10% extra discount on everything in our sale! Code: “SALE10”Save now!

Weiss Cannon

1 Artikel
Sorter efter:
Filtrer
Weiss Cannon
Monofil
60 DKK 50 DKK
Størrelser, der er klar til levering:

Weiss Cannon Tennis Online Shop

Strengene spiller en afgørende rolle i en række sportsgrene, og Weiss Cannon er et navn, der er førende på markedet for strenge på verdensplan. Den brede vifte af Weiss Cannon strenge kommer med løftet om den fineste kvalitet af materiale og altid de bedste præstationer. Dette mærke er en samlet indsats fra to strålende individuelle selskaber - SE Weiss og Cannon. SE Weiss var en producent af tennis-produkter og Cannon en distributør af Luxilon og Gamma strenge. I det seneste årti, kom disse mærker sammen og skabte Weiss Cannon, som er blevet et revolutionerende udgangspunkt for strenge i sportens verden i dag.

Weiss Cannon's Specialitet

Weiss Cannon er et førende navn, der har fået opmærksomheden fra hele tennis broderskabet med deres fremragende kvalitets tennisprodukter. Alle WTA & ATP professionelle elsker den konkurrence-mæssige ekspertise af de fine kvalitets-strenge fra dette mærke. Disse strenge der kommer fra den betroede fremstilling fra en Weiss Cannon shop, fornys med velgennemtænkte designs. Alle tennisprodukter fra Weiss Cannon er produceret i Tyskland. De anvender kun den mest avancerede teknologi i udviklingen af deres designs. Virksomheden bringer også en række komfortable og stilfulde beklædninger til at fuldføre dit tennisudstyr.

Weiss Cannon udbyder en lang serie af strenge, der er lavet af de bedste kvalitetsmaterialer og stor omhu er gjort med at teste og forbedre udformningen af hver streng til perfektion. Dette mærke mener, at "den bedste er den, der kan slå de bedste", og dette princip er nøjagtigt afspejlet i den kraftfulde præstation fra disse strenge i dit spil. Avant-garde designet og løftet om høj ydeevne er grunden til at alle tennisstjerner fra over fyrre lande i verdenen kun har tillid til Weiss Cannon strenge til deres kampe. Hver streng fra det omfattende udvalg fra Weiss Cannon er perfekt skabt til at give en uovertruffen præcision og kontrol i dine slag. Alle spillere elsker disse strenge for deres skarpe håndtering af anslag og energiske svar. De er stabile, og du kan altid stole på den vidunderlige kvalitet af disse Weiss Cannon strenge til at holde dig klar til enhver situation på banen.

Find Dine Weiss Cannon Tennisprodukter Online

At fyre dine ketchere op med kraft har aldrig været nemmere. Verdensklasse strengene fra Weiss Cannon er det perfekte tilskud af energi du kan tilføje til dine ketchere, og nu kan du finde dine favorit Weiss Cannon tennisprodukter online hos Tennis-Point. Tennis-Point samler det største udvalg af alle tennisprodukter for dig at vælge imellem. Weiss Cannon butikken er en af de mange førende mærker af sportstøj og udstyr, som vi bringer til dig. Den fineste kvalitet fra Weiss Cannon tennisbutikker er nu præsenteret med kundevenlige tjenester og eksklusive priser hos Tennis-Point. Så når du har en kamp som du skal blive klar til, kan du nu forberede dine ketchere til tenniskampen med vores omkostningseffektive tilbud.