Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

David Ferrer

David Ferrer er en professionel tennisspiller fra Spanien. Han blev født den 2 april 1982 og blev professionel i 2000. Han har masser af sejre, titler og resultater og har vundet tre gange i Davis Cup i Spanien. Det er spændende, men han har aldrig vundet i Grand Slam. Nu er han den 8 verdensketsjer (den bedste plads 3, 8 juli 2013). Han optræder bedst på grusunderlag.

David Ferrer var i finalen i French Open i 2013, to gange i US semifinalen i Australian Open. Det lykkedes ham at vinde tre gange Davis Cup sammen med sit hold – i 2008, 2009 og 2011. På grund af sin unikke stil er han placeret på 2 pladsen i Tennis Masters Cup i 2007 og vinder i Paris Mastersi 2012. Han er en af de bedste spillere, der ikke har vundet i Grand Slam. Hans træner - Francisco Fogues. Uanset han er ikke so ung i spotrsverden, vil han forsætte at glæde os med sine præstationer og nye sejre.

David Ferrer tennis produkter og stil

David Ferrer er en af de mest ”smidige” og viljefaste spillere. Han orienterer sig godt i alle omgivelser og situationer og kan godt spille både i forsvarsstil og i angrebstil. David Ferrer optræder meget godt på alle underlag.

Med hensyn til udstyr og tøj foretrækker stjernen at bruge Lottos sko og tilbehør. Nu spiller David Ferrer med ketsjer Tour 100 som har Original Big Banger Tennissaitenrolle strenge og Unique overgrips. Hans imponerende præstationer vil føre til gode resultater i fremtiden og han er ved med at glæde sine fans med nye kampe og sejre.

David Ferrer outfits på Tennis-Point

David Ferrer er en af top-stjerne i internet-butikken Tennis-Point. Nu har du en unik mulighed for at føle sig som professionel ved at bruge udstyr og tilbehør, som David Ferrer bruger selv. Her finder du de verdensbedste tennisvarer. Og husk at alt det du kan købe med en stor rabat. Bbrug din chance for at købe tennisudstyr med høj kvalitet meget billigt. Vi tilbyder dig en meget sikker og ”smart” shopping.

David Ferrer Outfits

(22 Vare)

Tennisketchere (1 Vare)

Tennistøj (12 Vare)

Tennissko (5 Vare)

Tennistasker (1 Vare)

Tennisstrenge (2 Vare)

Andet (1 Vare)

* Alle priser er inkl. den lovpligtige moms
De gennemstregede priser er vejledende udsalgspriser.
Kontakt
Newsletter

Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet fra Tennis-Point. Nyhedsbrevet fra Tennis-Point informerer løbende om nye produkter, værdifulde tips og nyheder samt eksklusive tilbud fra Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan altid afmelde dig igen. Dine data gives ikke videre til tredjepart. Yderligere oplysninger om dette finder du i databeskyttelseserklæringen.

Sikre betalingsmetoder ForudbetalingMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Forudbetaling
  • PayPal
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
  • Efterkrav
Vores leveringsfirmaer UPS
Udmærket & sikker
Social medier

Topmærker
David Ferrer Outfits | Ketchere, Tøj, Sko | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rettigheder forbeholdes
