Sale -37%
Prince
300 DKK 190 DKK
Størrelser, der er klar til levering:

Mere information om Prince tennistøj

Prince er et af verdensbedste brands der producerer sporttøj og som er kendt for sin unikke tilgang til alle sportsmænd og design. Brandet udvikler sig meget hurtigt og besejrer flere og flere sportfans, især den store tennis fans. Prince tennistøj er produceret med hensyn til moderne sportsmændsbehov. Tøjet er meget funktionelt, holdbar og bekvemt. Prince sporttøj kan bruges i alle vejrforhold. Modeller passer lige så godt både til kampe og til træninger. Prince tøj er kvalitettegn.

Prince tennistøj for dig

Prince tennistøj er produceret både for mænd og kvinder og det hjælper brandet med at tage hensyn til fysiologiske træk og forskel mellem mænd og kvinders krop, og som resultat – udarbejde tøj med høj kvalitet. Bukser, jakker, shorts, t-shirts og andre Prince tøj kan du godtvælge. Du behøver ikke at være i tvivl om produktionkvalitet, fordi der er masser af stjerner der bruger den - Jelena Jankovic, Annika Beck og Taylor Townsend fra WTA, og også David Ferrer, Bob Bryan, Mike Bryan, Alejandro Gonzalez fra ATP.

Køb Prince tennistøj online i Tennis-Point

Vi tilbyder dig de bedste tøjkollektioner for den store tennis fra førende verdensbrands. Nu kan alle bestille online og få Prince sporttøj med høj kvalitet meget hurtigt. Vi tilbyder dig kun de bedste kollektioner – fra nyt til billigt, som man kan købe for en lav pris. Udover når du køber Prince online får du rabat. Vi garanterer den høje kvalitet af vores varer og transaktionens sikkerhed. Der er ingen problemer med bestilling eller aflevering. Vær klar til næste kamp med Prince og vis alt hvad du kan!