LONDON FINAL DEALS Extra discounts, deals and exclusive offers. Save up to 60% now.

Novak Djokovic

1 valgte filtre:
1 valgte filtre: Slet markering
Tournament
10 Artikeler
Filtrer
Tennis tøj (4 Artikeler)
Lacoste
450 DKK 360 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Størrelser, der er klar til levering:
Lacoste
1.500 DKK 1.220 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Tennisketcher (2 Artikeler)
HEAD
Tennisketchere
2.250 DKK 1.940 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
-27%
HEAD
Tennisketchere
2.250 DKK 1.640 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Tennis tasker (2 Artikeler)
Tennis strenge (2 Artikeler)
HEAD
Monofil
1.500 DKK 1.230 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
-47%
HEAD
Monofil
150 DKK 80 DKK
Størrelser, der er klar til levering:

Novak Djokovic

Født 22 maj 1987 i Serbien, gjorde et stort indtryk på verden med sin høje spilleklasse og utrolige sejre. Novak Djokovic er første verdensketsjer i single ifølge Association of Tennis Professionals. Hans læremestere – Boris Becker, der er en berømt træner og indehaver af 6 sejre i Grand Slim og Marian Vajda – tidligere en slovakisk tennisspiller. Novak Djokovic er en af fem Open Eras tennisspilere, som har vundet ti gange i Grand Slams turneringer. I løbet af 174 uger er han blevet den bedste i verden ifølge ATP. Novak Djocovic – den sjette tennisspiller der kunne vinde 3 gange i træk i løbet af et år (2011), og også den tredje der har opnået alle Grand Slams finale (2015). Tennisspilleren Novak Djokovics mesterskab og unikke stil har virkelig forbavset samfundet. I 2014 slog han Roger Federer i Wimbledon og tog den første linje i verdensrangering fra Nadal. Novak Djocovic har massere af priser og titler og selvom han ikke har sluttet sin sportskarriere, er han anerkendt som en af de bedste tennisspillere i historien.

Den overkommelige tennis produkter fra Novak Djocovic

Novak Djokovic optræder fint på alle mulige tennisbaneunderlag på grund af rette udstyr og tøj. Han blev professionel i 2003 og dengang brugte han adidas’ sko og tøj. Men i 2009 udvidede det italienske firma Sergio Tacchini sit produktionsudvalg, som sportsmanden presænterer. Men samarbejdet med adidas er stadig i gang. Brands Nike og Uniqlo er også forbundet med den berømte tennisspiller. Novak Djokovic selv bruger Head – Head Grapheme XT Speed Pros ketsjer (og tilbehør til den). Audemars Piguet, Mercedes-Benz, Seiko, ANZ – alle disse brands kender Novak Djokovic også godt og presentærer gerne deres produktion på markedet. Ifølge Forbes er han altid i listen over de rigeste tennisspillere på Jorden. Novak Djokovic spiller en stor rolle i mediasverden i forhold både til den store tennis og til sport.

Novak Djocovic outfits på Tennis-Point

Vi har et stort udvalg af den bedste tennis produkter fra top-brands i hele verden. I Tennis-Point kan du vælge en vare med god kvalitet, som vil give dig en stor fordel på tennisbane. Udover har du en unik mulighed at bruge vores rabater: fleste af varer kan du købe for nedsat pris. Alle transaktioner er absolut sikre. Du vil få den 100% gode produktion men på meget overkommelig pris.