Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Juan Martin Del Potro

Juan Martin Del Potro – er en berømt tennisspiller fra Argentina, blev født den 23 september 1988 ogblev professionel i 2005. Han besejrede fans kærlighed på grund af sin store hengivenhed og energi på tennisbanen. Men nu er hans rangeringsplads ikke så høj – det er kun 582 pladsen i single. Tidligere var Juan Martin Del Potro den fjerde tennisspiller i single i verden og var placeret på 105 pladsen i double. Han er den eneste tennisspiller der ikke hører til ”den store fire” og på samme tid slog han Rafael Nadal og Roger Federer i løbet af en turnering. Juan Martin Del Potro har også en rekord i den længste pause mellem sejre i Grand Slams turneringer: i 2005 vandt han i French Open og i 2013 US Open og der var 35 turneringer mellem dem. Man kender Juan Martin Del Potro også som ‘Delpo’. Hans højeste resultat er en bronzemedalje i 2012 London Olympics. Utvivlsomt vil tennisspilleren Juan Martin Del Potros unikke spillestit give os mange fantastiske aftner foran tv og på stadioner, især Wimbledon.

Juan Martin Del Potros tennis produkter

Denne tennisspiller er en af de bedste forsvarsspillere. Han øver sig under ledelse af Franco Davin, foretrækker at spille fra baglinje og top-spins. Juan Martin Del Potro gør et stort opmærksom på udstyr og tilbehørs valg. Tennisspilleren tager hensyn til alle nuancer og prøver at drage fordel af alt,der kan hjælpe med at vinde. Med hensyn til tøj og sko vælger han Nike, hvad angør ketsjere foretrækker han Wilson K-Factor 6.1 95 med stærke Luxilon ALU Power strenge. Wilson K-Factor 6.1 95 er ikke en ny model men tennisspilleren bruger den stadigvæk fordi han har vundet med den i Grand Slams turneringer – US Open of 2009.

Juan Martin Del Potro outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point kan du købe alle modeller af tennisketsjere, udstyr og tilbehør fra førende brands. Vi har et stort udvalg af udstyr, som tennisstjerne bruger. Gå ikke glip af en mulighed for at være en del af legende. Vi har store rabater, vores transaktioner er 100% risikofri. Prøv at udvikle sig sammen med Tennis-Point!

Juan Martin Del Potro Outfits

(31 Vare)

Tennisketchere (2 Vare)

Tennistøj (22 Vare)

Tennissko (4 Vare)

Tennisstrenge (2 Vare)

Andet (1 Vare)

* Alle priser er inkl. den lovpligtige moms
De gennemstregede priser er vejledende udsalgspriser.
Kontakt
Newsletter

Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet fra Tennis-Point. Nyhedsbrevet fra Tennis-Point informerer løbende om nye produkter, værdifulde tips og nyheder samt eksklusive tilbud fra Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan altid afmelde dig igen. Dine data gives ikke videre til tredjepart. Yderligere oplysninger om dette finder du i databeskyttelseserklæringen.

Sikre betalingsmetoder ForudbetalingMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Forudbetaling
  • PayPal
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
  • Efterkrav
Vores leveringsfirmaer UPS
Udmærket & sikker
Social medier

Topmærker
Juan Martin Del Potro Outfits | Ketchere, Tøj, Sko | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, alle rettigheder forbeholdes
