LONDON FINAL DEALS Extra discounts, deals and exclusive offers. Save up to 60% now.

Victoria Azarenka

1 valgte filtre:
1 valgte filtre: Slet markering
Tournament
12 Artikeler
Filtrer
Tennis tøj (8 Artikeler)
Størrelser, der er klar til levering:
Ny
Størrelser, der er klar til levering:
Ny
Størrelser, der er klar til levering:
Ny
Størrelser, der er klar til levering:
Ny
Størrelser, der er klar til levering:
Hvide tennissko (1 Artikel)
Ny
Størrelser, der er klar til levering:
Tennis tasker (1 Artikel)
Tennisketcher (1 Artikel)
Wilson
Tennisketchere
1.850 DKK 1.400 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Tennis strenge (1 Artikel)
-25%
Størrelser, der er klar til levering:

Viktoria Azarenka

Den tidligere verdensbedste tennisspiller (nu er hun på 20 pladsen), hviderusser Victoria Azarenka optræder under ledelse af Wim Fissette. Den kommende store tennisstjerne blev født 31 juli i 1989 og blev professionel i begyndelsen af 2003. Hun har knoklet meget før at blive berømt i hele verden. Victoria Azarenka er den eneste hviderusser, der har vundet i Grand Slams turnering. Hun har også to sejre i Australian Open både i 2012 og i 2013. Selvfølgelig har Azarenka andre titler også. Hendes vigtiste resultater er en bronzemedalje i sommer-OL i London og en guldmedalje i double med Max Mirnyi. Victoria Azarenka har også vundet to gange i Grand Slam double – i 2007 sammen med Max Mirnyi i US Open og i 2008 sammen med Bob Bryan i French Open. Tennisspilleren Victoria Azarenka spiller både med højre hånd og venstre hånd. Den berømte tennisspiller tager altid del i top-kampe på verdensbedste pladser som for eksempel Wimbledon.

Den bedste tennis produkter fra Victoria Azarenka

Victoria Azarenka er kendt ikke kun på grund af hendes præstationer på tennisbane men også på grund af hendes samarbejde med verdensbedste sportstøj og udstyr brands. Hendes lyse og tiltrækkende tennistøj er de bedste i Nikeskollektion. Women’s Fall Slam Breathe Tank og Women’s Fall Court Short er de mest populære modeler. Selvfølgelig bruger stjernen selv Nikes sko og tilbehør. Wilson Juice 100 er en af de ketsjer, der kombinerer strenges ALU Power 16L kraft og akkuratesse, som blev produceret af Luxilon og Overgrip Blue af Tourna Tac. I 2013 blev Viktoria Azarenka placeret på fjerde pladsen i listen over mest højbetalte sportsmænd i verden. Hun har også sættet en rekord i summen, som hun har tjent i løbet af et år. Nike, Citizen Watch, Wilson, InstaForex, American Express, Red og mange andre brands arbejder eller vil gerne arbejde sammen med Victoria Azarenka.

Victoria Azarenkas outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point er der et stort udvalg af tennis produkter fra førende brands. Alle bedste er samlet på en plads for dig. Nu kan du vælge dit ynligst tilbehør fra Victoria Azarenka og bestil det på et par klik. Den fine kvalitet skuffer dig ikke. Udover kan du bruge eksklusive rabater og få din vare faktisk gratis. Transaktionen laves med 100 % sikkerhed og sælgeren garanterer den høje vareskvalitet.