Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Sara Errani

Sara Errani er den professionele italienske tennisspiller, der sejrede fans kærlighed på grund af sin hengivenhed til tennis. Hun blev født den 29 april 1987 og blev professionel i begyndelsen af 2002. Nu er hun den tredje ketsjer i Italien, den enogtyvende verdensketsjer i single og niogtyvende i double. Sæsonen 2012 var meget suceesfuld for hende, da hun vandt 3 titler i French Open of 2012. Hun er kendt som en af de bedste kvindelige tennisspillere på grusunderlag. I Australian Open 2012 opnåede hun kvartfinalen i single og finalen i double. I French Open opnåede hun finalen både i single og i double, udover vandt hun sammen med Roberta Vinci. De tog også del i Australian Open 2013 og 2014. Efter sejret i Wimbledon Women’s Doubles i 2014 blev Sara Errani og Roberta Vinci det femte par i historien, der kunne besejre Career Grand Slam. Tennisspileren Sara Erranis unikke stil lod hende at være i tre Grand Slams turneringer. Det er Wimbledons tur.

Sara Errani tennis produkter og spillestil

Sara Errani der har optrådt under ledelsen af Pablo Lozano og David Andres blev kendt på grund af sin imponerende serv Hun virker meget godt også mens hun spiller med mere berømte modstander. Hun kan bedst spille på grusunderlag – hun plejer at vælge en rigtig god position for spillet. Hun er også meget stærk i double og har meget imponerende topspins. Hun ved godt at nuancer spiller en stor rolle i kampen, især tennisudstyr og tilbehør. Sara Errani foretrækker tøj og sko fra sin sponsor – Nike, ketsjere fra Babolat – modeler Pure Drive+ med fine strenge af det samme brand.

Sara Errani outfits på Tennis-Point

Nu har du en unik mulighed for at købe de samme ketsjer, som din idol har. I Tennis-Point er der et stort udvalg af tennisudstyr og tilbehør fra førende verdensbrands. Alle fans vil finde her noget som han godt kan lide. Udover er alle varer med store rabater. Tennis-Point er eksklusiv kvalitet, garantie og 100% transaktionens sikkerhed. Føl sig som en professionel sammen med Tennis-Point!

Sara Errani Outfits

Der var ingen hits på din søgning.