Tennis tasker (1 Artikel)
Tennisketcher (2 Artikel)
Video
Wilson
2.000 DKK 1.280 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Sale -43%
Wilson
1.950 DKK 1.120 DKK
20% extra discount
Code: SUPER20
20% extra discount
Code: SUPER20
Størrelser, der er klar til levering:
Greb bånd (2 Artikel)
Tennis strenge (2 Artikel)
Luxilon
170 DKK 150 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Wilson
450 DKK 399 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
En anden (2 Artikel)
Hvide tennissko (1 Artikel)
Ny
Mizuno
1.090 DKK 860 DKK
Størrelser, der er klar til levering:

Philipp Kohlschreiber

Philipp Kohlschreiber er en tysk tennisspiller, blev født den 16 oktober 1983 og blev professionel 2001.I løbet af sin frugtbare karriere var der masser af store sejre. Nu er tyskeren placeret på 29 pladsen i verdensrengeringen og er den første ketsjer i Tyskland. Han har 6 titler i single og 7 i double. Hans højeste rangering er nummer 16 (30 juli 2012) i single og nummer 51 i double.

Hans første præstation var i US Open i Grand Slams turneringer. I 2012 opnåede han kvartfinalen i Wimbledon. Tennisspilleren Philipp Kohlschreiber er unik, han tog del i Grand Slams turneringer 32 gange. I maj 2015 var han den sidste tennisspiler, der kunne sejre over Novak Djokovic før kvartfinalen i Grand Slam. Han forbereder sig meget grundigt til alle turneringer derfor er han en elitetennisspiller.

Philipp Kohlschreiber tennis produkter og spilestil

Philipp Kohlschreiber er en universal tennisspiller der spiller godt på alle banesunderlag. Og vi ved hans hemmelighed – det er rette tøj og udstyr. Altid ser tyskeren meget kraftig og stærk ud. Ved første blik se hans slag meget nemme men i virkligheden har de en stor magt og spin. Philipp Kohlschreiber øver sig under ledelsen af Markus Wislsperger. Sportsmand kendetegn er – det hårdeste venstreslag, men han kan godt serve fra andre sider også. Med hensyn til tøj og sko, bliver han sponseret af Asics, ketsjer og tilbehør fra Wilson. Hans ynligste linje er Pro Staff, tennisstrenge - Natural Gut от Wilson

Philipp Kohlschreiber outfits på Tennis-Point

Det var aldrig så nemt at vælge de bedste varer fra dine ynligste sportsmænd. I Tennis-Point finder du et stort udvalg af den første tennis produkter fra førende verdensbrands. Vi er helt sikre at alle kunder kan finde noget som de godt kan lide. Tennis-Point – det er 100% kvalitet og absolut sikkerhed. Udover er alle varer i vores butik med store rabater. Du har en unik chance at købe de bedste tilbehør og tennsiketsjer for en symbolisk pris. Gå ikke glip af det!