Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Tommy Haas

Tommy Haas er en amerikansk tennisspiller med tyske rødder. Han blev født den 3 april 1978 og blev professionel i 1996. Han har 15 titler i single og 1 i double. Nu er han allerede 37 år gammel og det er faktisk slut af hans karriere. Nu er han placeret på 848 pladsen i rangeringen. Men i 2002 var han på 2 pladsen i verdensrangeringen. Med hensyn til hans double præstationer er hans bedste plads nummer 82 i 2014. Desværre mistede Tommy Haas på grund af sine såre meget gode sæsoner og to gange blev udelukket fra verdensranglisten. Med kvartfinalen på French Open 2013 kom han tilbage til 11 pladsen. Det lykkedes ham ikke at vinde i Grand Slam. Men alligevel kender man tennisspilleren Tommy Haas godt i hele verden og har støtte på alle sine præstationer. Han opnåede fire gange semifinalen i Grand Slam, tre gange i Australian Opens og 1 gang i Wimbledon. Hans støreste resultat i sin karriere er sølvmedalje på Summer Olympics of 2000.

Tommy Haas tennis produkter og spilestil

Somme tider tro man at Tommy Haas aldrig ændres. I løbet af mange år viser han de meget gode præstationer på alle tennisbanes underlag. Han har det stærkeste slag, som hjælper ham tit i vanskelige situationer. Tommy Haas foretrækker et stærk spil. Han forsvarer meget godt og server bolden på den ualmindelige måde. Sportsmand ved godt, at man skal føle sig meget bekvemt på tennisbanen, derfor bruger han kun det bedste tennisudstyr og tilbehør. Tøj får han fra Ellesse, med hensyn til sko og ketsjere bruger han Heads produktion (tidligere spillede han med Dunlop Sport). Og vi skal bare følge hans karriereslut og håber at såre ikke vil forhindre ham mere.

Tommy Haas outfits på Tennis-Point

Det var aldrig så nemt at købe din ynligste tennis produkter. I Tennis-Point er der et stort udvalg af tennisvarer fra topbrands. Alle fans finder her alt, som de har ledt efter. Gå ikke forbi – der er rabater i Tennis-Point og det betyder at du kan købe alt meget billigt. Vi garanterer 100% varens kvalitet. ”Smart” shopping er nummer 1 i verden.

Tommy Haas Outfits

Der var ingen hits på din søgning.