Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Bernard Tomic

Bernard Tomic – er en professionel australsk tennisspiller, som blev fødtden 21 oktober 1992. Uanset hans unge alder er han placeret på 18 pladsen i verdenstop-listen isingle(19 oktober 2015), ogdet er hans bedste resultat. I doublerangeringen er han på 145 pladsen (5 august 2013). Tennisspilleren Bernard Tomics unikke stil lod ham at vinde tre titler i løbet af sin karriere – i the Apia International Sydney (2013) og to gange i Claro Open Colombia (2014 og 2015). Men hans vigtigste resultater er kvartfinalen i Wimbledon Championships 2011 og deltagelse i BNP Paribas Open og Shanghai Masters i 2015. Uden tvivl er Bernard Tomic ungog dygtig og det betyder at han har sine glimrende præstationer og sejre i fremtiden.

Bernard Tomic tennis produkter

Bernard Tomic – er en meget dygtig spiller. Tre gange har han vundet titler i Orange Bowl ogtogange i Grand Slams serier – the Australian Open 2008 og the US Open of 2009. Men det er det gode tennistøj og tilbehør, der hjalp ham med at vinde. Hvis man ikke er professionel så kan man finde det mærkeligt at tennisudstyr betyder så meget. Men vi bor i moderne verden hvor vi møder nye teknologier hver dag. I dag skelner man en vinder fra en taber kun med nuancer, som vinderen har lagt mærke på. Bernard Tomic – er en af dem, der vælger tennisudstyr meget grundigt. Med hensyn til ketsjere brugte han tidligere Wilson, men nu spiller han med Head. I 2012 underskrev han en kontrakt med Yonex og Nike for præsentationen af deres tøj og sko. Da han var 13 år begyndte han at arbejde sammen med IMG. Vi er helt sikre at hans liv bliver meget lyst og spændende.

Bernard Tomic outfits på Tennis-Point

Nu har du en mulighed for at købe tennis produkter, som din idol bruger. Det er meget nemt at gøre: du skal bare besøge vores onlinebutik Tennis-Point og bestille. Vi har et stort udvalg af tennisketsjere, udstyr, tøj og tilbehør. Besøg Tennis-Point og brug vores rabatter. Vær parat til din vigtige kamp!

Bernard Tomic Outfits

(25 Vare)

Tennisketchere (2 Vare)

Tennistøj (15 Vare)

Tennissko (1 Vare)

Tennistasker (2 Vare)

Tennisstrenge (2 Vare)

Andet (3 Vare)

* Alle priser er inkl. den lovpligtige moms
De gennemstregede priser er vejledende udsalgspriser.
Kontakt
Newsletter

Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet fra Tennis-Point. Nyhedsbrevet fra Tennis-Point informerer løbende om nye produkter, værdifulde tips og nyheder samt eksklusive tilbud fra Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan altid afmelde dig igen. Dine data gives ikke videre til tredjepart. Yderligere oplysninger om dette finder du i databeskyttelseserklæringen.

Sikre betalingsmetoder ForudbetalingMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Forudbetaling
  • PayPal
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
  • Efterkrav
Vores leveringsfirmaer UPS
Udmærket & sikker
Social medier

Topmærker
Bernard Tomic Outfits | Ketchere, Tøj, Sko | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, alle rettigheder forbeholdes
