Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Martina Hingis

Martina Hingis – er en legendarisk kvindelige tennisspiller fra Schweiz, der er meget kendt ikke kun tennisfans men også sportfans. I løbet af 209 uger i træk lykkedes det hende at være den første verdensketsjer. Nu er hun placeret på 2 pladsen i verdensrangeringen i double og tidligere var hun på 1 pladsen (juni 1998). Hun blev professionel i 1994 og indtil nu udrer hun os med sine glimrende præstationer mod verdensstærkeste modstander. Tennisspilleren Marina Hingis unikke stil gav hende 43 WTA titler, 2 ITF titler i single og 50 WTA titler, 1 ITF titel i double. Hun har vundet 5 gange i Grand Slams turneringer, 3 gange i Australian Open og per 1 gang både Wimbledon og US Open. Hun har også vundet 11 Grand Slams kvindelige titler i double, 4 Grand Slams i double og i 1998 vandt hun 2 gange i Grand Slam. Martina Hingis er en afdemest viljefaste tennisspillere, i løbet af sin karriere havde hun masser af skader, men hver gang kom hun tilbage mere stærk. Hun er et medlem i International Tennis Hall of Fame og også den første Global Ambassador i denne organisation. Ifølge Tennis Magazine er hun indlukket i ’30 Legends of Women’s Tennis: Past, Present and Future’. Det er en af de stærkeste tennisspillere i historien. Vi håber at se flere Martina Hingis’ præstationer.

Martina Hingis tennis produkter

I 90-ne blev tennisspilleren sponseret af Sergio Tacchini men de blev uenige i nogen spørgsmål. Som Martina Hingis siger, valgte Sergio Tacchini forkerte sko for hende, der førte til skaden i 1999. I samme år begynte hun at bruge adidas. Tennisspilleren lægger stor mærke til tennisudstyr og sko, foretrækker Tonics tøj. Med hensyn til ketsjere, bruger hun Yonex - Ezone Ai 100 fra turneringsserie.

Martina Hingis outfits på Tennis-Point

Nu kan du købe alle varer hjemme. I Tennis-Point er der et stort udvalg af gode tennisudstyr, ketsjere og andre tilbehøre for den store tennis. Udover kan du købe det hele med store rabatter. Vær parat til vegtiste kampe sammen med Tennis-Point!

Martina Hingis Outfits

Der var ingen hits på din søgning.