Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Jack Sock

Jack Sock, en af USA førende tennisspillere, startede sin professionelle karriere i 2011 og opnåede stor succes i de seneste 5 år. Født den 24. september 1992 han er ung og fuld af entusiasme. Denne højrehåndet spiller er lige så vellykket i single og double. Atleten blev født i Nebraska, USA, nu bor i Kansas City. Tennis spiller Jack Sock har nået toppen af sin karriere i januar 2016, da steg til 22 pladsen verdensranglisten. I øjeblikket, han vandt en titel, og tre gange nåede finalen i ATP.

Jack Sock er normalt spilles i et par med Vasek Pospisil. Sammen vandt de Grand Slam-turneringerne, for eksempel Wimbledon 2014. amerikansk fejrede også sin sejr ved US Open 2011 mixed double med Melanie Oudin. Væksten i tennisspiller - 6 fod og 3 inches. Han træner under vejledning af Troy Hahn. I betragtning af den hurtige fremskridt af Jack Sock, har vi ingen tvivl om, at hans vigtigste sejre er stadig forude. Hans ønske om at vinde og fuldstændig dedikation til tennis bestikkelse. Selvfølgelig uden omkostninger og uden anvendelse af avancerede tilbehør. Det er opmuntrende, at nu enhver fan af talent af denne store tennisspiller kan få sin yndlings sko, tøj og andre produkter i vores butik. Udforsk det viste sortiment af blomster og vælge den, der passer perfekt til din stil og krav til funktionalitet.

Vælg din favorit tennis produkter fra Jack Sock

Lige her i butikken Jack Sock, kan du finde et bredt udvalg af produkter, der anvendes af den berømte tennisspiller. Det er ingen hemmelighed, at den rigtige form for tennis udstyr bestemmer i høj grad et resultat af atlet på banen. Stjerne amerikansk præferenceaktier af Nike og Babolat. Han bruger en bred vifte af ketchere fra Babolat - Pure Aero 300g, Pure Aero Tour ketsjere og andre. Som for tøj, så er der bolden er styret af Nike. Udforsk den tilgængelige udvalg af tøj fra idol for millioner, og vælg de modeller, som du længe har drømt om.

Uanset på hvilken overflade den ret, du foretrækker at spille - tennis produkter fra Jack Sock vil helt tilfredsstille alle dine behov. Her i Tennis-Point, vi give hver enkelt kunde en chokerende række produkter af høj kvalitet til tennis, tilgængelige til attraktive priser. Køb online dine foretrukne model på de mest gunstige vilkår!

Jack Sock Outfits

(34 Vare)

Tennisketchere (1 Vare)

Tennistøj (27 Vare)

Tennissko (3 Vare)

Tennistasker (2 Vare)

Tennisstrenge (1 Vare)

* Alle priser er inkl. den lovpligtige moms
De gennemstregede priser er vejledende udsalgspriser.
Kontakt
Newsletter

Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet fra Tennis-Point. Nyhedsbrevet fra Tennis-Point informerer løbende om nye produkter, værdifulde tips og nyheder samt eksklusive tilbud fra Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan altid afmelde dig igen. Dine data gives ikke videre til tredjepart. Yderligere oplysninger om dette finder du i databeskyttelseserklæringen.

Sikre betalingsmetoder ForudbetalingMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Forudbetaling
  • PayPal
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
  • Efterkrav
Vores leveringsfirmaer UPS
Udmærket & sikker
Social medier

Topmærker
Jack Sock Outfits | Ketchere, Tøj, Sko | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rettigheder forbeholdes
