Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Simone Bolelli

Simone Bolelli ( 8 oktober 1985) en italiensk tennisspiller. Han blev professionel i 2003 og nu øver han sig under ledelsen af Umberto Rianna. Sportsmanden tog del i mange spændende kæmper, det lykkedes ham at deltage i alle fire ”hellige” turneringer i Grand Slams serie – the US Open, the French Open, Wimbledon og the Australian Open. I 2015 vandt han sammen med Fabio Fognini i Australian Open i double, de blev det første italienske hold i historien, der har sejret Grand Slam. Nu er tennisspilleren Simone Bolelli en af de mest berømte personer i den sore tennis verden uanset at hans solokarriere ikke er så flot.

Simone Bolelli er placeret ikke så højt kun på 60 pladsen i verdensrangeringen. Men han er meget dygtig i doublespil og måske er det skabet specielt for ham. Han har 4 sejre i double og er placeret på sen ret høje 10 plads i verdensrangeringen. Uden tvivl er Simone Bolelli perspektivisk for at forbedre sine solepræstationer.

Simone Bolelli tennis produkter

Den store tennis er en af de mest populær slags af sport. Dette spil henrykker med sin skønhed, tempo og lidenskab. Men de professionele sportsmænd ved godt at resultatet består af små detaljer. For eksempel rette udstyr og tilbehør. Hvis man føler sig mere bekvem så vinder man. Det ved Simone Bolelli godt. Derfor bruger han kun gode tøj, sko og ketsjere. Ingen vil tabe kun på grund af at man har glemt om små detaljer. Simone Bolelli bruger tøj fra Hydrogen og spiller med de professionele ketsjere fra Babolat – Babolat Pure Drive. Dette udstyr hjælper ham med at vinde i alle situationer.

Simone Bollelis outfits på Tennis-Point

Tennis-Point tilbyder dig en storkollektion af tennis produkter fra hele verden. Nu kan du bestille alt meget hurtigt. I vores internet-butik er der masser af fineste tennisketsjere og tilbehør til dem fra førende brands. Du har en fin chance for at køve udstyr, som din idol bruger. Føl dig som en professionel sammen med Tennis-Point! Udover når du køber en vare hos os, får du en stor rabat. Vi tilbyder dig en 100% sikker service og garanterer produktionskvalitet.

Simone Bolelli Outfits

Der var ingen hits på din søgning.