Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Stan Wawrinka

Stan Wawrinka er en berømt schweizisk tennisspiller, der er nu placeret på 4 pladsen i verdensranglisten. På grund af sine glimrende præstationer lykkedes det ham at besejre fanskærlighed i hele verden. Tennisspiller Stan Wawrinka har sin egen stil og derfor opnåede han kvartfinalen i alle Grand Slams turneringer - Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open. Han har to Grand Slams titler og en meget imponerende præstation i Australian Open i 2012 lad ham at opnå den tredje position på verdensranglisten. Stan Wawrinka er en af tre spillere, der slog the Big Four i Grand Slams turneringer. Han blev født den 18 marts 1985 og blev professionel i 2002. Han fik masser af priser, titler og premier, og en af de mest lyse sejre i løbet af hans karriere var sejren i ATP Masters 100 Tournament i 2014. I alt har han 11 titler i single og 2 i double. Men alle disse resultater kan man ikke sammenligne med hans sejre i Davis Cup of 2014. Før French open of 2014 har tennisspilleren skiftet sit navn fra ‘Stan Wawrinka’ til ‘Stan Wawrinka’. Vi alle håber at denne tennisspiller vil have masser af sejre.

Stan Wawrinka tennis produkter og stil

Stan Wawrinka har meget stærke og præcise ”server”, og han er en af de mest hårdeste tennisspillere. Men imponerende præstationer på tennisbanen er resultatet ikke kun hans mesterskab men også rette tøj og udstyr. Sko, tøj, ketsjer og tilbehør – alt det forudsiger i høj grad kampens resultat. Tennisspilleren øver sig under ledelsen af Magnus Norman. For denne spiller er der ingen forskel på hvilke underlag skal han spiller, han viser de perfekte resultater både på grus og græs. Stan Wawrinka bruger Yonex tennisketsjer og tilbehør. Man kan godt mærke at spilleren plejer at være meget godt forberedet til kampen uanset hvad det er – final, semifinal eller kvartfinal, derfor kan vi uden tvivl sige at han vil have masser af store sejre i fremtiden.

Stan Wawrinkas outfits på Tennis-Point

Nu kan alle købe ketsjer, tøj og udstyr, som den legendariske tennisspiller bruger. I Tennis-Point er der et stort udvalg af kollektioner fra førende verdensbrands. Udover er der masser af rabater på alle varer og det betyder at du har en god chance for at købe dit ynligst tilbehør faktisk gratis. Vores service er 100% risikofri, vi garanterer produktions kvalitet ellers kan du returnere din vare tilbage. Gå ikke glip af denne gode mulighed!

Stan Wawrinka Outfits

(24 Vare)

Tennisketchere (1 Vare)

Tennistøj (17 Vare)

Tennissko (2 Vare)

Tennisstrenge (2 Vare)

Andet (2 Vare)

* Alle priser er inkl. den lovpligtige moms
De gennemstregede priser er vejledende udsalgspriser.
Kontakt
Newsletter

Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet fra Tennis-Point. Nyhedsbrevet fra Tennis-Point informerer løbende om nye produkter, værdifulde tips og nyheder samt eksklusive tilbud fra Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan altid afmelde dig igen. Dine data gives ikke videre til tredjepart. Yderligere oplysninger om dette finder du i databeskyttelseserklæringen.

Sikre betalingsmetoder ForudbetalingMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Forudbetaling
  • PayPal
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
  • Efterkrav
Vores leveringsfirmaer UPS
Udmærket & sikker
Social medier

Topmærker
Stan Wawrinka Outfits | Ketchere, Tøj, Sko | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, alle rettigheder forbeholdes
