SUMMER DEALS 10% extra discount with "SUMMER24"². Men, Women, Kids.

Rafael Nadal

1 valgte filtre:
1 valgte filtre: Slet markering
Tournament
4 Artikeler
Filtrer
Tennis tøj (2 Artikeler)
Sale -23%
Størrelser, der er klar til levering:
Sale -1%
Størrelser, der er klar til levering:
Tennisketcher (1 Artikel)
-26%
Babolat
Tennisketchere
2.250 DKK 1.670 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Greb bånd (1 Artikel)

Rafael Nadal

Født 3 juli 1986 den spanske tennisstjerne, Rafael Nadal har for altid besejret fans hjerter på grund af sine imponerende resultater. Rafael Nadal er placeret på femte pladsen i verdensbedste tennisspilleres rangering. Han er en af de bedste spillere på grusbane og han har også et kaldenavn - ‘The King of Clay’. Rafael Nadal har alle mulige og umulige titler og priser og han er en af de støreste tennisspillere i historien. Han har vundet 14 gange i Grand Slam singles turneringer, 27 titler ATP World Tour Masters 1000, gule medaljer i 2008 Olympics og 16 of ATP World Tour 500 – det er de vigtiste sejre i tennisspillerens karriere. Rafael Nadal er en af de yngste Career Grand Slams indehavere, den anden person, der har nogensinde vundet i Career Gold Slam single og den eneste, der har vundet i Grand Slams turneringer på grus, græs og andre underlag i Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open. Ingen, uanset Rafael Nadal kunne vinde i Grand Slams turneringer for 10 år i træk. Rafael Nadal blev årssportsmand i 2011 ifølge Laureus World Sports Awards.

Tennis produkter fra Rafael Nadal for jer

Da Rafael Nadal begyndte sin professionelle vej i 2001, optrådte han under ledelse af Toni Nadal. Men det var ikke kun træneren, der hjalp ham, et af de vigtiste elementer var nyttigt udstyr. Nu arbejder Rafael Nadal sammen med Kia Motors og han er også Nikes repræsentant, som producerer kendte tøj og sko. Måden, som ser Rafael Nadal i sit spil ud, har Nike udarbejdet, og den også vælger bekladninger for den berømte sportsmand ( nu har han sko fra Nike Air Court Ballistec 2.3, hvor ‘Rafa’ er på).

Hans AeroPro Drive ketsjer med venstrehåndtag og to viklinglag er noget særligt. Rafaels Nadals ketsjer vejer altid kun 55 pounds og samtidig er meget kraftfulde. Quely, Emporio Armani Underwear og Armani Jeans – er ikke de alle brands som tennisspilleren arbejder med. Richard Mille har udarbejdet sit supertyndt armbåndsur sammen med Nadal. Selvfølgelig besøger Rafael Nadal forskellige programmer meget tæt og mass media har altid fokus på ham.

Rafael Nadals outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point er der et stort udvalg af de bedste varer for den store tennis fra førende brands. Du kan godt vælge en udstyrsmodel fra tennisspilleren Rafael Nadal, som du kan bedst lide. Når du køber på vores server, få du en stor rabat og ingen risiko. Alt, du har brug for er at kigge bare på Nadals kollektion og bestille dit ynligst tilbehør.