LONDON FINAL DEALS Extra discounts, deals and exclusive offers. Save up to 60% now.

Richard Gasquet

1 valgte filtre:
1 valgte filtre: Slet markering
Tournament
3 Artikeler
Filtrer
Tennis tasker (1 Artikel)
Tennisketcher (1 Artikel)
Sale -43%
HEAD
Tennisketchere
1.949 DKK 1.120 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Tennis strenge (1 Artikel)
-29%
Luxilon
Monofil
155 DKK 110 DKK
Størrelser, der er klar til levering:

Richard Gasquet

Denne franske tennisspiller indtager en særlig plads blandt domstolene i professionelle. Vi kan sige, at Richard Gasquet - legenden om virksomheden. Det begyndte sin professionelle karriere i 2002, og mere end 10 år at erobre tennis Olympus. Født den 18. juni 1986 Frankrig, atleten i øjeblikket bosat i Schweiz. I løbet af sin karriere, blev han kendt som en tennis spiller, der har fremragende effekt med fuld sving og mindst masterovitymi innings. Utvivlsomt, spillede en vigtig rolle i etableringen af det som en verdensklasse atlet valgte udstyr korrekt.

Tennis spiller Richard Gasquet nået toppen af sin karriere i 2007, da han var den 7. spiller i verden. I 2007 og 2015 nåede han semifinalen i Wimbledon. Han har også - semi-finalist US Open af 2013. Til dato, på grund af Richard Gasquet 13 titler, hvilket gør det til et af de mest succesfulde tennisspillere i Frankrig. Atleten har længe været betroet produkter og HEAD tilbehør, ved hjælp af en pagaj EAD Extreme graphene XT MPA. Det er opmuntrende, at nu kan du købe nøjagtig de samme produkter uden problemer.

Prøv sortiment af tennis produkter fra Richard Gasquet

Denne tennisspiller er kendt ikke blot for sin kraftfulde slag, men også en overbevisende stil. Prisbillig tøj vil vi bringe dit spil til et nyt niveau og effektivt supplement til stil. Her i butikken Richard Gasquet, kan du udforske en bred vifte af produkter og vælge den, der passer perfekt ind i din garderobe og opfylde kravene med hensyn til funktionalitet. Her finder du de HEAD ketchere, tennis tasker og strygere samt mange andre vigtige tilbehør. Du vil sætte pris på den brede vifte af sko, der vil give lette bevægelighed og præcision.

En bred vifte af produkter til rådighed i Tennis-Point, vil ikke give dig nogen chance for at forlade butikken tomhændet. Så hvis du påtænker at købe et eller flere produkter fra den storslåede samling af tennis produkter fra Richard Gasquet, ikke vente et sekund! Blot tilføje dine foretrukne position i indkøbskurven og betale online køb på den mest bekvemme måde for dig. Nyd shopping med os!