Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Fabio Fognini

Fabio Fognini (24 maj 1987) – er en professionel italiensk tennisspiller, der er kendt for sine ”stærke” præstationer på de kæmpestore verdensturneringer. Nu er han placeret på 22 pladsen i verdensranglisten i single og 7 pladsen i double og det er hans højeste resultat (juli 2015). Med hensyn til single var han tidligere på 13 pladsen. I dag er han den første ketsjer og den mest succesfuld verdenstennisspiller i Italien. På grund af sin unikk spillestil lykkedes det tennisspilleren Fabio Fognini at vinde tre titler både i single og i double. Han spillede på alle 4 Grand Slams turneringer – Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open. I 2015 blev han den første italiener der vandt en af Grand Slams titler i double: i Australian Open vandt han sammen med Simone Bolelli. Den italienske tennisspiller er meget perspektivisk og der er ingen tvivl om at han vil glæde os med glimrende sejre i fremtiden.

Fabio Fognini tennis produkter

Uanset sin temperament tager Fabio Fognini altid de optimalle beslutninger i forhold til nuværende spillesituationer. Han kan bedst lide at optræde på rødgrusunderlag, men på andre underlag føler han sig også meget godt. Fabio Fogninis ynligste greb er et hård højreslag. Lige som de andre professionelle tennisspillere forstår han godt at rette udstyr og tilbehør betyder meget i moderne sport. Fabio Fogninis spiller med Babolat ketsjer – Pure Drive med RPM Blast strenge og Babolat Vs Originals håndtag. Med hensyn til tøj og sko foretrækker han adidas.

Fabio Fogninis outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point er der et stort udvalg af tennisudstyr og tilbehør fra førende verdensbrands. Nu kan du meget nemt købe den samme ketsjer, sko og tøj, som din idol har. Udover når man bestiller varen i Tennis-Point får man rabatten for næste køb. Vi garanterer varens kvalitet og 100% transaktionens sikkerhed. Hvis du skal kæmpe så kom til Tennis-Point og køb noget, du harbrug for. Føl dig professionel!

Fabio Fognini Outfits

(12 Vare)

Tennisketchere (1 Vare)

Tennistøj (2 Vare)

Tennissko (4 Vare)

Tennistasker (1 Vare)

Tennisstrenge (3 Vare)

Andet (1 Vare)

* Alle priser er inkl. den lovpligtige moms
De gennemstregede priser er vejledende udsalgspriser.
Kontakt
Newsletter

Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet fra Tennis-Point. Nyhedsbrevet fra Tennis-Point informerer løbende om nye produkter, værdifulde tips og nyheder samt eksklusive tilbud fra Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan altid afmelde dig igen. Dine data gives ikke videre til tredjepart. Yderligere oplysninger om dette finder du i databeskyttelseserklæringen.

Sikre betalingsmetoder ForudbetalingMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Forudbetaling
  • PayPal
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
  • Efterkrav
Vores leveringsfirmaer UPS
Udmærket & sikker
Social medier

Topmærker
Fabio Fognini Outfits | Ketchere, Tøj, Sko | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, alle rettigheder forbeholdes
