Tennis tøj (5 Artikel)
Asics
410 DKK 340 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Asics
600 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Asics
380 DKK 340 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Asics
450 DKK 340 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Tennisketcher (1 Artikel)
Babolat
1.549 DKK 1.200 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Tennis tasker (1 Artikel)
Tennis strenge (1 Artikel)
-50%
Babolat
262 DKK 130 DKK
Størrelser, der er klar til levering:
Greb bånd (1 Artikel)
Hvide tennissko (1 Artikel)
En anden (2 Artikel)

Julia Görges

Julia Görges er en fin kvindelig tennisspiller fra Tyskland. Hun blev født den 2 november 1988, denne 27 årige tennisspiller er meget perpektivisk på grund af sine imponerende præstationer. Uden tvivl har hun en stor fremtid. Julia Görges blev professionel i 2005 og bagefter havde hun altid travlt med den store tennis. Hun har 2 WTA titler og 6 ITF titler i double. Julia Görges har en god mulighed for at forbedre sine resultater i verdensrangeringer i den kommende fremtid. Nu er hun placeret på 50 pladsen i singlerangeringen og 35 pladsen i double. Hendes højeste rangeposition er 15 pladsen i verdensrangeringen i single og 20 i double.

Tennisspilleren Julia Görges stil er unik, som hun har mange gange vist på tennisbanen. Fire gange har hun optrådt i Australian Open, to gange i French и US Open og 5 gange i Wimbledon. Julia Görges øver sig meget hårdt og bliver bedre under ledelse af Sascha Nensel. Og det betyder at de vil have en succees. Det kan man godt mærke at hun er meget dygtig og kan ”skyde” pludseligt.

Julia Görges tennis produkter og vigtigheden af rette sportsudstyr

Julia Görges karriere begyndte i ITF Women’s Circuit 2005 turneringen og bagefter gjorde hun alt for at udvikle sin talent og forbedre sit mesterskab. Og det førte til hendes gode form i dag. Men den store tennis er den slags af sport hvor det er meget vigtigt at have rette udstyr og tilbehør på. I kampen mellem to lige gode modstander spiller nuancer en stor rolle. Selvfølgelig ved Julia Görges det meget godt og derfor bruger hun kun gode tøj og sko fra Fila, ketsjere fra Babolat Pure Drive. Man kan sige med sikkerhed at så alvorligt og professionelt valg vil resultere i nye sejre.

Julia Görges outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point er der samlet de bedste tennis produkter fra førende verdensbrands. Hver fan af den store tennis vil finde noget som han godt kan lide. Nu kan du køve fineste ketsjere meget nemt. Du har ikke brug for at gå i butikken og spilde din tid. Alle modeler har du på skærmen! Udover tilbyder vi meget gode rabater og en lang garantiperiode. Tilslut dig til ”smart” shopping – køb i Tennis-Point!