Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Jo-Wilfried Tsonga

Født 17 april 1985, Jo-Wilfried Tsonga er den tiende ketsjer i verden. Han har forbavset samfundet med sine stærke præstationer mod de bedste tennisspillere af Jorden. Han er en af de mest populære franske tennisspillere i vores tid. Jo-Wilfried Tsonga blev professionel i 2004 og han øver under ledelse af Nicolas Escude og Thierry Ascione. Han er også et medlem i TCP – Tennisklubben i Paris. Han har 12 verdenstitler og 5 plads i verdensrangering (februar 2012). Det rigtige gennembrud skete i 2008 iAustralian Open, hvor han slog mange favoriter på vej til finalen. Efter denne succes lykkedes det ham at forblive på toppen – både i Australian Open 2010/2011 og Wimbledon 2012, og også French Opens 2013 og 2015. Han har nået kvartfinaler af alle turneringer i Grand Slam, hvor han slog sådane stjerner som Roger Federer, Andy Murray, Rafael Nadal og Novak Djokovic. Man skal også sige om tennisspilleren Jo-Wilfrieds sølvmedalje i OL i London. Jo-Wilfrieds præstationer er meget perspektiviske og han altid glæder sine fans med et flot spil og nye sejre.

Jo-Wilfried Tsonga tennis produkter og stil

Stjernen i verdenstennis foretrækker et forsvarsspil. Men han kan godt blænde spilstile. Jo-Wilfried Tsonga er en af de få spillere i dag der bruger serve-and-volley. Han er hurtig, stærk og har en fin spilestil. Jo-Wilfried Tsonga bruger førende udstyr og tøj, der lader ham at føle sig godt på alle underlag og uanset vejret. I løbet af sin frugtbare karriere har Jo-Wilfried Tsonga skiftet flere ketsjere, siden 2009 har han brugt Babolat i stedet for Wilson. Han stoler på Luxion Alu Power Rough strenge. Og ikke så længe har han skiftet Babolat AeroPro Drive + til Babolat Pure Strike. På grund af dette valg, fik den legendariske tennisspiller ikke kun den mere stærke men også mere moderne ketsjer.

Jo-Wilfried Tsonga outfits på Tennis-Point ne

Nu kan du vælge din ynligst tennis produkter i de sidste kollektioner fra førende verdensbrands. I Tennis-Point finder du også en linje fra Tsonga, som er kendt for sin gode kvalitet og eksklusivt lave priser. Du har en god mulighed for at bruge rabater og får de ønskede tilbehør faktisk gratis. Alle transaktioner er sikre: du vil få din gode vare fra Jo-Wilfried Tsonga.

Jo-Wilfried Tsonga Outfits

(39 Vare)

Tennisketchere (2 Vare)

Tennistøj (27 Vare)

Tennissko (6 Vare)

Tennistasker (2 Vare)

Tennisstrenge (1 Vare)

Andet (1 Vare)

* Alle priser er inkl. den lovpligtige moms
De gennemstregede priser er vejledende udsalgspriser.
Kontakt
Newsletter

Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet fra Tennis-Point. Nyhedsbrevet fra Tennis-Point informerer løbende om nye produkter, værdifulde tips og nyheder samt eksklusive tilbud fra Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan altid afmelde dig igen. Dine data gives ikke videre til tredjepart. Yderligere oplysninger om dette finder du i databeskyttelseserklæringen.

Sikre betalingsmetoder ForudbetalingMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Forudbetaling
  • PayPal
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
  • Efterkrav
Vores leveringsfirmaer UPS
Udmærket & sikker
Social medier

Topmærker
Jo-Wilfried Tsonga Outfits | Ketchere, Tøj, Sko | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rettigheder forbeholdes
