik på knappen 'Sporer venligst no.'. Dette bruges en opt-out cookie, som forhindrer den fremtidige erhvervelse af dine data, når du besøger dette websted. Opt-out cookie gælder kun i denne browser og kun for vores websted og gemmes på din enhed. Slet cookies i denne browser, skal du angive den opt-out cookie igen.
Yderligere oplysninger om brug af data i de fortrolighedspolitik af TradeDoubler.

VI. Data om rettigheder

Du har ret:

 • i overensstemmelse med art. 7 når som helst tilbagekalde stk. 3 DSGVO din aftale. Det har den konsekvens, at vi kan ikke længere fortsætte databehandlingen baseret på denne aftale, for fremtiden.
 • i overensstemmelse med art. 15 DSGVO behandles personoplysninger til anmodning om oplysninger om din amerikanske. Du kan især oplysninger om anvendelsen af behandlingen, kategorien af personlige oplysninger, kategorier af modtagere, som dataene blev offentliggjort eller er, den planlagte oplagringsperiode, eksistensen af en ret til berigtigelse. Slet, begrænsning forarbejdning eller modsigelse, eksistensen af en ret til appel, oprindelsen af data, så længe disse blev ikke rejst over for os, såvel som på eksistensen af en automatiseret beslutningstagning, herunder profilering, og om nødvendigt beskrivende oplysninger beder om deres detaljer;
 • i overensstemmelse med art. 16 DSGVO straks justeringen forkert eller komplet dine personlige data opbevares af os efterspørgsel;
 • i overensstemmelse med art. 17 DSGVO sletning af dine personlige oplysninger opbevares af os at kræve, hvad angår forarbejdning til udøvelsen af retten til ytringsfrihed og oplysninger, til at overholde en retlig forpligtelse, af hensyn til offentlighedens interesse eller er nødvendigt for at fastslå, udøve eller forsvare retskrav
 • i overensstemmelse med art. For at kræve, som afviste rigtigheden af data, behandlingen er ulovlig, men afvise sletningen og vi oplysningerne ikke længere er nødvendige, men disse 18 DSGVO begrænsning af behandling af dine personlige data til den Har brug for motion, motion eller forsvar af juridiske krav eller i henhold til art. 21 DSGVO indsat objekt til forarbejdning;
 • i overensstemmelse med art. 20 DSGVO få dine personlige data, som du har givet os, i en struktureret, fælles og maskine-Læs-stand format eller anmoder om levering til en anden ansvarlig og
 • i overensstemmelse med art. 77 DSGVO at klage til en tilsynsmyndighed. Normalt kan du kontakte dette til tilsynsmyndigheden på deres sædvanlige bopæl eller arbejdsplads eller vores corporate kontor.

For at udøve deres berørte rettigheder i forhold til os, kontakt datenschutz@tennis-point.dk

VII. Data om rettigheder

Hvis dine personoplysninger legitime interesser i henhold til art. 6 ABS. 1 S. 1 tændt. f DSGVO behandles, du har ret, i henhold til art. 21 DSGVO indsætte objektet til behandling af dine personlige data, medmindre grunde som følge af netop din situation eller oppositionen er rettet mod direkte markedsføring. I sidstnævnte tilfælde har du en generel ret for oppositionen, som vil blive gennemført uden at angive en bestemt situation ved os.
Vil du gøre brug af din ret til indsigelse, bare en mail til datenschutz@tennis-point.dk

VIII. Datasikkerhed

Alle data, som du personligt vil blive krypteret med den fælles og sikker standard TLS (transport layer security). TLS er en sikker og gennemprøvet standard, der kan bruges F.eks i netbank. Angivet med en sikker TLS-forbindelse på vedlagte s http (dvs. https://...) i adresselinjen i browseren eller på låsesymbolet øverst i din browser.
Vi bruger sikkerhed, passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at beskytte dine data mod utilsigtet eller forsætlig manipulation, hel eller delvis tab, ødelæggelse eller mod uautoriseret adgang for tredjemand. Vores sikkerhedsforanstaltninger forbedres løbende efter den teknologiske udvikling.

IX. Virkelighed og ændre denne fortrolighedspolitik

Denne privacy policy er gældende og har staten kan 2018.
Udviklingen af vores website og tilbud om eller på grund af ændrede love eller administrative bestemmelser, kan det være nødvendigt at opdatere denne privacy policy. Den aktuelle fortrolighedserklæring kan til enhver tid på hjemmesiden under https://www.tennis-point.dk/databeskyttelse/ Vi får fra dig og udskrives.