LONDON FINAL DEALS Extra discounts, deals and exclusive offers. Save up to 60% now.

Jan-Lennard Struff

1 valgte filtre:
1 valgte filtre: Slet markering
Tournament
9 Artikeler
Filtrer
Tennis tøj (2 Artikeler)
Sale -20%
Størrelser, der er klar til levering:
Sale -20%
Størrelser, der er klar til levering:
Tennis tasker (3 Artikeler)
Hvide tennissko (1 Artikel)
Sale -29%
Størrelser, der er klar til levering:
Tennisketcher (2 Artikeler)
Sale -43%
HEAD
Tennisketchere
1.949 DKK 1.120 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Sale -39%
HEAD
Tennisketchere
1.949 DKK 1.190 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Tennis strenge (1 Artikel)
-31%
Babolat
Monofil
160 DKK 110 DKK
Størrelser, der er klar til levering:

Jan-Lennard Struff

Jan-Lennard Struff er den fremtrænde tennisspiller fra Tyskland. Han blev født den 25 april 1990. og blev professionel i 2009. Sportsmanden besejrede fans kærliged på grund af sin stærke vilje for at vinde i de vanskeligste spilesituationer. Og det gør Jan-Lennard Struff en af de mest perspektiviske tennisspillere i moderne verden. Nu er han placeret på 98 pladsen i verdensrangeringen i single og 151 pladsen i doublerangeringen (hans bedste plads – 46 i single og 141 i double). Men der er ingen tvivl at tennisspilleren Jan-Lennard Struffs unikke stil lader ham at udvikle sig og vise bedre resultater hvert år. Sportsmanden tog del i alle fire Grand Slams turneringer, tre gange i Australian Open, to gange i Wimbledon og en gang i French Open. Jan-Lennard Struff øver sig under ledelse af Ute Strakerjahn. Selvfølgelig synes vi at der kommer store sejre i fremtiden.

Jan-Lennard Struff tennis produkter og dens vigtige rolle i tennis

Den store tennis er en spændende slags af sport, hvor man skal være ikke kun dygtig men også meget godt forberedet for at vinde i. Og det handler ikke kun om spiletaktik men også om rette udstyr og tilbehør. Når der er to lige gode modstander så vinder nuancer. Og det ved Jan-Lennard Struff meget godt. Han bruger kun bedste ketsjere, tøj og tilbehør, der lader ham at være på toppen i alle situationer. Jan-Lennard Struff bruger tøj fra Hydrogen og Pro Drive ketsjer fra Babolat med forstærkede Kirschbaum strenge.

Jan-Lennard Struff outfits på Tennis-Point

Nu kan alle den store tennis fans købeudstyr og tilbehør online. Det var aldrig så nemt at købe tennisudstyr! I Tennis-Point internet-shop vil du finde de bedste tennisvarer fra førende verdensbrands og kan vurdere vores varer med høj kvalitet. Service er 100% sikker, vi har styr på vores positioner og tilbyder kostante rabater.