Sale -36%
X-Bionic
1.090 DKK 700 DKK
15% extra discount
Code: XMAS15
Størrelser, der er klar til levering:

Dette er en utrolig X-Bionic tennistøj venter på dig!

Almindeligt kendt for sin futuristiske bedste tennis produkter, er X-Bionic ikke brug for en særlig introduktion. Hovedkvarteret for mærket er i Schweiz. Producenten giver de moderne produkter for atleter, fitness-entusiaster og, selvfølgelig, tennis. Så hvis du planlægger at købe en eller flere high-end modeller af X-Bionic tennistøj, er du kommet til det rette sted. Vi hånd-plukket det bedste tøj produktion af brandet. Desuden her kan du få al denne pragt på de mest attraktive priser. Således garanterer du dig selv en vidunderlig tidsfordriv på banen, mens de opholder sig inden for det planlagte budget.

Hent online X-Bionic tennistøj os!

Dette mærke er kendt for at producere høj kvalitet komprimering beklædningsgenstande, som giver spillerne mulighed for at holde sig så meget som muligt at koncentrere sig om gameplayet under lange træningspas og konkurrencer. I dag, avancerede tennisspillere foretrækker en komprimering beklædningsgenstand, der kombinerer den lethed og mulighed for bevægelse uden begrænsninger. Rækken af X-Bionic tennistøj omfatter uddannelse shorts, kompression undertøj, T-shirts, sved jakker, sweat bukser og en række andre produkter, som vil hjælpe dig med at oprette en unik stil og udtrykke til retten sin indre verden. Disse er utrolig pålidelig og produkter af høj kvalitet garanterer dig en stor tidsfordriv for dit yndlingsspil, og der ikke foreligger nogen ubehag.

Sortimentet omfatter produkter til både mænd og kvinder, så enhver fan af tennis vil være i stand til at udvælge den ideelle model afhængigt af din foretrukne farve, design og størrelse. Vælg hvad der er rigtigt for dig! Bestil online din næste par shorts eller en moderne skjorte i vores butik, og varerne vil blive leveret til dig lige ved døren til tiden.

Forbedre dit spil med dette produkt

Vi, Tennis-Point, gør vores bedste for at hjælpe vores kunder til at blive en professionel tennisspiller så hurtigt som muligt. Det er derfor, vi har samlet i hans butik det bedste udvalg af produkter, der er nyttige for dig præcis på træningen og konkurrencer. Vær sikker i denne tennistøj fra X-Bionic bliver du en bedre version af dig selv!