Tennis tasker (1 Artikel)
Tennisketcher (1 Artikel)
-37%
Wilson
1.900 DKK 1.200 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Tennis strenge (1 Artikel)
Luxilon
170 DKK 150 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Greb bånd (1 Artikel)

Lucie Safarova

Lucie Safarova – er en professionel tjekkisk tennisspiller, der har masser af fans i hele verden. Hun blev meget berømt på grund af sine glimrende præstationer mod de stærkeste tennisspillere i verden. Hun blev født den 4 februar 1987 og blev professionel i 2002. Nu er hun placeret på den høje 9 plads i verdenstop-listen i single og på 4 pladsen i double. For double rangeringen er det hendes højeste resultat, men i single var hun på 4 pladsen (september 2015). Hun har 6 WTA titler og 7 ITF titler i single og 8 WTA titler i double. Hendes første store succes var i 2014, du hun opnåede finalen i Wimbledon Championships. I 2015 vandt hun i Australian Open. Med hensyn til double, besejrede hun sammen med Bethanie Mattek-Sands French Open i 2015. Tennisspilleren Lucie Safarova har en rigtig unik stil og det betyder at vi vil se andre finr præstationer.

Luice Safarovas tennis produkter

Lucie Safarova – er en universal tennisspiller, på tennisbanen kan hun faktisk alt. På trods af at hun spiller med venstre hånd, kender hun masser af hårde højreslag som hendes modstander ikke venter på. Udover sammenligner man meget tit hendes top-spin med Rafael Nadals slag. Og det er allerede noget. Som alle professionele tennisspillere ved Luice Safarova meget godt at succesen på tennisbanen kommer an på små detajler. For eksempel tennistøj og tilbehør. Det er svært at tro på at man kan tabe kun på grund af forkerte tennisketsjer eller sko. Men sådan er det. Der er ingen små detajler i store kampe! Luice Safarova bruger kun bedste tøj og sko fra Nike,med hensyn til ketsjere vælger hun Juice 100 fra Wilson. Tennisspilleren øversig under ledelse af Rob Streckley. Og vi er sikre på at der kommer flere sejre i fremtiden.

Luice Savarovas outfits på Tennis-Point

Tennis-Point – er en fin tennisbutik, hvor der er et stort udvalg fra førende brands. Her kan du købe gode ketsjere, tøj, tilbehør og udstyr meget billigt. Tennis-Point er pladsen, hvor alle finder den, som man leder efter. Føl dig professionel sammen med Tennis-Point!