Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Feliciano Lopez

Feliciano Lopez – er en spansk professionel tennisspiller. På grund af sine fine præstationer fortjente han fans kærlighed i hele verden. Feliciano Lopes blev født den 20 september 1981 og blev professionel i 1997, Nu er han placeret på 17 pladsen i verdensrangeringen i single og 50 i double (hans højeste resultat var 12 pladsen i single og 37 i double). Det er utvivlsomt på grund af hans unikke stil lykkedes det tennisspilleren Feliciano Lopez at vinde fire titler i single og en titel i double. Han er den anden efter Roger Federer tennisspiller der har fleste præstationersantal i store turneringer. 2005 var meget lykkelig for ham, da han opnåede kvartfinalen i Wimbledon. Før ham lykkedes det kun en tennisspilleren fra Spanien - Manuel Orantes i 1972. I løbet af sin frugtabare karriere overlevede han forskellige spillesituationer. Men en præstationer glemmer han og hans fans aldrig. I Australian Open of 2009 endte kampen mod Gilles Muller 16-14. Feliciano Lopez vil ikke slutte sin karriere endu, derfor fortsætter han at glæde fans med sine præstationer.

Feliciano Lopezs tennis produkter

Utvivlsomt er tennisspilleren meget dygtig og spiller meget godt med venstre hånd. Han laver fantastisk top-spins og kan godt lide at spille fra baglinje. Det er lige meget for Feliciano Lopez hvem modstander er – alle venter på en svær kamp. Og det er ikke kun på grund af hans mesterskab men også på grund af rette tennisudstyr og tilbehør. Feliciano Lopez ved godt at nuancer kan påvirke på kampen, især når der kæmper faktisk lige stærke modstander. Han har tøj og sko fra Nike,Asicsog Wilson på. Med hensyn til tennisketsjere passer hans spillestil bedst Juice 100 fra Wilsons turneringslinje. Han øver sig under ledelse af Jose Clavet. Uanset sin alder tror han at det er ikke slut af hans karriere. Det gør vi også.

Feliciano Lopez outfits på Tennis-Point

Nu har du en unik mulighed for at købe tennis produkter, som din favorit spiller med. Online butikken Tennis-Point tilbyder dig et fint udvalg fra førende brands. Du vil få varer med høj kvalitet, udover har du en chance at få rabatten for næste køb. Tennis-Point – det er ”smart”shopping, som man ikke kan sige nej!

Feliciano Lopez Outfits

(7 Vare)

Tennisketchere (3 Vare)

Tennissko (1 Vare)

Tennisstrenge (2 Vare)

Andet (1 Vare)

* Alle priser er inkl. den lovpligtige moms
De gennemstregede priser er vejledende udsalgspriser.
Kontakt
Newsletter

Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet fra Tennis-Point. Nyhedsbrevet fra Tennis-Point informerer løbende om nye produkter, værdifulde tips og nyheder samt eksklusive tilbud fra Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan altid afmelde dig igen. Dine data gives ikke videre til tredjepart. Yderligere oplysninger om dette finder du i databeskyttelseserklæringen.

Sikre betalingsmetoder ForudbetalingMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Forudbetaling
  • PayPal
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
  • Efterkrav
Vores leveringsfirmaer UPS
Udmærket & sikker
Social medier

Topmærker
Feliciano Lopez Outfits | Ketchere, Tøj, Sko | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, alle rettigheder forbeholdes
