Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Vil du vide mere om Völkl tennisketchere

Hvis du vil bringe noget enestående og anderledes til dit spil, så er du kommet til det rigtige sted. Völkl tennisketchere er et godt valg til dig, som vil fortsætte med tennis og de anses også for at være et godt valg til professionelle spillere til at opnå mere på mindre tid. Völkl ketchere er kendt for at bruge den nyeste teknologi inden for sporten, og det vil hjælpe dig med at finde en helt ny side af dit spil. Vejer meget lidt og har så mange funktioner. Hver Völkl tennisketcher har noget specielt og er designet til at fremdrive et bedre spil.

Völkl tennisketchere – næsten perfekte

Völkl tennisketchere kan findes i mange sportsforretninger over hele verden. De er baseret i Tyskland og hver Völkl tennisketcher produceres til den fejlfrie tyske standard. Firmaet ejes af Jarden Corporation, som producerer nogle af de bedste og mest velkendte snowboards og tennis udstyr i hele verden. Mærket har bragt nogle af de mest kendte designs til sporten som genkendes af mange spillere og tennis organisationer. Völkl, som blev grundlagt i 1923, har udviklet sig meget i de sidste par år med nogle af de bedste Völkl tennisketchere.Völkl anses for at være et synonym for tysk perfekthed og fejlfrit design.

Køb Völkl tennisketchere online

Hvis du planlægger at købe nye tennisketchere til dig selv eller et familiemedlem, så er du kommet til det rette sted. Hos Tennis-point, har vi ikke kun nogle af de bedste Völkl tennisketchere i verden: Super G, OrganiX, Classic, Team Speed, vi vil også give dig en oplevelse som du vil huske længe. Vi har et stort udvalg af tennisketchere til de laveste priser! Med vores premium design og fantastiske service garanterer vi et langvarigt og behageligt brug af din nye tennisketcher, som du køber fra os. Bestil din næste favorit Völkl tennisketcher online og nyd din favoritsport!

Völkl tennisketchere

(5 Vare)
Mærker
Produkttype
Opstrengning, mønster
Grebstykkelse

Völkl V-Sense (3 Vare)

Brugte ketchere (1 Vare)

Andre (1 Vare)

* Alle priser er inkl. den lovpligtige moms
De gennemstregede priser er vejledende udsalgspriser.
Kontakt
Newsletter

Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet fra Tennis-Point. Nyhedsbrevet fra Tennis-Point informerer løbende om nye produkter, værdifulde tips og nyheder samt eksklusive tilbud fra Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan altid afmelde dig igen. Dine data gives ikke videre til tredjepart. Yderligere oplysninger om dette finder du i databeskyttelseserklæringen.

Sikre betalingsmetoder ForudbetalingMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Forudbetaling
  • PayPal
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
  • Efterkrav
Vores leveringsfirmaer UPS
Udmærket & sikker
Social medier

Topmærker
Völkl tennisketchere køb online | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rettigheder forbeholdes

Skyscraper