Völkl

1 Artikel
Vis alle filtre
1 Artikel
Sorter efter:
Sale -47%
Völkl
1.720 DKK 910 DKK
Størrelser, der er klar til levering:

Völkl Tennis Online Shop

Betragtet som en af de mest populære mærker i tennis, kræver Völkl respekt af alle og enhver. De er kendte for at producere nogle af de fineste tennisketchere og tilbehør i denne verden. Grundlagt i 1923 af George Völkl, i Straubing, Tyskland, en bayersk by omkring en og en halv times kørsel nordøst for München; de producerer nogle af de fineste tennisketchere i denne verden.

Hvad Gør Völkl Unik?

Völkl Tennis har en varieret historie til sit navn. Virksomheden startede oprindeligt med at producere ski, men i 1972 eksploderede virksomheden ind i tennismarkedet med introduktionen af Zebra. Zebra var den første hel-komposit tennisketcher der nogensinde kom på banerne. Völkl teknologi har været tilstede på banerne og i hænderne på mester spillere i de sidste 30 år. Kendt for sit tilgivende svar fra strengene i ketcherhovedet, og med en moderat svinghastighed at opnå dybe og aggressivt hårde slag, hvilket gør dette til et ideelt valg for enten nybegyndere eller for den avancerede kraftbetonede spiller.

Nogle af de spillere, der har brugt Völkl ketchere og har opnået at vinde mange kampe og Grand Slams er John McEnroe, Boris Becker, Radek Stepanek, Petr Korda og Martina Hingis. Nu pensionerede Boris Becker, er den berømte tyske tennisspiller der er kendt for at hjælpe med at etablere Völkl som en legitim mulighed på tennisketcher markedet. Gennem årene har Völkl indført en række forskellige avancerede ketcher-teknologier, herunder deres meget avancerede Bio Sensor system, et aktivt vibrationsdæmpningssystem i håndtaget på deres ketchere. Du kan få dine foretrukne ketchere online eller få dem fra den nærmeste Völkl butik.

Völkl Tennisbutikken bør være stedet for dig, hvis du kigger efter nogle virkelig fantastiske tennisketchere og tilbehør. Der kan du finde alt som interesserer dig i relation til spillet. Det betyder ikke noget hvis du lige er begyndt din rejse med tennis eller gerne vil opgradere dit spil, så træd ind i en Völkl butik og vær parat til at få en spændende og fortryllende oplevelse. De har et stort udvalg af forskellige tennis relaterede produkter og tilbehør, der vil hjælpe dig med at bringe en ny kant til dit spil. En perfekt mulighed at præsentere for nogen, selskabet har noget virkelig interessant tennis-tilbehør, der helt sikkert vil blive din favorit på ingen tid!

Få Völkl Tennisprodukter

I denne tid, behøver du ikke at gå til markedet eller butikker for at få din favorit tennisketcher. Vi hos Tennis-Point handler med forskellige ketchere og andet tilbehør der er forbundet med Völkl, for at hjælpe dig med at opløfte dit spil til nye højder. Du kan søge efter din foretrukne ketcher online og få store rabatter på dem. Tennis-Point har nogle af de bedste tennisketsjere og andet tilbehør fra hele verden. For at få de bedste tennisprodukter i dag, vær sikker på at du kigger det rigtige sted, og det er hos os. Vi håber at vi vil være i stand til at finde de helt rigtige tennisketchere og tilbehør til dig.