LONDON FINAL DEALS Extra discounts, deals and exclusive offers. Save up to 60% now.

Grigor Dimitrov

1 valgte filtre:
1 valgte filtre: Slet markering
Tournament
5 Artikeler
Filtrer
Tennis tøj (1 Artikel)
Størrelser, der er klar til levering:
Hvide tennissko (1 Artikel)
Sale -23%
Størrelser, der er klar til levering:
Tennisketcher (1 Artikel)
-44%
Wilson
Tennisketchere
2.400 DKK 1.340 DKK
5% extra discount
Code: RACKET5
5% extra discount
Code: RACKET5
Størrelser, der er klar til levering:
Tennis tasker (1 Artikel)
Tennis strenge (1 Artikel)
-25%
Luxilon
Monofil
200 DKK 150 DKK
Størrelser, der er klar til levering:

Grigor Dimitrov

Grigor Dimitrov – er en bulgarsk tennisspiller, som er placeret på 26 pladsen i verdensrangeringen. Han blev født 16 maj 1991 og blev professionel i 2008. Tidligere blev han anerkendt som bedste junior i verden, han var den ottende i ATPs rangering (august 2014, efter semifinalen i Wimbledon). Uden tvivl er Grigor Diitrov en af de top-tennisspillere i Bolgarien. Har er den eneste fra Bolgarien, der har nået så høje position i 2015 rangeringen og den eneste der kunne få pladsen blandt de bedste ”singel” i ATP. Han er også den mest højbetalte tennisspiller i Bolgarien.

Han er også den eneste blandt mænd, der har vundet ATPs titel i single (oktober 2013, Stokholm). Sportsmanden øver sig hos Roger Rasheed, nu har han 4 ATPs titler. Grigor Dimitrov glæder sine fans meget tæt og herliggør sit land med et flot spil på tennisbane.

Den gavnlige tennis produkter fra Grigor Dimitrov

Tennisspilleren Grigor Dimitrovs trodsige og meget bekvemme stil hjalp ham at blive den bedste unge tennisspiller i Bolgarien i 2005, og i dette år blev han kaldt som årsportsmand i sit land. Han har sin egen spilestil og er en universal spiller, fordi han kombinerer forskellige måder af spil. Selvfølgelig er Grigor Dimitrov et af de mest perspektiviske håb i den store tennis’ verden. Det er Nikes bedste sportudstyr og tøj der hjælper stjernen at se perfekt og giver ham tilbehør og tøj (for eksempel Nike Zoom Vapor Tour 9, som Roger Federer vælger også). Den bolgariske tennisspillers ”instrument” er Wilsons ketsjer – Pro Staff 97 og også en særlig model fra Wilson Pro Room Team med strenge 16x19 eller 18x17, og også overgrips fra Unique.

Grigor Dmitrov outfits på Tennis-Point

Tennis-Point presentærer dig et stort udvalg af produktion fra verdensbedste brands. Nu kan du spile med udstyr, som din ynligst spiller bruger. Vælg meget fornuftigt: du kan købe perfekte varer med meget store rabater. Føl dig professionel og vær klar til de vigtiste kampe sammen med Grigor Dimitrov.