LONDON FINAL DEALS Extra discounts, deals and exclusive offers. Save up to 60% now.

Andy Murray

1 valgte filtre:
1 valgte filtre: Slet markering
Tournament
3 Artikeler
Filtrer
Tennis tasker (1 Artikel)
Tennisketcher (1 Artikel)
-25%
Yonex
Tennisketchere
2.100 DKK 1.570 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Tennis strenge (1 Artikel)
-25%
Størrelser, der er klar til levering:

Andy Murray

Født i 15 maj 1987 Andy Murray er den anden tennisspiller i verden ifølge rangeringen. Den kommende stjerne blev tiltrukket af den store tennis i sin barndom. Da Murray var kun 3 år, tog han sin første ketsjer i hånden. I sportsturneringer debuterede han da han var 8 år. Murray er en af de bedste for flere år i træk og siden 2011 har han nået altid kvartfinalerne i Grand Slims turneringer (med enkelte undtagelser i US Open of 2015). I løbet af sin karriere har han fået masser af titler og priser og siden 2006 bliver han anerkendt som den bedste spiller i Store Britanien hvert år. Murray er top-10 ifølge ATP og den 2 verdensketsjer i 2009. Uden tvivl har han opnået sin højeste succes i Olympics, hvor han slog Roger Federer selv i 2012. Han har sejre i Wimbledon Championship, Australian Opens, French Opens og andre topturneringer. Han har 35 forskellige titler og sejre i Grand Slams turneringer. Og hans fremtid ser mere og mere flot ud.

Tennis produkter fra Andy Murray, som man skal prøve

De fine tennisspilleren Andy Murrays præstationer på tennisbane er resultatet såvel hans mesterskab og erfaring som idealt rette udstyr og tøj. Atleten arbejder sammen med mange sportstibehørsbrands. Hans 5-årige kontrakt med adidas for at presæntere en sko kolletion er ikke det eneste resultat indenfor reklame. Han arbejder også sammen med Highland Spring, Shiatzy Chen, Royal Bank of Scotland og Fred Perry. Siden 2014 bruger han selv ”beklædning” fra Under Amor Company. Andy Murray er allerede været professionel i løbet af 10 år siden 2005 og han øver sig under ledelse af Ivan Lendl. Sportsmand spiller med højre hånd og bruger Heads ketsjere, på samme tid reklamerer han for dette brand. Med hensyn til tilbehør har Murray underskrevet en kontrakt med et schweizisk armbåndsur Rado, og han selv har en af deres modeller på - D-Star 200. Kombinationen af lidenskab, begær og hengivenhed gør Andy Murray en af de mest bemærkelsesværdige tennisspiller i moderne verden.

Andy Murrays outfits på Tennis-Point

Nu kan du finde den bedste tennis produkter fra mange verdensbrands online i vores butik Tennis-Point. Få en fordel i spillet med superudstyrs hjælp fra Andy Murray, som han selv bruger på tennisbane. Med bedste tilbud fra Under Armor og Head får du også en mulighed for at spare på. Køb fornuftigt og husk om fantastiske rabatter!