Tennisketcher (2 Artikel)
Wilson
1.900 DKK 1.460 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Tennis tasker (1 Artikel)
Tennisketcher (2 Artikel)
Sale -42%
Wilson
1.800 DKK 1.050 DKK
20% extra discount
Code: SUPER20
20% extra discount
Code: SUPER20
Størrelser, der er klar til levering:
Greb bånd (2 Artikel)
Tennis strenge (1 Artikel)
Wilson
450 DKK 399 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
En anden (2 Artikel)

Milos Raonic

Milos Raonic – er en professionel canadisk tennisspiller, der er kendt for sine fine præstationer mod verdensbedste tennisspillere. Milos Raonic blev født den 27 december 1990 i Podgorica i Yugoslavia og da han var 3 år flyttede han til Canada. Han blev professionel i 2008 og allerede efter to år tog han del i den vigtiste turnering i verden Grand Slam på US Open. Nu er Milos Raonic placeret på 14 pladsen i verdensrangering i single og 575 i double. Men det er ikke de bedste resultater han havde, i maj 2015 var han på 4 pladsen. Tennisspilleren Milos Raonics unikke stil er panten af hans sejre. Hans rigtige gennembrud var 2011, da han blev meget populær og vandt sin første ATP titel i SAP Open of 2011. Han spiller meget godt på alle underlag men kan bedst lide grusunderlag. Milos Raonic har en hård serv, i 2012 blev han spilleren det gjorde de fleste serve ifølge statistikken.

Milos Raonic tennis produkter

Denne sportsmand er meget dygtig og laver meget hårde server. Men fra forsvarslinje spiller han også godt. Han øver sig under ledelse af Ivan Ljubicic og Ricardo Piatti. Ivigtiste spilene f.eks. Wimbledon brugte Milos Raonic alle sine fordele. Rette udstyr og tilbehør spillede også en stor rolle i hans sucees. Tennisspilleren har sko og tøj fra New Balance på og når det handler om ketsjere foretrækker han Wilson, modellen Blade 9818x20. Milos Raonic er meget ung derfor håber vi at han vil forsætte med at udvikle sig og vil glæde os med nye sejre.

Milos Raonics outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point er der en unik samling af tennisudstyr og tilbehør, som de bedste tennisspillere bruger. Du har en god mulighed for at vælge den bedste tennis produkter, får rabat og discount for næste køb. Tennis-Point – det er ”smart” shopping, alle varer ser du på skærmen. Det var aldrig så nemt at foberede sig til kampen. Bliv professionel sammen med Tennis-Point!