Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Roberta Vinci

Roberta Vinci – er en professionel italiensk tennisspiller, der har undret hele verden med sine glimrende præstationer mod verdensbedste tennisspillere. Hun blev født den 18 februar 1983 og ble professionel i 1999. Nu er hun placeret på 15 pladsen i verdensrangeringen i single og 60 pladsen i double. Men det er ikke hendes bedste resultater, i october 2012 var hun den bedste i double og i single var hun på 11 pladsen. Hendes sidste succes er sejren over Serena Williams – den første verdensketsjer i US Open of 2015. Roberta Vinci er også kendt for sine glimrende præstationer i double: hun vandt i French Open og US Open i 2012, Australian Open of 2013 og Wimbledon of 2014. Roberta Vinci sammen med Sara Errani er det femte par, der har vundet Career Grand Slam. I single har hun 9 WTA, 9 ITF titler og i double – 25 WTA, 10 ITF titler og også andre priser og resultater. Roberta Vinci vil slutte sin karrier i 2016, og det betyder at man skal nå at se hendes sidste glemrende præstationer.

Roberta Vinci tennis produkter

Tennisspilleren Roberta Vinci er uden tvivl en af de mest kendte personer i tennisverden. Hun fik masser af priser og titler. Med hensyn til spillestilen er hun meget universel, hun plejer at skifte sin taktik og bruge sin fordele. Roberta Vinci spiller godt både under nettet og fra baglinje. Men hun ved godt at det ikke er nok at have kun mesterskab i den moderne tennis. Det er meget vigtigt at vælge rette tennisudstyr og tilbehør for hvert spil. Roberta Vinci spiller med Pure Drive ketsjeren fra Babolats turneringsserie. Tøj og sko foretrækker hun fra Nike. Vi er sikre at alle fans kommer til at savne Roberta Vinci og hun vil forsætter at arbejde i nogen sportsorganisationer.

Roberta Vincis outfits på Tennis-Point

Nu har du en unik mulighed for at købe tennis produkter, som de bedste tennisspiller spiller med. I Tennis-Point er der et stort udvalg af tennisudstyr og tilbehør fra førende verdensbrands. Udover er alle varer med store rabatter. Gå ikke glip af muligheden for at købe tennisudstyr meget billigt.

Roberta Vinci Outfits

Der var ingen hits på din søgning.