X-SOCKS

1 Artikel
1 Artikel
Sorter efter:
X-SOCKS
160 DKK 150 DKK
Størrelser, der er klar til levering:

X-Socks Tennis Online Shop

X-Socks er et højt agtet og helt unikt mærke, der har revolutioneret beklædningsindustrien for evigt ved at forstå og tage højde for nødvendigheden af høj-funktionel tøj i 2000. De har overtaget det globale sportsmarked med deres unikke og uovertrufne serier af ekstraordinære sportstøj på ingen tid. Prof. Bodo Lambertz lagde fundamentet til dette vidunderlige foretagende med en vision af en innovativ tilgang til funktionelt tøj. X-Socks har forbløffet sportstøjs branchen lige siden. Der er et omfattende netværk af X-Socks butikker, der gør dette avantgarde sportstøj tilgængelig for dig på verdensplan. Mærket giver os sådan et stort udvalg af omhyggeligt designede varer, at det kun er naturligt, hvis sportselskere ikke kan få nok af det.

Hemmeligheden af den Uovertrufne Kvalitet af X-Socks

Det er utvivlsomt grundlæggerens unikke vision og det effektive resultat af den kombinerede indsats og hårdt arbejde med forskning, der har bragt X-Socks til sådan en stor succes den har i dag. Æren for det uovertrufne greb af en X-Socks butik over de internationale markeder går til deres stærkt konkurrenceprægede eksklusive design. X-Socks blander den værdsatte tyske ingeniørkunst, den lovede kvalitet fra de italienske tekstiltraditioner, og den berømte schweiziske præcision ind i det ubesværede vareudvalg de udbyder til os. Alle X-Socks designs er drevet med den omfattende teoretiske ekspertise og uovertrufne resultater af patent-teknologi. X-Socks giver en omfattende vifte af sportsbeklædninger der opfylder alle behovene for alle dine sports- og livs-eventyr som intet andet.

X-Socks tilbyder os det bedste sportstøj der er at få. Det startede først med de radikale design af meget nødvendige funktionelle sokker, og de er blevet ved med at udvide deres sortiment med tiden. Sokkerne fra X-Socks er de mest trendy tennisprodukter af mærket. De har fejet benene væk undre hele tennisverdenen med de ekstraordinære kvaliteter af deres design. Deres selvjusterende manchetter og perfekte anatomiske strukturer giver de nemmeste pasformer. Tilstedeværelsen af beskyttere på tåen, tå-spidserne og hæl, sikrer din sikkerhed. Deres design favoriserer luft tilpasning med Aircool striber, og en god luftstrøm, der giver en fejlfri åndbarhed til dine fødder.

Alle produkter fra X-Socks begejstrer alle sportselskere med deres forbløffende bidrag til dine mest kraftfulde præstationer. Få din stil med disse fantastiske sportsbeklædninger og opleve din sport som alle de professionelle derude.

Få Dine X-Socks Tennisprodukter Online

Tennis-Point bringer den største samling af alle X-Socks verdensklasse tennisprodukter indenfor din rækkevidde online. Nu kan du udforske vores omfattende udvalg af nyeste designs fra X-Socks tennisbutik og endelig finde netop den funktionelle støtte, som du krævede af dit tøj hele tiden. Fra alle deres fantastiske produkter, får du også mulighed for at benytte fordelene ved vores vidunderlige priser, eksklusivt på vores X-Socks butik. Du kan få alle de spændende løbende rabatter og finde de mest fordelagtige tilbud på Tennis-Point. Når det er din næste kamp på tennisbanen, så køb smart, og få stilen klar til en kraftfuld præstation med løftet og støtten fra dine egne X-Socks.