Get ready for Paris with the collections of the tennis stars. Discover now.

Erima

1 Artikel
Filtrer
Sale -64%
Størrelser, der er klar til levering:

Erima Tennis Online Shop

Erima er et traditionelt og autentisk tysk sportsmærke. De har deres hovedsæde i smukke Pfullingen, en Schwabisk by nær Stuttgart, men de har deres andre filialer i Østrig, Schweiz, Frankrig, Belgien og Holland. De har hundredvis af medarbejdere, som er ansvarlige for produktion og distribution af tøj og andet udstyr til alle former for sport. Det blev grundlagt i 1900, og er under Wolfram Mannherz.

Hvad Gør Erima så Unik?

Erima er et perfekt eksempel på tysk perfektion. De er almindeligt kendte for at indpode nogle af de mest banebrydende og avancerede teknologier i forskellige sports-produkter og tilbehør. Det er ligegyldigt hvad din alder eller køn er, det betyder ikke noget hvis du bare er en nybegynder, der er begyndt på en bemærkelsesværdig rejse i tennis eller er en professionel, der har mange års erfaring i spillet, så vil en ny Erima ketcher være et klogt valg. Deres ketchere er kendte for at være lette og fyldt med rigtig mange funktioner på ét sted. Ikke kun for nybegyndere, men det betragtes også som et bemærkelsesværdigt valg af talrige professionelle. Erima har en stor historie og mærket har opnået meget siden dets begyndelse.

Erima blev grundlagt i 1900, og Wolfram Mannherz startede omstruktureringen af selskabet på vegne af adidas i 1995. Hans engagement og dedikation gav pote, og snart nåede selskabet nye højder. De begyndte at levere alt det, der kræves af et helt hold af enhver sport, hvilket hjalp virksomheden til at trives og nå nye højder. Uanset hvilke sportsgrene, du er forbundet med, kan du regne med Erima produkter til at hjælpe dig med dine bestræbelser og levere kvalitet. De leverer varer til alle og har størrelser til folk i alle køn og alle aldre. Hvert eneste af deres produkter er garanteret af høj kvalitet og langtidsholdbare. Du kan få dine foretrukne produkter fra dem online eller fra en Erima butik i nærheden. Du kan også besøge vores online samling af eksklusive Erima produkter. Her hos Tennis-Point, har vi en enorm samling af tennisketchere og andet tennis tilbehør for at levere komplette løsninger til alle.

Du kan også få en hel række af deres tennisketchere og andet tilbehør fra deres Erima tennisbutik, alt under ét tag for kundernes komfort og behag.

Få Erima Tennisprodukter

At få dine foretrukne tennisketchere og tilbehør fra forskellige butikker er blevet historie med fremkomsten af internettet. Nu kan du surfe på internettet og få dine udvalgte ketchere og tilbehør. Vi hos Tennis-Point har en bred vifte af eksklusiv kvalitets ketchere og tilbehør fra Erima for at opløfte dit spil til de højeste niveauer. Tennis Produkterne vi leverer, er af høj kvalitet og til en nedsat pris når reserveret online. Du vil aldrig få så gode kvalitets tennisketchere og tilbehør til sådanne priser nogensinde igen, så det er bedst hvis du beslutter dig hurtigt og får dine foretrukne varer fra os. Du vil blive overrasket over at se sådanne gode produkter til sådanne gode priser og fortæl alle venner og familie om det også.