Tennisketcher (1 Artikel)
Sale -61%
Wilson
1.950 DKK 760 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Tennis tasker (1 Artikel)
Tennis strenge (2 Artikel)
Wilson
450 DKK 380 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
-33%
Luxilon
240 DKK 160 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Greb bånd (2 Artikel)

Kei Nishikori

Kei Nishikori – er en professionel japansk tennisspiller som blev født den29 december 1989 ogblevprofessionel i 2007. Nu er han placeret på den høje 8 plads i verdensrangeringen i single og 420 pladsen i double. Det er ikke hans højeste resultater, han var på 4 pladsen i verdensrangeringen i single den 2 marts 2015. Tennisspilleren Kei Nishikoris unikke spillestil hjalp ham med at vinde 10 titler i løbet af sin karriere. Han begyndte at spille tennis da han var 5 år gammel og da han var 17, deltog han i hovedturneringen ATP. I 2008 blev han kaldt som den bedste begynder (ATP Newcomer of the Year). Hans gennebrud var i 2014 da han opnåede finalen US Open of 2014, og blev den første mand fra Asien der har nogensinde deltaget i Grand Slams turneringer i single og den første fra Asien der opnåede ATP World Tour Finals. Kei Nishikori spillede i alle fire store turneringer men i double deltog han kun to gange i French Open og Wimbledon i 2011. Vi glæder os meget til at se nye tennisspillerens præstationer i fremtiden.

Kei Nishikores tennis produkter

Kei Nishikori kan bedst lide at spille fra baselinje. På tennisbanen er han fuld af energi, slår fra forskellige vinkler og server flot. Det er svært at slå ham. Kei Nishikoreved godt at rette udstyr og tilbehør kan påvirke på kampen. Hvis man taler om den oplimalle tennisketsjer for denne tennisspiller er det Wilsons produktion, der passer ham bedst. Tidligere spillede han med BLX Steam 99 og Steam Pro ognu bruger han Wilson Burn 100. Med hensyn til tøj bliver han sponseret af Unique og sko (Barricade 8.0) fra adidas. Han arbejder også sammen med andre brands: Nissin Foods, Fast Retailing, WOWOW, EA Games и Delta Air Lines. Tennisspilleren øver sig under ledelse af Dante Bottini derfor har han en fin fremtid.

Kei Nishikoris outfits på Tennis-Point

Tennis-Point tilbyder dig et stort udvalg af tennis produkter også den, som dine idoler bruger. Her kan du finde det bedste udstyr, tilbehør og tennisketsjere fra førende brands. Udover kan du købe alt det hele meget billigt og med rabatter for næste køb. Gå ikke glip af ”smart” shopping sammen med Tennis-Point! Føl dig professionel!